Det er ikke kun Captain Marvel, der var med i de tidlige manuskript-udkast til “Avengers: Age of Ultron” for siden at blive skrevet ud igen. Samme skæbne overgik skurken fra “The Avengers”, Loki, der ikke med instruktør Joss Whedons bedste vilje måtte se sig skrevet ud.

Se også: Ms. Marvel blev skrevet ud af “Avengers: Age of Ultron”

Det er RopeOfSilicon, der bringer historien, om at Tom Hiddlestons gudeskurk faktisk var med på optagelserne, men det fungerede ikke optimalt, forklarer Joss Whedon:

”Vi optog noget, men det fungerede ikke. Filmen har så meget, den er så fyldt, og vi ville ikke have, at den føles overfyldt,” siger Joss Whedon, der dog ærgrer sig over, at Loki ikke kunne få plads i toeren:

”Jeg ville virkelig gerne have Loki med i den, men jeg forstod begrundelsen, om at så ville der være for mange stemmer i koret.”

“Avengers: Age of Ultron” kan opleves uden Loki i biograferne netop nu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (64)
Gravatar

#21 Mixart 9 år siden

Jeg var fint underholdt af Age Of Ultron, men sad også med en fornemmelse efter filmen, at der manglede et eller andet. Måske skal jeg give filmen en chance til, når den udkommer på bluray. Jeg forventede ihvertfald mere af den, da Joss Whedon gjorde et fantastisk stykke arbejde med den første. Derimod er Captain America: The Winter Soldier en af de bedste Marvel film, så er rigtig glad for at Russo brødrene overtager og gøre Avengers filmene færdig.

Synes der var så meget mere magi i The Winter Soldier. Kan nævne nogle scener, som påvirkede mig:

1. Scenen med Fury, der bliver omringet i sin bil og bliver beskudt, samt den første slåskamp mellem CA og Bucky, synes jeg er meget intenst!

2. Roger og Peggy scenen var meget følelsesladet. Rammer mig hvergang, da hun gentager sig selv pga. hun er dement.

3. Captan America flygter fra Shield, springer ud af elevatoren, slår et flyv ned og lander imens man ser skjoldet rammer asfalten. Perfekt scene og musik. Virkelig hardcore scene.

4. Captain America trækker i sin gamle uniform. Samt flashback mellem ham og Bucky.

5. Captain America slår ikke igen overfor Bucky tilsidst, fordi det er hans ven og bliver ved med at tage imod slag.


Det var dem, jeg kunne komme i tanke om. De gav mig kuldegysninger! Det var der ikke rigtig noget af i Age Of Ultron, så glæder mig vildt meget til den Civil War og Infinity War :)
Gravatar

#22 SublimeKen 9 år siden

#21

En ting jeg bestemt savnede i Age of Ultron, var den der intense følelse af fare (ikke lig med dybde for andre der læser med), som Russo brødrene formåede at skabe i TWS, hvilket er derfor den stadig ligger som min nr. 1 mcu film.
Gravatar

#23 Mixart 9 år siden

#22: Ja, det kunne jeg ikke have beskrevet bedre selv. Det var den der intense følelse af fare, der manglede.
Gravatar

#24 Den fede 9 år siden

SublimeKen (20) skrev:
Jeg har endnu ikke set en underholdningsfilm med reel dyb forståelse for filosofi og psykologi, hvor karakterernes handlinger igennem en film reflekterede en realistisk psykologisk profil


Det var dog en forfærdelig omgang vrøvl. Det kan jeg modbevise med et fingerknips. Jeg har nattevagt om fem minutter, but let's dance later.
Gravatar

#25 Driver 9 år siden

Jeg synes også, at du kommer med en meget hårdnakket og kontant udmelding her, SublimeKen, så jeg glæder mig til at følge med i denne debat omkring dybde, eller mangel på samme, i underholdningsfilm.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#26 SublimeKen 9 år siden

#24

Jeg tvivler, med mindre du har misforstået mig. Jeg føler jeg bliver nødt til at uddybe hvad jeg mener, men beware, det bliver langt og jeg er træt.

Bare det at du tror du kan, fortæller mig om hvor lidt begreb du har om hvad der realistisk inden for psykologiske profiler. Jeg snakker ikke om generaliserende psykoanalytiske modeller som står for sig selv (Eksempel femfaktormodellen, enneagram, Freuds personlighedsmodel) som godt kan påtvinges en karakter og hans/hendes handlinger i en film. Disse er på ingen måde realistiske når de står for sig selv og forklarer ligesom meget andet, kun det overfladiske aspekt. Og lad nu være med at forveksle en psykologisk profil med hvad der "troværdigt" og "logisk" for en karakter at gøre, for generaliserende logik følger ikke virkeligheden hvad gælder menneskets psyke.

Jeg snakker om psykologiske profiler, der fungere som abstrakte enheder og ofte kræver flere kombinationer af nyere modeller og teorier, for at kunne give en fyldestgørende og realistisk forklaring på personens handlinger der kan måles og forudsiges.

Efter at have observeret en persons handlinger, væremåde, drivkraft/motivationer, opvækst, osv, kan man forudsige en persons fremtidige handlinger og derefter tegne en fyldestgørende psykologisk profil, hvilket flere videnskabelige undersøgelser har bevist gang på gang og FBI og PET f.eks. har stor succes med. En person kan f.eks. ikke gå imod hans/hendes etablerede drivkræfter, men kan til gengæld godt gå imod den indflydelse deres opvækst har haft på dem, til en vis grænse.

For at kunne tegne en psykologisk profil, kræver det at man kender alle de psykologiske drivkræfter. Disse inkludere bl.a. om man er motiveret fra smerte eller mod lykke, hvilke kognitive biases man har, om man er manifestor, generator, projektor (Også selvfølgelig vide hvad de indebærer), om man er visuelt, auditive eller berøringssensitiv, om hvilke dele af hjernen der er mest aktive hos den individuelle person(reptilhjernen, pattedyrshjerne eller den logiske hjerne), hvad ens gener dikterer, plus en masse andre faktorer jeg ikke orker at skrive op her.

Derudover skal man kende mønstrene fra forskellige typer opvækst og vide hvad der er universelt og hvad der ikke er.

Der en masse mere til det, men ja, det kræver lidt at tegne en psykologisk profil, men har man studeret nok kan man nærmest gøre det i søvne og gør det som regel automatisk når man ser film.

Karakterer i underholdningsfilm (Nu er det hovedsageligt actionfilm, thrillers, gysere og komedier jeg snakker om her) følger som regel én enkelt generaliserende model, hvis de da overhovedet følger en og det værste er at de ofte ikke engang følger den slavisk, men sprænger rundt i det. De etablere en karakter ud fra en generaliserende logik (Hvor det er forholdsvis nemt at tegne en bestemt psykologisk profil ud fra hvad vi får at vide om karakteren), fordi det er hvad de fleste mennesker forstår sig på, men så gør de hans/hendes handlinger urealistiske for at følge et karakter ark og give illusion om udvikling. Handlingerne er måske, måske ikke, logisk troværdige, men de er bestemt ikke realistiske eller dybe.

Problemet er at ingen underholdningsfilm - jeg har set - har formået at tage en karakter og være tro overfor karakterens psykologiske etablerede profil, og føre dem gennem en rejse, der realistisk vil resultere med de holdninger som personen ender op med.

Dramaer gør det bedre, dog hovedsageligt dem som er baseret på virkelige personer, eller dem med større psykologisk forståelse fra bl.a. instruktører jeg har nævnt tidligere.
Gravatar

#27 Gasivodo 9 år siden

WOW!??? Star Wars nyheder 2 stk's = 0
Marvel = 26 og tæller..

SUK! hvor er I henne? I, de gode mennesker?

Kan man få nok af superhelte = Åbenbart ikke? For ind i hede hule bla, bla, er 15 år IKKE NOK?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#28 Kviesgaard 9 år siden

Her er en gut, som har nogle, efter min mening, ret interessante betragtninger vedrørende Avengers: Age of Ultron.

Der advares lige mod spoilere på forhånd.

[url= og betragtninger af Avengers. Age of Ultron[/url]
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#29 Driver 9 år siden

#26

Dit indlæg her, undrer mig altså en kende. Dels er det er ærgerligt, at du ikke kommer på egentlige eksempler på, hvad du egentlig mener og hvordan disse underholdningsfilm fejler, men hvad vigtigere er, så synes dit egentlige fokus at have taget en anden drejning, end da du talte om film med overfladisk forsøg på psykologi og filosofi, samt mangel på dybde. Nu synes din snak derimod at handle om karakterdrevne handlinger. Det er også fint, men det er lidt af et spring fra dit oprindelige fokuspunkt.
Synes du ikke selv, at du roder lidt rundt i? Acceptabelt nok, når du er træt og klokken var mange, da du skrev dit indlæg, but still...

Jeg ønsker i øvrigt ikke at blande mig i jeres diskussion, men ville også være ærgerligt, hvis I begynder at tale forbi hinanden og ændre fokuspunkter. Derfor påpeger jeg lige min undren.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#30 Driver 9 år siden

Gasivodo (27) skrev:
WOW!??? Star Wars nyheder 2 stk's = 0
Marvel = 26 og tæller..

SUK! hvor er I henne? I, de gode mennesker?

Kan man få nok af superhelte = Åbenbart ikke? For ind i hede hule bla, bla, er 15 år IKKE NOK?

Er en officiel Star Wars dag IKKE NOK?

Kan man få nok af rum-operahelte = Åbenbart ikke.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: