Før Billy Crystal blev bragt ind som vært for årets Oscar-uddeling stod Brett Ratner til at producere showet med Eddie Murphy som vært. Det endte dog med, at Ratner måtte trække sig efter nogle homofobiske udtalelser, hvorefter Murphy ligeledes valgte at droppe ud.

Se også: Eddie Murphy springer fra som Oscar-vært.

Det kunne meget vel have været enden på Murphys kortvarige forhold til Oscar-uddelingen, men det bliver det ikke nødvendigvis.

Murphy udtaler i hvert fald nu, at hvis han fik muligheden, så ville han gerne træde ind i rollen som Oscar-vært ved en anden lejlighed, da det er en af de få ting, han endnu ikke har givet sig i kast med som komiker.

Så er spørgsmålet bare, hvorfor Murphy valgte at trække sig i første omgang?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Batsy 6 år siden

Synes det nu var trist, håber de overvejer ham igen næste år.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 Highland Park 6 år siden

Så er spørgsmålet bare, hvorfor Murphy valgte at trække sig i første omgang?
Ratner havde et fast greb om hans boller.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#3 lordsasa1 6 år siden

Lad os håbe at han kommer næste gang. Manden er skide sjov.
Gravatar

#4 Jørgensen83 6 år siden

Håber meget at se ham som Oscar-vært!!!
Gravatar

#5 dunga 6 år siden

Det er vist noget af en tolkning at kalde Ratners udtalelser for homofobiske.. Han udtalte grinene til et pressemøde til spørgsmålet om Oscarforberelserne, at forberedelser var "gaish", altså bøsset... Man kan kalde det dårlig humor eller en plat udtalelse fra ham, men ligefrem homofobisk er en helt anden drejning.... Men det kunne jo være fordi, at Brian Grazer, som er producer på showet, er homosexuel, og et hav af producere og fagfolk i Hollywwod er homosexuelle, at sådan en udtalelse ikke faldt i god jord??
I Hollywood skal man ikke komme med en sjov bemærkning om jøder eller homosexuelle, så er man færdig... ( Og inden jeg bliver overfaldet herinde, så nej, jeg har intet imod jøder eller homosexuelle, de er mennesker lige som alle andre, men i min verden, så er den tydeligste form for ligestilling og respekt, at man kan komme med jokes om alle folkeslag uanset race og sexualitet. Ellers er det omvendt racisme)
Gravatar

#6 Kruse 6 år siden

#5: Han sagde nu mere præcist: "Rehearsals is for fags", og selvom at han nok ikke mente det i en nedladende sammenhæng overfor homoseksuelle, så skaber det altså et mediepostyr i et land der er så bange for "forkert" sprogbrug. Og når man skal stå for en så stor mediebegivenhed som Oscar-showet er, så har ABC ikke brug for kontroverser eller negativ omtale.

Og desuden, så blev Brian Grazer først hentet ind efter at Ratner blev fyret.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#7 dunga 6 år siden

Jeg kan sagtens følge dig Kruse, men ved at fyre ham ud fra nogle udtalelser som er dumme, så kan det da give lige så dårlig omtale. Hvis man vil repræsentere et Oscarshow i et land med frihed og lige muligheder for alle, så kunne man da nøjes med, at give Ratner en skideballe, og han kunne offentligt erklære, at han ikke bar sig heldigt ad...
Så havde man givet en signalværdi udadtil, uden at virke overpyldret..
Gravatar

#8 Kruse 6 år siden

#7: Men ordet "fags" er bare meget følsomt i USA, på grund af de negative konnotationer ordet nu engang har. Især i en tid hvor de homoseksuelle i USA kæmper en kamp om at få lige rettigheder med hensyn til vielser, mens de møder stor modstand og negativitet fra flere republikanske præsidentkandidater. Og så er der stor enighed om at det ikke er noget man siger i offentligt, især ikke når man repræsenterer en underholdningsbranche, som slår sig på at være frigjort og uden fordomme. Og selv dem som godt forstår at han ikke mente noget nedladende med ordet, er godt klar over at det ikke er termer man bruger, så derfor har fyringen heller ikke givet nogen nævneværdig kritik. Og det var faktisk Bret Ratner selv som trak sig, og ikke decideret ABC som fyrede ham.

Desuden så skulle Bret Ratner vist nok nu være igang med at lave arbejde for GLAAD(formentligt på at redde hans omdømme), hvilket vist siger lidt om hvor alvorligt der bliver set på sådan en kommentar.

Men jeg kan sagtens forstå at du synes at det er en overreaktion, men sådan fungerer det bare i USA.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 Fruit4ever 6 år siden

lordsasa1 (3) skrev:
Lad os håbe at han kommer næste gang. Manden er skide sjov.


Ja, den gang i 80'erne "VAR" han...

Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!

Skriv ny kommentar: