Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 185

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Christopher Nolan
  29%
 • Denis Villeneuve
  27%
 • Peter Jackson
  9%
 • En anden
  9%
 • Joss Whedon
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Taika Waititi
  5%
 • Ridley Scott
  4%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

5. mar. 2012 15:25

Synes det nu var trist, håber de overvejer ham igen næste år.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#2

5. mar. 2012 15:41

Så er spørgsmålet bare, hvorfor Murphy valgte at trække sig i første omgang?

Ratner havde et fast greb om hans boller.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#3

5. mar. 2012 16:21

Lad os håbe at han kommer næste gang. Manden er skide sjov.

#4

5. mar. 2012 17:19

Håber meget at se ham som Oscar-vært!!!

#5

5. mar. 2012 19:50

Det er vist noget af en tolkning at kalde Ratners udtalelser for homofobiske.. Han udtalte grinene til et pressemøde til spørgsmålet om Oscarforberelserne, at forberedelser var "gaish", altså bøsset... Man kan kalde det dårlig humor eller en plat udtalelse fra ham, men ligefrem homofobisk er en helt anden drejning.... Men det kunne jo være fordi, at Brian Grazer, som er producer på showet, er homosexuel, og et hav af producere og fagfolk i Hollywwod er homosexuelle, at sådan en udtalelse ikke faldt i god jord??
I Hollywood skal man ikke komme med en sjov bemærkning om jøder eller homosexuelle, så er man færdig... ( Og inden jeg bliver overfaldet herinde, så nej, jeg har intet imod jøder eller homosexuelle, de er mennesker lige som alle andre, men i min verden, så er den tydeligste form for ligestilling og respekt, at man kan komme med jokes om alle folkeslag uanset race og sexualitet. Ellers er det omvendt racisme)

#6

5. mar. 2012 19:59

#5: Han sagde nu mere præcist: "Rehearsals is for fags", og selvom at han nok ikke mente det i en nedladende sammenhæng overfor homoseksuelle, så skaber det altså et mediepostyr i et land der er så bange for "forkert" sprogbrug. Og når man skal stå for en så stor mediebegivenhed som Oscar-showet er, så har ABC ikke brug for kontroverser eller negativ omtale.

Og desuden, så blev Brian Grazer først hentet ind efter at Ratner blev fyret.

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#7

5. mar. 2012 20:15

Jeg kan sagtens følge dig Kruse, men ved at fyre ham ud fra nogle udtalelser som er dumme, så kan det da give lige så dårlig omtale. Hvis man vil repræsentere et Oscarshow i et land med frihed og lige muligheder for alle, så kunne man da nøjes med, at give Ratner en skideballe, og han kunne offentligt erklære, at han ikke bar sig heldigt ad...
Så havde man givet en signalværdi udadtil, uden at virke overpyldret..

#8

5. mar. 2012 20:35

#7: Men ordet "fags" er bare meget følsomt i USA, på grund af de negative konnotationer ordet nu engang har. Især i en tid hvor de homoseksuelle i USA kæmper en kamp om at få lige rettigheder med hensyn til vielser, mens de møder stor modstand og negativitet fra flere republikanske præsidentkandidater. Og så er der stor enighed om at det ikke er noget man siger i offentligt, især ikke når man repræsenterer en underholdningsbranche, som slår sig på at være frigjort og uden fordomme. Og selv dem som godt forstår at han ikke mente noget nedladende med ordet, er godt klar over at det ikke er termer man bruger, så derfor har fyringen heller ikke givet nogen nævneværdig kritik. Og det var faktisk Bret Ratner selv som trak sig, og ikke decideret ABC som fyrede ham.

Desuden så skulle Bret Ratner vist nok nu være igang med at lave arbejde for GLAAD(formentligt på at redde hans omdømme), hvilket vist siger lidt om hvor alvorligt der bliver set på sådan en kommentar.

Men jeg kan sagtens forstå at du synes at det er en overreaktion, men sådan fungerer det bare i USA.

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#9

6. mar. 2012 18:13

Lad os håbe at han kommer næste gang. Manden er skide sjov.lordsasa1 (#3)

Ja, den gang i 80'erne "VAR" han...

Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her...

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger