Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 207

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  3%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

4. feb. 2018 12:19

Jeg er fan at harry potter osv. men jeg har ikke læst bogen og vidste slet ikke Dumbledore var homo. Så der blev jeg godt nok overrasket over det. De kunne da godt have lavet en scene hvor man ser det.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#2

4. feb. 2018 12:37

Det nok fordi han mere er en "kvote" homo der kom som eftertanke 5-6 bøger inde efter nogle fans foreslå det, end en ordentlig original velskrevet karakter, det gav jo lidt diversitet og at hun kan sige at hun er bare åh så åben og progressiv, det er til at kaste op over, men ja hun passer godt ind i det venstreorienteret miljø hvor der jo handler og at stråle deres moralske overlegenhed ud over alle os uvaskede masser.

#3

4. feb. 2018 13:19

hvor begge troldmænd er med i unge udgaver - Jude Law som Dumbledore, Johnny Depp som Grindelwald.

Johnny Depp har sgu da ikke været ung i 30 år...

#4

4. feb. 2018 15:04

#1 I bøgerne var der ikke noget der indikerede at Dumbledore var bøsse. Det var noget JK Rowling kom op med efter bøgerne var skrevet.

#5

4. feb. 2018 15:22

#4 Ahh okay, så gav det mere mening. Synes nemlig heller ikke jeg havde læst det i harry potter bøgerne - men kunne godt være det var nævnt i den der fantastic beasts. Anyway JK er meget venstreorienteret så vidt jeg ved.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#6

5. feb. 2018 10:24

er det bare mig eller er deres seksualitet fuldstændig ligemeget i sådanne en film?
kan ikke se hvad forskel det skal gøre.

alt for meget fokus på underlige ting efterhånden, men javel filmen vil jo nok få en ekstra stjerne hvis han nyssede en mand istedet for en kvinde og det vil være det episke bedste moment..

måske yngre udgaver istedet for unge udgaver.

måske det næste fra DCEU er at batman kysser superman for at få bedre ratings.

nej jeg er ikke "homofobisk", synes bare det er meget uvæsentligt om han er det ene eller det andet i en film som denne..

#7

5. feb. 2018 10:33

Så vidt jeg husker, så indikerer JK det i hendes notater, da hun er igang med at skrive den 6. bog, så det er ikke grebet ud af den blå luft eller pga politisk korrekthed - ro på :-)

Mht filmen, så giver det meget god mening, at det ikke er det primære omdrejningspunkt i historien, da de på det tidspunkt er fjender (det er forklaret i bogen, at deres nære forhold bliver brudt da de er teenagere - så igen ikke den store konspiration.

Omvendt vil jeg give folk ret i, at alderen på karaktererne og skuespillerne er møgforvirrende... giver ikke rigtig mening... specielt da Grindelwald reelt først dør i bog 7 i HarryPotter... hvor han så må være omkring de 100-110... men hvis han blivers pillet af Depp, der vist er 50 og vi er 40'erne...

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger