Det er ikke kun Captain Marvel, der var med i de tidlige manuskript-udkast til “Avengers: Age of Ultron” for siden at blive skrevet ud igen. Samme skæbne overgik skurken fra “The Avengers”, Loki, der ikke med instruktør Joss Whedons bedste vilje måtte se sig skrevet ud.

Se også: Ms. Marvel blev skrevet ud af “Avengers: Age of Ultron”

Det er RopeOfSilicon, der bringer historien, om at Tom Hiddlestons gudeskurk faktisk var med på optagelserne, men det fungerede ikke optimalt, forklarer Joss Whedon:

”Vi optog noget, men det fungerede ikke. Filmen har så meget, den er så fyldt, og vi ville ikke have, at den føles overfyldt,” siger Joss Whedon, der dog ærgrer sig over, at Loki ikke kunne få plads i toeren:

”Jeg ville virkelig gerne have Loki med i den, men jeg forstod begrundelsen, om at så ville der være for mange stemmer i koret.”

“Avengers: Age of Ultron” kan opleves uden Loki i biograferne netop nu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (64)
Gravatar

#1 Kviesgaard 7 år siden

Måske en klog nok beslutning, når det kommer til stykker.

Loki er vel med i den 3. Thor film, kaldet Ragnarok, formoder jeg.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Joeyvind 7 år siden

Klogt nok, én figur mere i Avenges: Age of Ultron ville nok ikke have gjort filmen godt. Var helt vild med filmen, men på samme måde, ramte de efter min mening helt galt med Vision.
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#3 Captain Marvel77 7 år siden

hvordan ????
Gravatar

#4 Lazlo H 7 år siden

En frygtelig rodebunke af en film, og den suverænt dårligste Marvel-film til dato. Den kiksede og ultra-cgi-kunstige åbningssekevens alene er slem nok. Faktisk den første reelle dårlige MCU-film jeg har set, men det kan jo ikke gå lige godt hver gang. Men hvad, larmende, uintelligent og selvfed som den er, så passer den perfekt på gennemsnits-amerikaneren som målgruppen samt en helt sikkert lige så stor gruppe af tumpede teenagere. Marvel fik i højeste grad begravet Avengers-magien for mig, med denne ufatteligt debile og uingennemtænkte omgang vrøvl.....og jeg har ellers stor-hygget mig med de mange foregående MCU-film...
Gravatar

#5 Joeyvind 7 år siden

Lazlo H (4) skrev:
så passer den perfekt på gennemsnits-amerikaneren som målgruppen samt en helt sikkert lige så stor gruppe af tumpede teenagere.


Hehe måske en smule generaliserende, men kan godt se din pointer at filmen langtfra var den bedste MCU film. Var dog stadig godt underholdt..

Har flere forventinger til Captain America: Civil War, da The Winter Soldier overraskede med en fed blanding af Spion/Superhelte action, som mange andre Marvel film ikke når til sokkeholderne.
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#6 Geekalot 7 år siden

Hvis man håber eller regner med de laver en Marvel film der er tilpasset et lille dansk hoved, så er man da godt nok også naiv..
Gravatar

#7 Kviesgaard 7 år siden

#6

Er man også naiv, hvis man håbede på, at Joss Whedon kunne frembringe en god toer?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#8 Geekalot 7 år siden

Nej :)
Gravatar

#9 SublimeKen 7 år siden

#7

Jeg anbefaler at du ser den igen. Den er meget bedre ved gensyn og det virker også til at være den generelle konsensus blandt folk der har set den mere end en gang. Pacing og action er i hvert fald meget forbedret, også er der en god chance for at du finder ud af at der var plot elementer du missede første gang, som rent faktisk bliver forklaret (Meget bliver faktisk forklaret i forbifarten). Der sker så meget at det er umuligt for din hukommelse at lagre det hele på en visning, hvilket giver følelsen af at der er et eller andet der ikke fungerer. Humoren fungerer også meget bedre til at definere team dynamikken eller karaktererne på anden omgang, hvor ved første film var humoren ikke så god anden gang man så den (Blandt de fleste i hvert fald)

Desuden så er der den fordel at man denne gang ved hvad man kan forvente, og ikke sammenligner filmen med en eller anden forventning man havde til f.eks. tonen, Ultron som skurk og hvordan man syntes nogle ting skulle udspille sig, men at man i stedet for accepterer disse ting som de bliver præsenteret og ikke som man håbede de ville blive præsenteret, dette gjorde at jeg faktisk var fantastisk underholdt på anden omgang. Ubevidste og bevidste forhåbninger til detaljer kan ofte ødelægge en fortsættelse som denne på første visning.

Følelsen af at det er friskt og nyt fra første Avengers eller Guardians of the Galaxy er der jo heller ikke, og jeg tror lidt at folk forventer lidt den der "wow" følelse af at se disse helte sammen for første gang, som var tilstede i den første Avengers. Men den er der bare ikke, og når man ved at man ikke skal forvente den, er det nemmere rent faktisk at nyde hvad der rent faktisk så er tilstede i stedet.

Den er på ingen måde en af Marvel's dårligere film (Som Iron Man 2 og Thor: The Dark World) hvilket jeg synes et gensyn gør klart. Den ligger måske lidt under GotG, Winter Soldier, Iron Man og den førte Avengers. Personligt røg den fra at være værre end Iron Man 3, til at være den anden bedste i MCU efter Winter Soldier, efter gensyn.

Jeg sammenligner den meget med The Big Lebowski, i og med at den (for mig) blev meget bedre på gensyn.
Gravatar

#10 Captain Marvel77 7 år siden

Jeg tror det er fordi folk forventede en begyndelse, en midte og en slutning og ikke en forsættelse som kræver kendskab til alle de andre film imellem avengers og guardians of the galaxy (Iron-man 3, Thor 2 , og cap.america 2 , samt s.h.i.e.l.d. første og anden sæson (som snart slutter) , men som Margrethe Vestager sagde : `` Sådan er det jo `` :-) ) .

Men som jeg også udtrykte før så er det jo et stort delt univers hvor ALT er forbundet, og for nogen kan det være en stor mundfuld og tage....

Men hvad jeg tror er sket før avengers : AOU , er at Maria Hill kontaktede avengers og fortalte dem at den goe baron (Strucker) var indenfor rækkevidde og så begynder filmen.....

Men personligt kunne jeg godt lide avengers Age of ultron , men glæder mig så også over at Russo brødrene skal overtage og lave Avengers Infinity war part 1 og 2 , samt den kommende cap.america film (CACW).

Skriv ny kommentar: