Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 76

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  17%
 • Blade II
  12%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

26. oct. 2017 17:01

Forhåbentlig bliver det ikke som med den kommende Venom-film, hvor de højst sandsynlig går Anti-helte vejen. Forhåbentlig kan vi for en enkelt gangs skyld få en film, hvor hovedkarakteren faktisk er ond og en skurk, og også får lov til at være det.

Ud over et jammerligt manuskript i den Oscar vindende Suicide Squad, får vi i den film også at vide, at skurkene sådan set ikke er så slemme og når det kommer til stykket faktisk gør det rigtige.

En film, der faktisk har vist, hvordan det kan gøres er The Dark Knight, hvor man sådan set kan argumentere for at det er Jokeren, der er stjernen og ikke Batman.

#2

26. oct. 2017 23:01

Syntes det er lidt sjovt at de vælger Joe Manganiello til at spille Deadstroke, ikke fordi at jeg syntes at der er noget i vejen med ham i rollen, men når de nu f.eks har valgt en anden til at spille The Flash, og før udtalt. at serie universet ikke har noget med film universet at gøre... Men det bliver spændene. Jeg glæder mig.

#3

26. oct. 2017 23:08

#2 men det var jo ikke ham i serierne, så hvorfor er det sjovt når de holder fast i ikke at vælge den samme ? han ligner godt nok meget, men ham fra serierne er manu bennett or something like that :)

#4

27. oct. 2017 07:08

#3, du har ret, det er mig der er gald på den der. Jeg var for hurtig på aftrækkern, eller skal vi sige tastaturet. Det er to forskellige personer jeg fik blandet sammen der. Desværre kan jeg ikke slette mit indlæg, men se bort fra det. Godt spottet.

#5

27. oct. 2017 09:54

#4 hahaha det kan ske for selv den bedste, og man må trods alt sige de ligner hinanden uhyggeligt meget :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger