Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 170

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  54%
 • Taken
  35%
 • En anden film
  5%
 • The Grey
  5%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

5. jan. 2018 13:42

Det var da godt nok mærkeligt - hvordan kan han stadig associere massakren med filmen? Det er hvad 5-6 år siden, og vi andre har glemt alt om det. Han kunne se The Dark Knight, selvom Heath Ledger døde af selvmord? Det må da være mere trist, fordi han arbejdede så tæt med Heath Ledger. Se nu at få set den film, det er en fin afslutning.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#2

5. jan. 2018 18:07

Det var da godt nok mærkeligt - hvordan kan han stadig associere massakren med filmen? Det er hvad 5-6 år siden, og vi andre har glemt alt om det. Han kunne se The Dark Knight, selvom Heath Ledger døde af selvmord? Det må da være mere trist, fordi han arbejdede så tæt med Heath Ledger. Se nu at få set den film, det er en fin afslutning.Snipp (#1)

Det er da ikke så mærkeligt. Alting er ikke sort og hvidt. Hjernen og dens krumspring har til alle tider været et mysterium, og er det ofte stadig, for alverdens psykologer og psykiatere. Uden at at have dybdegående viden udi Bale's psyke, så lyder det da som en meget forståelig respons. Nogle ting påvirker os bare mere end andre. At han ikke skulle være påvirket af Heath Ledger's død, står der nu altså heller intet om. Dette bearbejder han måske på en anden måde. Derudover var det jo langt flere sjæle det gik ud over, både døde, sårede, og efterladte, i forbindelse med den omtalte biograf-massakre. Som skuespiller går han ofte all in, og har en ekstrem tilgang til sine roller. Tit med stor gevinst for os biografgængere. Tror også denne mentalitet, kan være gældende i aspekter af hans privatliv.

"I love the smell of napalm in the morning..."

#3

5. jan. 2018 18:38

#1 der er jo også en voldsom forskel, på at heath ledger begik selvmord og flere, døde og blev såret på grund af en film de gik ind og se, som han har lavet og gjort sit bedste for at få folk til at se, hvor imod at han kendte ledger, men havde jo som sådan ikke noget med det at gøre.....det er som om du ikke helt forstår, at hvad der gør dig ked af det, griner jeg af og hvad der gør børge fra børgestrup ked af det, griner du af, and so on, folk forstår og håndtere og føler forskelligt for forskellige ting.

#4

5. jan. 2018 18:48

#2+3 Nej men han har set filmen, så går jeg ud fra at han også burde kunne se the dark knight rises. Selvfølgelig er det jo ikke det samme - synes bare det vil være mere trist at en af hans kollegaer (ven?) begået selvmord. Det vil ihvertfald påvirke mig mere end en massakre af random mennesker (som er tragisk!). Jeg ved jo selvfølgelig ikke hvordan Bales psyke er og han er en af mine ynglings skuespillere. Kan dog godt føle ham, men som sagt så er det ved at være 5-6 år siden, og måske burde han trække en dyb vejrtrækning og få set den - evt. med konen/vennerne. Synes det er synd han ikke får set afslutningen på en ellers mega fed triologi.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#5

5. jan. 2018 19:22

#4 vi er enige om at han burde se den, på en måde føler jeg også det hylder ofrerne, at han slår sin frygt i fjæset, meeeeeeen det er jo lige "det ville ihvertfald påvirke mig mere" delen der er afgørende, aner ikke hvad der ville påvirke mig mere, og gør du vel som sådan heller ikke, men der er folk jo forskellige, og man kan sige teoretisk set ved vi jo ikke om han overhovedet kunne lide ledger, og så er det jo også lige den del flere år siden, det er vel nærmest 10 år siden, så måske han bare er færdig med at bearbejde det, der kan være tusind grunde, og ingen af os er i en position til at dømme nogen af dem som gode eller dårlige eller underlige :)

#6

5. jan. 2018 20:08

#5 Enig i alt det du skriver - Det er også tragisk når det sker at en skuespiller dør eller en massakre i en biograf - det er jo noget vi ikke kender til her hjemme i lille Danmark. Men dejligt vi er enig i at han skal se filmen, hvilket var hovedpointen med den her diskussion :) Håber da om nogle år at han kan gøre det.

Folk var jo nærmest helt oppe at køre over at Heath Ledger blev jokeren, men han beviste dem det modsatte - at han sagtens kan spille en sindsyg psykisk morder og synes helt klart at han gjorde the dark knight så meget bedre (6/6).

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#7

5. jan. 2018 20:15

#6 helt bestemt :)

kommer selvfølgelig an på hvem der eventuelt ellers havde spillet jokeren, men må ærligt indrømme at hans joker, i min verden er det der gør filmen super god i stedet for middelmådig.

hmm der er en del overraskelser i de der batman film :) heath ledgers joker, ben afflecks batman, og sikkert flere der har overrasket positivt, og generelt omvendt den massive shitstorm de blev mødt af da de blev annonceret :) det er altid rart

#8

6. jan. 2018 01:06

igen handler det om empati. ikke alle mennesker er ens. hvis han ikke kan se filmen uden at få associationer til massakren, kan jeg slet ikke se hvordan vi andre skal spille smarte og dømme ham og sige “se nu din frygt i øjnene, kammerat”. måske fungerer det for jer men det gør det jo så tydeligvis ikke for bale.

#9

6. jan. 2018 01:11

#8 tja nu udtaler du dig jo om noget du ikke ved :) vi ved ikke om han har prøvet, eller om han har haft andre ting han ville først, eller bla bla bla :) og jeg kan sagtens have empati for at han har de følelser, og samtidig føle at han burde se filmen, uden at sige det ville gøre ham godt, men bare konstatere det er hvad jeg syntes, og helt uden at spille smart :)

empati er jo ikke at være enig, men at forstå, og jeg forstår ham godt føler bare stadig at det ville ærer ofrene mere hvis han så den, og hvem ved måske ville han have det anderledes hvis han gjorde :)

#10

6. jan. 2018 01:15

hvad er det jeg ikke ved?

#11

6. jan. 2018 01:17

#10 om det tydeligvis ikke fungere for bale at se den eller ej :)

#12

6. jan. 2018 01:22

så du tror ikke at en mand som ham på 43 kender sig selv godt nok til ar vide om det ville fungerer? come on så dum er du sq da ikke, Mejse.

#13

6. jan. 2018 01:24

og hvordan fanden ville det ære ofrene at en hovedrolleindehaver af en film genså en film hvorunder de blev dræbt? der kører du den sq for langt ud

#14

6. jan. 2018 01:26

#12 ehm du ved vidst ikke særligt meget om mennesker, de færreste kender sig selv godt nok til at vurderer den slags, og dem der tror de kender sig selv så godt, er ofte dem der har et helt falskt billede af dem selv.

desuden så er den bedste måde at ændre, den slags dårlige associationer faktisk at gøre dem gode, som Snipp foreslog forreksempel at samle folk han holder af og se den, gøre det til noget han tænker positivt på.

du ignorerer ordet MERE, det ville ære dem mere at han så den, end at han er bange for den, og det er jo bare min mening, hvor er din empati ? ;)

#15

6. jan. 2018 01:32

så bale skal bare gense filmen igen og igen indtil det virker som terapi? det er ikke nok at han ifølge podcastet har prøvet en gang? det virker mere som om at du ikke fatter en skid i denne her sammenhæng. jo det kunne vel være et interessant eksperiment hvis man er interesseret i at se manden bryde psykisk sammen. jeg kan dog ikke se hvordan du synes at det er empatisk. ej heller kan se se hvordan det ærer ofrerne mere eller mindre at man GENSER EN FUCKING FILM! det er da hamrende ligegyldigt. hvad tror du reelt at de efterladte familier, pressen og den generelle modtagelse ville være hvis bale gik ud og sagde “nu genser jeg filmen for at ære ofrene”? sådan helt ærligt? manden ville sq da blive nedgjort af helvedes til. lad os nu skille tingene fra hinanden og tænk dig nu lidt om inden du skriver, for der mistede jeg sq en hel del respekt for den eneste debattør jeg havde respekt for på filmz. især med din latterlige kommentar om empati. fn fjols.

#16

6. jan. 2018 01:39

#15 ved ikke lige hvor du finder alle de der ideer fra :)

sagde intet om at gense den, flere gange indtil noget som helst, forklarede bare hvordan man ændre den slags.

er også lidt i tvivl om hvorfor det at du ikke kan se, at det ære ofrerne mere at han ser den, end at han er bange for den, har noget at gøre med at jeg har det sådan.

så er der også lige det med at gå ud og offentliggøre det, føler jeg heller ikke lige jeg sagde noget om, mente det mere som en privat ting for ham.

også interessant at du tror din respekt betyder noget, og at du bliver sur over en kommentar som, hvor er din empati efter du har udtalt dette i tråden....come on så dum er du sq da ikke, Mejse og fjols....som er helt uprovokeret, udtalelser, hvor min mere er drillende, og fremprovokeret af din meget aggresive tone overfor Snipp omkring sympati i andre tråde.

som sagt folk ser sjældent sig selv som de faktisk er :)

#17

6. jan. 2018 01:39

så bale skal bare gense filmen igen og igen indtil det virker som terapi? det er ikke nok at han ifølge podcastet har prøvet en gang? det virker mere som om at du ikke fatter en skid i denne her sammenhæng. jo det kunne vel være et interessant eksperiment hvis man er interesseret i at se manden bryde psykisk sammen. jeg kan dog ikke se hvordan du synes at det er empatisk. ej heller kan se se hvordan det ærer ofrerne mere eller mindre at man GENSER EN FUCKING FILM! det er da hamrende ligegyldigt. hvad tror du reelt at de efterladte familier, pressen og den generelle modtagelse ville være hvis bale gik ud og sagde “nu genser jeg filmen for at ære ofrene”? sådan helt ærligt? manden ville sq da blive nedgjort af helvedes til. lad os nu skille tingene fra hinanden og tænk dig nu lidt om inden du skriver, for der mistede jeg sq en hel del respekt for den eneste debattør jeg havde respekt for på filmz. især med din latterlige kommentar om empati. fn fjols.Kevin Spacey (#15)

I princippet er jeg enig med dig i din antagelser, MEN hvorfor dog ty til sådant sprogbrug. Man kan vel godt være uenige uden at svine hinanden til.

"I love the smell of napalm in the morning..."

#18

6. jan. 2018 03:49

#15 undre mig lidt over hvorfor det her fyrer sådan op under dig, har intet negativt sagt om bale eller hans beslutninger, har tværtimod sagt jeg sagtens kunne forstå dem, og ikke selv bille vide hvordan jeg ville reagere i sådan en situation, at jeg fundamentalt ser på problemer som nogrt der skal løses og at ære nogen, som en personlig ting, ingen andre behøver hører om fordi det intet bidrager med til deres liv, men er noget man gør for at vise man føler en forbindelse af en art, og at jeg derfor håber hab får overvundet sin frygt og set filmen, burde da virkelig ikke få dit pis sådan i kog, altså come on kunne forstp hvis jrg udtalte mig negativt om ham eller hans beslutninger, men det gør jeg jo ikke engang.

Så du må lige forklare hvordan det at jeg ser ting anderledes end dig, uden at være negativ omkring det, bringer sådan en reaction frem.

Min første empati bemærkning var lidt bare godhjertet stikkeri indikeret af ;) men må da ærligt indrømme du skjuler den godt lige nu

#19

6. jan. 2018 08:41

jeg reagerer altid på mangel for respekt og empati. jeg undskylder at jeg brugte bandeord men jeg står ved essensen af indholdet i diskussionen. det ærer ikke ofrene at han sætter sin bluray Skive i afspilleren og bale kender nok bedre sig selv end mejse gør. nu har jeg faktisk nødt manden to gange ( en gang i berlin og en gang i Cannes) og han virker som en mand der er meget i kontakt med sine følelser og meget seriøs og dedikeret til sit erhverv. jeg respekterer og forstår enhver beslutning han tager i forhold til sig selv og skal ikke gøre mig klog på det efterfølgende. det ville være respektløst og usympatisk.

#20

6. jan. 2018 11:41

#19 hvor er det du ser mangel på respekt og empati, ud over lige i Snipps første par indlæg måske ? har aldrig påstået jeg kendte ham bedre end han selv gør, og at dit syn på at ære nogen er anderledes end mit, gør jo ikke nogen af dem mindre rigtig, du ser det åbenbart som noget man gør med stor fanfare, og offentligt, det gør jeg ikke :)

tror lige vi skal have noget på plads, det er på ingen måde respektløst eller usympatisk, at stille spørgsmåls tegn ved folks handlinger, hvilket jeg ikke engang gjorde, udtalte bare at ud fra mit verdens synspunkt følte jeg at det og det ville være det rigtige at gøre.

har forresten heller ikke sagt jeg kendte Bale bedre, eller at det ville være det rigtige eller bedste for ham, bare hvad jeg mener er det rigtige, ud fra mine værdiger og holdninger.

føler lidt du kører lidt op i en spids, over noget der faktisk overhovedet ikke er foregået.

#21

6. jan. 2018 12:03

men når alt det så er sagt, så er det helt fint vi er uenige, bare du ved gem din vrede til jeg faktisk udtaler mig negativt, eller respektløst, om Bale eller en anden, i stedet for at starte noget baseret på noget der aldrig er sket :)

#22

6. jan. 2018 20:11

Daaamn Mejse du bliver angrebet hårdt. Kan heller ikke lige se hvor du går over stregen med dine kommentarer og det med respektløst og usympatisk. Det er nok mere mig i de første kommentarer men vi kommer jo godt ud af det. Synd at Kevin altid skal svine folk til ligemeget hvilken diskussion han deltager i. I det mindste fører os 2 et ordenlig sprogbrug ;) Anyway der er skrevet for meget til jeg gider at kommentere på hver eneste men støtter dig 100% Mejse!

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#23

6. jan. 2018 22:51

#22 føler mig nu ikke specielt angrebet, føles mere bare som en lidt sær overreaktion på en masse ting jeg aldrig har sagt :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger