Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 212

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

1. nov. 2016 14:02

Jeg har hørt Uwe Boll har et hul i sin kalender...

I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

#2

1. nov. 2016 14:51

Uwe Boll har mange huller, men de skal helst holdes i ro af hensyn til menneskeheden...

OT: Det er da frustrende at se, at en interessant film skal passe med det store univers, ellers bliver den sløjfet/udskudt.

Det efterlader os med to store tegneserieuniverser, som ikke kan gå egne veje.

#3

1. nov. 2016 22:13

Man ved bare, at den film kommer til at sutte max anus. Når produktionsselskabet har været inde og nedlægge veto to gange, så kan det kun gå helt galt.

#4

3. nov. 2016 18:47

#3 eller det kan være at den faktisk ville sutte max hvis disse instruktører havde lavet deres version. begge kan være rigtige for vi ved det faktisk ikke :)

#5

4. nov. 2016 06:13

#4 - Hvor mange gange har du oplevet, at når produktionsselskabet blander sig igen og igen, at der så faktisk kommer en god film ud af det? Alle jeg kender til, har suttet max!

#6

5. nov. 2016 02:07

#4 - Hvor mange gange har du oplevet, at når produktionsselskabet blander sig igen og igen, at der så faktisk kommer en god film ud af det? Alle jeg kender til, har suttet max!Nagash (#5)

Hmm Ant-man, Borte med Blæsten, Wizard of Oz og Spartacus er umiddelbart dem jeg kender, som skiftede instruktør under produktionen. Jeg tror somend ikke at det er så unormalt, det er nok blot pga hypen af superheltefilm som gør at vi overhovedet hører om det.
Hvis rygterne er sande om at filmen tager inspiration fra Flashpoint tegneserien, så er der rig mulighed for at det bliver en åndssvagt fed film.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger