Farrelly-brødrene er i gang med at udvikle en ny filmversion baseret på de klassiske komedier om The Three Stooges, bestående af den skøre trio Moe, Curly og Larry, og nu har – lidt overraskende – Sean Penn som den første skuespiller meldt sig under fanen til en af rollerne.

Penn, der ikke har optrådt i en decideret komedierolle siden “We’re No Angels” fra 1989, skal spille Larry.

Til de to andre roller har filmselskabet udset sig Jim Carrey og Benicio Del Toro til henholdsvis Curly og Moe, og de to skuespillere er nu i forhandlinger om projektet. Carrey skulle efter sigende allerede været gået i gang med forberedelserne til rollen, der bl.a. indebærer, at han skal tage knap 20 kilo på.

Optagelserne til “The Three Stooges” går i gang, når Penn er færdig med Asger Leths actiondrama “Cartel” tidligt på foråret.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 jessup 13 år siden

# 4 synes du virklig at de to film er komedier? - de er bestemt ikke uden humor men komedier?
This is just until June
Gravatar

#12 Highland Park 13 år siden

#11: Jeg har ikke set dem, så den diskussion må du tage op med en anden. Jeg ved da godt, at begge film bl.a. skulle rumme en hel del alvor, men det ene udelukker vel ikke det andet.
På IMDB kategoriseres "She's So Lovely" som "Comedy / Drama / Romance" og "Hurlyburly" som "Comedy / Drama".

Jeg giver dog ikke meget for genrebetegnelser. F.eks. kategoriseres "Sweet and Lowdown" som "Comedy / Drama / Music", men jeg synes slet ikke, at den er sjov.

Så summa summarum: jeg burde måske have ladet være med at blande mig, men i et svagt øjeblik lod jeg mig friste og tilsluttede mig koret af genrenazier.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#13 Kruse 13 år siden

#12: Puha Highland Park, kan du så holde dig til at snakke om det du ved noget om...Såsom små blå mænd, dværge og evermind's feticher :P
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#14 Highland Park 13 år siden

#13: Jeg mindes nu ikke at have talt om små blå mænd. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#15 Kruse 13 år siden

#14: Hvorfor skal du altid få det til at handle om størrelsen? Det er ikke størrelsen der betyder noget....;)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#16 Highland Park 13 år siden

#15: Sig det til [url=
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#17 NightHawk 13 år siden

Nu er overskriften godt nok blevet ændret til "komedierolle", men det gir stadig ikke nogen mening synes jeg set i forhold til, som der f. eks blir nævnt, Sweet & Lowdown. For det er da uden tvivl en komedierolle, som Sean Penn har i den film.

Ellers ku' jeg da godt tænke mig at høre, hvad definationen på en komedierolle er ? :)

# 11 & 12 -

Jeg ser slet ikke She's So lovely som en komedie, men har altid betragtet den som et romantisk drama og et ret seriøst et af slagsen endda. Derimod så synes jeg godt, at man kan kalde Hurly Burly for en komedie, for som jeg forstår filmen er den primært en parodi over underholdningsbrancen trods også at indeholde et par ret alvorlige temaer. Jeg vil nok kalde den for en sort komedie, hvis det sku' være. :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."

Skriv ny kommentar: