Rivaliseringen imellem Marvel Studios og DC Films er i disse år på sit højeste. David Ayer sendte i forbindelse med “Suicide Squad”-premieren et ’Fuck Marvel' af sted. Nu sender Stan Lee en sviner retur til DC.

Se også: Stan Lee afslører: Den her Marvel-film er jeg mest skuffet over

Dog er Lees sviner en lidt mere diskret en af slagsen, da han til et fan-arrangement i weekenden blev spurgt til, om der var flere cameo-roller i vente i fremtiden:

”Jeg vil gerne lave flere cameos, jeg har endda ladet folk vide, at det ikke kun behøver at være Marvel-film, jeg ved ikke, hvorfor DC ikke har ringet. De kunne godt bruge mig!” sagde Stan Lee ifølge Heroic Hollywood.

Dermed fik Lee ganske elegant markeret, at det er Marvel, som er ovenpå for tiden i forhold til konkurrenten fra DC Films, som kæmper mere med deres DCEU.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 rauhe 7 år siden

De seneste 5 nyheder er alle om superheltefilm.... Filmene er sikkert fine og gode, men hvor jeg glæder mig til at super-film går af mode igen.....
Gravatar

#2 Kaversmed 7 år siden

#1 Enig.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Mardin 7 år siden

#1 helt enig. Jeg kan også godt lide superhelte film, men nu er Filmz.dk åbenbart helt exceptionelt vilde med superheltefilm og poster revl og krat hver gang der er nogen i en superhelteproduktion der blot rører en lillefinger.

Der findes rigtigt mange film derude som ikke er superheltefilm!
Gravatar

#4 Gasivodo 7 år siden

Måske han kan hjælpe Indy V?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#5 Søren S 7 år siden

Elsker Stan Lee. Sikke en legende, og er vild med alle hans tegneserie samt de film, de har lagt grobund for.

Skriv ny kommentar: