Først var der ‘kreative uenigheder’ med instruktør Seth Grahame-Smith, der forlod “The Flash” i marts. I juni afløste Rick Famuyiwa, der nu også forlader “The Flash” efter ‘kreative uenigheder’.

Se også: DC Films hyrer ny “The Flash”-instruktør efter kreative uenigheder

Angiveligt ville Rick Famuyiwa (“Dope”) gerne gøre “The Flash” lidt mere ‘kantet’, end DC Films havde lyst til. Derfor trækker endnu en instruktør nu stikket:

”Jeg pitchede en udgave af filmen i stil med min stemme, humor og hjerte. Selv om det er skuffende, at vi ikke kunne enes kreativt, så er jeg stadig taknemmelig for at have fået muligheden,” udtaler Famuyiwa ifølge The Hollywood Reporter.

Dermed står “The Flash” nu igen uden instruktør. Det er på nuværende tidspunkt usikkert, om disse nye kreative uenigheder vil få betydning for den planlagte premieredato i foråret 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mr AC 7 år siden

Jeg har hørt Uwe Boll har et hul i sin kalender...
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Nickell 7 år siden

Uwe Boll har mange huller, men de skal helst holdes i ro af hensyn til menneskeheden...

OT: Det er da frustrende at se, at en interessant film skal passe med det store univers, ellers bliver den sløjfet/udskudt.

Det efterlader os med to store tegneserieuniverser, som ikke kan gå egne veje.
Gravatar

#3 Nagash 7 år siden

Man ved bare, at den film kommer til at sutte max anus. Når produktionsselskabet har været inde og nedlægge veto to gange, så kan det kun gå helt galt.
Gravatar

#4 jamiemsm 7 år siden

#3 eller det kan være at den faktisk ville sutte max hvis disse instruktører havde lavet deres version. begge kan være rigtige for vi ved det faktisk ikke :)
Gravatar

#5 Nagash 7 år siden

#4 - Hvor mange gange har du oplevet, at når produktionsselskabet blander sig igen og igen, at der så faktisk kommer en god film ud af det? Alle jeg kender til, har suttet max!
Gravatar

#6 Alex- 7 år siden

Nagash (5) skrev:
#4 - Hvor mange gange har du oplevet, at når produktionsselskabet blander sig igen og igen, at der så faktisk kommer en god film ud af det? Alle jeg kender til, har suttet max!


Hmm Ant-man, Borte med Blæsten, Wizard of Oz og Spartacus er umiddelbart dem jeg kender, som skiftede instruktør under produktionen. Jeg tror somend ikke at det er så unormalt, det er nok blot pga hypen af superheltefilm som gør at vi overhovedet hører om det.
Hvis rygterne er sande om at filmen tager inspiration fra Flashpoint tegneserien, så er der rig mulighed for at det bliver en åndssvagt fed film.

Skriv ny kommentar: