Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 76

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  17%
 • Blade II
  12%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

24. feb. 2017 16:20

Håber virkelig at Ben Affleck forsætter som Batman hele hans kontrakt. Var det ikke 8 film? Hvor han indtil videre har været i Batman V. Superman og Suicide Squad. Så får vi ham selvfølgelig også at se i Justice League.

#2

24. feb. 2017 18:12

Det er godt nok en storm i et glas vand. Når der ikke er noget nyt at fortælle, er der vel heller ingen grund til at sige, at der ikke er noget nyt at fortælle. Ben Affleck er med i Justice League som "The Batman", og sikkert kontraktmæssigt forpligtet til at være batman i som minimum 2 film mere, så derfor vil han også være Batman i "The Batman".

Det sker mange gange hvert år, at der ogstår kreative uoverensstemmelser mellem instruktører, manuskriptforfatter og filmselskaber, der gør at man bliver nød til at finde en ny instruktør, manuskriptforfatter., så en masse påstyr for ingenting.

På et tidspunkt lød det også at de stort set havde smidt både manuskiptet til The Batman og Flash på bålet og skulle starte helt forfra. Dette er tilsyneladende heller ikke tilfældet. Rygtebørsen har det mange gange med at gå i selvsving hvilket nok også er tilfældet denne gang.

#3

27. feb. 2017 13:25

#2

Men det er da vigtig at vi får information om disse små ændringer og tilføjelser. Jeg har selv været meget i tvivl om, hvorvidt Affleck stadig er om bord, især pga. hans manglende tilstedeværelse i offentliggørelsen af Reeves, som nævnt ovenfor og i en anden nyhed.

Så jeg er personligt glad for dette stykke information, da det tyder på at gode gamle Ben stadig er med.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger