Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 224

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  8%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

6. dec. 2017 17:07

Måske man bare skulle lave en halvt så effektfuld film og så fokusere lidt på historien?

#2

6. dec. 2017 18:06

#1 kan ikke lige se hvorfor det ene skulle udelukke det andet....lav dog en dobbelt så effektfuld film og fokuser 4 gange mere på historien.

#3

6. dec. 2017 19:31

Måske man skulle bruge nogle intressante superhelte Aquaman really?
Eneste grund jeg vil se den er Batman og Superman

#4

6. dec. 2017 20:22

#2 Som Kevin Smith sagde det så godt i hans 2 timer lange show, så skal DC prøve først og fremmest at skabe nogle ben via individuelle film og dermed skabe en god historie hvor de bliver bringet sammen. Marvel har jo den perfekte opskrift og de har flere hundrede helte som de ikke har rørt ved endnu, hvilket vil sige vi nok snart skal sige farvel til ironman and co.

Som han også jokede med, så burde de tage kontakt til Supernatural, fordi det har kørt i så mange sæsoner og har hardcore fans, som gør de kan blive ved.

Interesseret i at høre mere omkring det så tjek https://www.youtube.com/watch?v=MU3-FDFM_wM ved 1:55:30 - her snakker de om fjernede scener og hvad de mener DC skal gøre for at komme på rigtige track igen.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#5

6. dec. 2017 20:40

#4 jamen er helt enig i at de har bygget deres univers helt HELT forkert op.....det kunne næste kun fejle, det ændre dog ikke på at historie ikke er udelukket fordi at man lavet en effektfuld film, selvom det tit kan virke sådan.

#6

6. dec. 2017 21:26

Hvor fantasiløst bare at kopirer Marvels opskrift.

Jeg synes det er enormt fedt, at DC bringer deres helte på banen på en helt anden måde.

Om jeg gad at se en film om wonderwoam, før jeg havde set lidt om hende i Batman vs Superman? Nej sgu da. Det samme kan siges om Cyborg og Aquaman.

Jeg har fået nok af alle at se 5 originfilm, før jeg må se en film med alle samlet.

Justice league er en ok film, men på ingen måder imponerende - tak til Whedon.. sikke en pauseklovn..

#7

6. dec. 2017 21:44

#6 ingen siger de skal kopiere marvel, eller at der skal laves 5 origin film, bare at den måde de har gjort det på tydeligvis ikke har virket, det er et forvirrende univers og en film hvor der kommer 3 nye karakterer man stort set intet ved om, og man lærer heller ikke rigtig noget om dem.....hvordan er det på nogen måde en god måde at bygge et univers op på ?

#8

6. dec. 2017 23:08

#6 ingen siger de skal kopiere marvel, eller at der skal laves 5 origin film, bare at den måde de har gjort det på tydeligvis ikke har virket, det er et forvirrende univers og en film hvor der kommer 3 nye karakterer man stort set intet ved om, og man lærer heller ikke rigtig noget om dem.....hvordan er det på nogen måde en god måde at bygge et univers op på ?Mejse (#7)

Ja hvis de havde holdt sig til znyders version så havde vi fået meget mere baggrund historie omkring dem.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#9

6. dec. 2017 23:20

#8 havde vi nok også med den version abrams lavede hvis ikke de havde skåret 45 min fra i sidste øjeblik....virker mere som der problemet er

#10

7. dec. 2017 11:54

Jeg forstår ikke hvad Snyders 45min version egentlig skulle ændre ved Justice League? Han er super rent visuelt, men han kan ikke fortælle en historie uden et solidt manuskript - hvilket JL højst sandsynligt ikke har haft.

For mig at se ville det bare blive 45min ekstra med tilfældige og malplaceret scener og endnu mere halvsløj fortalt pseude-historie.
Det lykkedes ikke specielt godt i BvS (hvor samtlige scener blev behandlet som action-sekvenser (Bayhem), mens MoS var "acceptabel".

Hvis man kigger helt tilbage på Dawn of the Deads bonusmateriale og høre Snyder snakke om det fraklippede scener, som han mente tilførte dybde til karakterende, så stiger ens tiltro heller ikke til ham. De scener tilføjer absolut intet og der var en god grund til de blev fjernet.

#11

7. dec. 2017 12:07

#9 Tjaaeh Abrams synes jo lige præcis at det ikke var nødvendigt at tage med. Men det som folk har sagt var dårligt ved filmen, var med i Znyders cut - som jeg skriver, se Kevin Smiths video - der uddyber han det godt.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#12

7. dec. 2017 16:15

#11 det er jo ikke kun fra snyders version det er fjernet, han leverede en film på 2 timer og 45 min og fik af vide den skulle skæres ned på under 2 timer....nok ikke et spørgsmål om han mente det var nødvendigt eller ej.

#13

7. dec. 2017 17:51

#11 det er jo ikke kun fra snyders version det er fjernet, han leverede en film på 2 timer og 45 min og fik af vide den skulle skæres ned på under 2 timer....nok ikke et spørgsmål om han mente det var nødvendigt eller ej.Mejse (#12)

Det er jo så der man som instruktør går ind og siger nej tak, fordi de ved det endelig resultat vil være lort. Den her film vil jo blive husket som en dårlig film fra Abrams og ikke en dårlig film fra Znyder. Jeg er pisse træt over den måde både WB og Abrams har lavet filmen på. Der var nogle vildt fede scener som blev fjernet, som bare skulle være der.

Håber de releaser Znyders version. Det vil være dumt hvis de ikke gjorde.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#14

7. dec. 2017 18:17

#13 han kan jo ikke bare sige nej tak....sådan fungere verden jo altså ikke, i hvert fald ikke hvis man vil beholde sig job og have et nyt i fremtiden.

hans version var jo aldrig færdig så den bliver ikke udgivet, og kan heller ikke lige se hvorfor det ville være dumt at lade være, selvom det da kunne være interessant, men det ville kræve mange flere penge pumpede i filmen som allerede giver underskud, sker næppe....tror det bedste vi kan håbe på er Abrams originale version før den blev forkortede.

#15

7. dec. 2017 18:45

Hvor passer J.J. Abrams ind i JL? :D

#16

7. dec. 2017 18:56

#15 godt spørgsmål ved ikke lige hvor jeg fik det fra, eller fik andre med på det :P

#17

7. dec. 2017 21:34

#13 han kan jo ikke bare sige nej tak....sådan fungere verden jo altså ikke, i hvert fald ikke hvis man vil beholde sig job og have et nyt i fremtiden.

hans version var jo aldrig færdig så den bliver ikke udgivet, og kan heller ikke lige se hvorfor det ville være dumt at lade være, selvom det da kunne være interessant, men det ville kræve mange flere penge pumpede i filmen som allerede giver underskud, sker næppe....tror det bedste vi kan håbe på er Abrams originale version før den blev forkortede.Mejse (#14)

Som Kevin Smith siger, så er det lige meget om det er semi halvfærdige scener. Fans skal nok se/købe det. De kan bare smide det ud sådan. Der er alligevel 2,45 timer materiale, som var lavet sammen, dog manglede selvfølgelig de sidste par fine ting. Men der er stadig vild fede scener som ikke er med i bio visionen. Og hvis den er federe en bio versionen, så er det ligemeget - fordi det er bag ved dem, og de tænker kun fremad.

Hvor passer J.J. Abrams ind i JL? :DMorten Vejlgaard Just (#15)

Hahah jeg tror jeg blev forvirret over at Mejse skrev Abrams også tænkte min hjerne et sekund, at det var ham.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#18

7. dec. 2017 23:04

#17 ja fans skal nok købe den, men så lidt som den tjener lader det ikke til at der er nok fans tilbage til at det kan betale sig, så dyre film kan ikke løbe rundt på fans alene.

hahaha ja den smuttede lige ved ikke hvad jeg tænkte på :P

#19

8. dec. 2017 00:21

#17 ja fans skal nok købe den, men så lidt som den tjener lader det ikke til at der er nok fans tilbage til at det kan betale sig, så dyre film kan ikke løbe rundt på fans alene.Mejse (#18)

Så vidt jeg har læst på forskellige sites, så er der folk (inkl. mig selv) som har boycuttet filmen pga. de ikke får Znyders version.

Men du har ret - selv hvis fansene gik ind, så var det sikkert ikke nok. Men vil bare gerne se Znyders version :(

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#20

8. dec. 2017 00:36

#19 ingen tvivl om at der nok skal være en del der har gjort det, men nu har Znyder jo aldrig den mest elskede person i DCEU, men men men 700 millioner dollars før den går i sort betyder vel at minimum 70 millioner mennesker skal se den, så er der virkelig tale om nok til at det gør nogen som helst forskel ?

tja ville da være interessant, kan godt lide hans film så ville ikke selv have noget imod det, hvis den blev gjort færdig vel og mærket, desværre virker det bare ikke sandsynligt :(

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger