Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

11. sep. 2016 14:53

Ja det syntes jeg jo så er en skam. Tegneserierne er forskellige, så hvorfor skulle filmene ikke også være det.
Syntes rent ud sagt man burde sige op i røven med de enkelte Marvel fans der har ondt i røven over DC ikke ligner Marvel film.

#2

11. sep. 2016 16:21

#1

Tror ikke det har noget at gøre med at DC film ikke ligner Marvel film, men mere at DC film - med undtagelse af Batman - ikke ligner DC tegneserier. Hvis det bare var et par enkelte marvel fans, ville producenterne næppe lave så store ændringer. Tror de er pænt ligeglade med Marvel fans, det her handler om hvad majoriteten af DC fans har givet udtryk for at de vil have(Ikke at forveksle med DCEU fans, altså fans af filmene primært, tegneserierne sekundært).

Grunden til sammenligningen med MCU, er at Marvelfilm ligner for det meste marvel tegneserier, i hvert fald når det kommer til de vigtigste aspekter. DC fans ønsker bare at DC film også ligner DC tegneserier, og indtil videre virker det bare til at den eneste karakter DC film er tro overfor er Batman.

At producenterne bag DC film, så gør det til en efterligning af Marvel ting, og vil indføre mere humor og "lys", hvor det måske ikke passer (Suicide Squad som eks.) er selvfølgelig ikke så smart, og lidt trist for at være ærlig.

#3

11. sep. 2016 17:34

Øv. :(

#4

11. sep. 2016 18:25

..altså som i: Nu er vi ligesom Marvel?

#5

11. sep. 2016 18:44

Det handler kun om penge og da DC ikke kunne tjene nok på det lort de indtil videre har produceret med den ligegyldige Man of steel og den virkelig ringe Batman mod superman forsøger de sig med at gøre som de andre der tjener mere på deres ensformige film. Tanken om filmkunst har aldrig været længere væk.

#6

11. sep. 2016 18:47

De vil jo gerne tjene samme slags penge som Marvel. I den liga er det ikke nok, at en film som SvB kun lige skraber pengene hjem.

Wiggaaaar ajt fo sjissle ma dissle bizlle in de kissle aijt fo shir biatch!

#7

11. sep. 2016 19:27

#2 jeg er DC tegneserie fan, jeg ønsker sq de er tro overfor deres materiale, kunne ikke forestille mig mange andre fans der ikke ønsker det samme. Giver ingen mening at det hele skal ligne henanden. Og nej det ikke kun Batman de er tro overfor nu, hvornår har du nogensinde set humor i et Superman tegneserie hæfte ? Er slet ikke den Marvel humor i DC, og skal der heller ikke være. Og DC er mere dystre, det gælder stort set alle deres tegneserier.
Nu tæller jeg ikke deres tegnefilm med, for de er ikke original materiale.

#8

11. sep. 2016 21:02

#7

Superman er sgu da ikke dyster!! Med mindre du snakker om noget der er blevet lavet indenfor de sidste par år, og ikke de 60-70 første år med Superman. Superman er en håbefuld karakter, han symboliserer håb og "lys", ikke dystert, deprimeret mørke, som Snyder tror, og de fans der er blevet DC fans, EFTER DCEU.

Jeg snakker ikke humor, jeg snakker om at være tro mod universet og karaktererne. Snyder er ikke tro mod hvad Superman står for. Men jeg har dog set masser af humor i et superman tegneseriehæfte. Læser ikke deres nyere materiale dog, heller ikke Marvel's, så jeg observere bare hvor tro de er mod deres helte fra deres oprindelse, og til lige omkring efter årtusindeskiftet.... Har ikke læst i ikke mange år dog, siden årtusindeskiftet ca. Kun nogle få hæfter hist og her, men ikke så slavisk som jeg gjorde engang.

#9

11. sep. 2016 21:14

#8 Okay så misforstod jeg, tror jeg. Den måde jeg mener dyster på, er at det ikke er så sukkersødt og lyserødt som Marvels univers, det er Superman heller ikke. Dyster som Batman, nej det er det ikke. Men sammenlignet med Marvel universet der er det. Men nu nok om det. Det jeg er træt af er de vil til at smide den Marvel humor ind i DC, det finder jeg forkert. Elsker begge universer. men man skal ikke lave det om så man ikke kan skelne imellem dem længere......

#10

12. sep. 2016 02:29

Batman film har vidst altid været mørke, og det er jo sådan set også meningen med dem. Superman film har så langt fra været mørke, indtil der kom Man of Steel og Batman vs Superman. Så mørke Superman film er vidst ikke set før.

Jeg kunne nu godt lide begge film, men der var da masser af plads til humor i de 4 første Superman film, og vidst også i Superman Returns.

DC har da normalt vis en del humor med også, så at der skulle komme lidt mere end der var i Man of Steel og Batman vs Superman tror jeg ikke vil skade. Det skal ikke være som om det er en komedie, men der er da plads til mere humor vil jeg mene.

#11

12. sep. 2016 09:24

Personligt synes jeg da ikke, at DC film har fået hug for hovedsagligt at være for mørke.

Tværtimod synes jeg da, at de generelle kommentarer har været, at det er rart med et alternativ til Marvels lette tone - og Batman filmene har da om noget fået positiv kritik selvom de er ret så pokkers mørke i tonen.

Der har til gengæld været masser af andre grunde til at kritisere DC film - hvis vi lige undgår Batman trilogien og Watchmen, der har fået masser af positiv omtale. Hvis vi bare tager de sidste 10 års tid:

Superman Returns: For at være langtrukken og kedelig.

Green Lantern: For bare at være gennemført ringe og derudover have den ringeste "skurk" i nyere tid.

Man of Steel: Fordi Superman slår ihjel som en anden psykopat og for at kede os ihjel med skabelseshistorien igen-igen.

Batman V Superman: For at have en Batman der slår ihjel - åbenlyst og hele tiden, for at have en Lex Luthor med en latterligt kompliceret og usandsynlig plan og ikke mindst for at have én af de mest ulogiske og platte slutninger i nyere tid. (Martha? Martha!)

Suicide Squad: Specielt ved denne film, ryger kæden mht. at de skulle få hug for at være for mørke. For vi ender jo med noget, der som udgangspunkt skulle have været en relativt mørk film, men i stedet bliver en flok pussenussede antihelte fordi de skiftede tonen undervejs - og så har den forståeligt nok fået kritik for at være en rodebutik af en anden verden.

Jeg siger ikke, at DC film ikke har positivt indhold - der er masser - men de har også (ganske fortjent) fået en del kritik - jeg kan dog simpelthen ikke genkende, at det skulle være pga. den mørke tine!

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger