På lynchnet.com kan man nu se en række stills fra optagelserne til den kommende David Lynch film “Inland Empire”.

I filmen ses gamle Lynch skuespillere som Laura Dern og Harry Dean Stanton. Desuden medvirker Jeremy Irons, Justin Theroux og Julia Ormond.

“Inland Empire”, som delvist er optaget i Polen, skulle være klar til en premiere på dette års filmfestival i Cannes.

Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Yoda 12 år siden

Det er en af de film, jeg glæder mig mest til at se dette år!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#2 Tylerdurden 12 år siden

Endelig! Synes efterhåden den kære Hr. Lynch tager sig længere og længer tid mellem sine film. Og efter som at jeg bestemt ikke var oppe at ringe over "Mulholland Drive" så savner jeg virkelig at se noget nyt fra ham.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#3 ks 12 år siden

Alt fra Lynch er jo ventet i spænding!
Gravatar

#4 zombieman 12 år siden

for satan det bliver stort glæder mig som et lille barn
Lick my plate you dog dick
Gravatar

#5 filmz-hophop 12 år siden

#2 Hvis du ikke kunne lide "Mulholland Drive", hvorfor i alverden ser du så frem til Lynch? Det er jo netop i film som denne, at Lynch er bedst. Det svarer jo lidt til at sige: "Jeg er ikke så vild med Fight Club, men jeg glæder mig helt vildt til næste David Finshcer film". Jeg tror du bliver slemt skuffet over "Inland Empire" .. alt peger på, den plotmæssigt kommer til at ligge sig op af "Lost Highway" og "Mulholland Drive"..

Et skud i tågen.. er du er én af "de", der blev skuffet over slutningen på Twin Peaks?
Nerd alert! http://www.intervocative.com/dvdcollection.aspx/FugtigeDVDer
Gravatar

#6 dolphinfriendly 12 år siden

#5

Dét synes jeg godt nok er et ret fjollet argument.
Skal man ikke forholde sig kritisk til en bestemt instruktør, fordi man generelt synes rigtigt godt om hans CV, men der er enkelte film man ikke rigtigt "køber"? Det svarer til at jeg ikke skal se frem til Ridley Scotts næste film, fordi jeg ikke kunne fordrage "Kingdom of Heaven", til trods for at "Alien" og "Blade Runner" er blandt mine ynglingsfilm, plus at jeg i al almindelighed synes han klarer det fremragende?

Jeg mener også at "Mulholland Drive" er rigtig godt og at den stilmæssigt er indbegrebet af Lynch - men synes dog ikke den er ligeså god som ex. "Lost Highway", "Blue Velvet" og "Twin Peaks" serien. Kan være det er dét, Tylerdurden tager som udgangpunkt - ikke hvorvidt filmene stilmæssigt er placeret i samme kategori, men blot (hans egen) vurdering af hvad der er bedst.

...når det er sagt, vil jeg også understrege at "Inland Empire" absolut er dén film jeg ser mest frem til i 2006!

Gravatar

#7 filmz-hophop 12 år siden

#6 Selvfølgelig kan man ikke skære en instruktør over én kam, baseret på hans seneste film eller en tilfældig titel fra manden, og det var da heller ikke det, jeg mente.

Men "Muholland Drive" er jo (som du også påpeger) stilmæssigt indbegrebet af Lynch (og helt på højde, hvis ikke et hak bedre end hans tidligere spillefilm). Og Lynchs film er jo båret af netop stilen. Derfor lyder det blot mærkeligt i mine ører, at se frem til en ny Lynch film, hvis man ikke kan lide "Mulholland Drive". Det er selvfølgelig smag og behag, og jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i min egen smag.

Ang. Ridley Scott, så har han skuffet fælt de sidste 10-15 år. Og "Kingdom of Heaven" er jo forfærdelig. Siden "Alien" og "Blade Runner" har han efter min mening kun lavet middelmådige eller deciderede dårlige film.
Nerd alert! http://www.intervocative.com/dvdcollection.aspx/FugtigeDVDer
Gravatar

#8 filmz-rupert giles 12 år siden

Lad mig lige slå et par ting fast: Jeg er fanatisk, når det kommer til David Lynch og jeg elsker Mulholland Drive. Så er det sagt.

Men på den anden side er problemet (hvis der er et problem) med Mulholland Drive måske netop, at den er indbegrebet af Lynch. Det vil sige... man havde set det meste før i andre sammenhænge. Derfor bliver den måske aldrig helt så suveræn som Lost Highway, Wild at Heart og især Blue Velvet. Den første gang jeg så Muholland Drive var jeg en LILLE smule skuffet, men det var sandsynligvis mest fordi jeg havde glædet mig så meget at ingen film ville kunne leve op til mine forventninger. I dag elsker jeg filmen.

Men hold da fast... jeg tilslutter mig dem, der glæder sig som små børn til INLAND EMPIRE. Der er INGEN anden film, jeg glæder mig mere til.
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#9 dolphinfriendly 12 år siden

#7 Tror vi i bund og grund er enige om det stilmæssige aspekter, men blev nemlig også en smule skuffet da jeg så "Mulholland Drive" - og synes den dag i dag er rigtig god, bare ikke så god som nogle af hans andre film. Tror ruper giles har en pointe i det henseende.

Mht. Ridley Scott synes jeg heller ikke han var været helt i top siden "Black Rain". Synes dog "1492 - Conquest of Paradise", "Matchstick Men", "Black Hawk Down" og ikke mindst "Gladiator" er udemærket film, instrueret af en mester.

Gravatar

#10 Tylerdurden 12 år siden

#5
Efter min mening er der STOR forskel på Lost Highway og Mulholland Dr. Jeg mener at Lost Hightway har en langt bedre historie, der fanger mig lige fra starten.
Nej, jeg elskede Twin Peaks! Jeg er vild med Wild at Heart. Jeg synes The Straight Story er betagende smuk. Jeg er stor David Lynch fan! Så bare fordi jeg ikke kan lide en eller to af hans film, betyder ikke at jeg ikke vil kunne lide Inland Empire.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#11 filmz-overduck 12 år siden

Når nu der bliver nævnt Lynch film i denne tråd, så skal der også der også være plads til den lille genistreg The Straight Story.

Det et trist at Natfilmfestivalen ligger før Cannes. Det kunne have været stort med en snigpremiere, lige som Mulholland Drive.

Inland Empire er også den film som står højst på min liste i 06. Så kan Superman og resten af remake-bølgen godt pakke sammen.
"Dick Laurent is dead"
Gravatar

#12 filmz-Angel Eyes 12 år siden

Ja, endelig en rigtig film at se frem til! Jeg må dog sige at Mulholland Drive imo var helt oppe og ringe - meget mere stemningsfuld og interessant kringlet, end f.eks. den noget overvurderede "Wild at Heart" - men ja, smag og behag. I mine øjne har Lynch aldrig lavet en dårlig film, men heldigvis en bred vifte af forskellige værker, der dog alle indeholder noget miskendeligt lynchskt! Længe leve vor tids mest interessante auteur (og så ikke flere dårlige bemærkninger om Scott...)!
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#13 dolphinfriendly 12 år siden

Jeg synes også "Wild at Heart" er overvurderet - men stadig en fin film...og ja "The Straight Story" er sådan en dejlig film!

Gravatar

#14 ks 12 år siden

Jeg må så erkende, at jeg faktisk kedede mig bravt under The Straight Story. Jeg ved godt det nærmest er blasfemi, men jeg kan desværre ikke helt løbe fra det. Mulholland Drive er sådan som jeg ser det Lynch's mesterværk indtil videre, men jeg mangler så godt nok også lige at få set Lost Highway, der så vidt jeg ved kun kan fås i en andenrangs DVD udgivelse.
Gravatar

#15 zombieman 12 år siden

Jeg kan lide alle Lynch´s film Mine favoritter er Lost highway, Blue velvet og elefantmanden. Den Lynch film som jeg har flest problemmer med er Dune for det første er den ikke særlig Lynch og for det andet synes jeg ikke den kommer i nærheden af hans andre film kvalitetsmæssigt
Lick my plate you dog dick
Gravatar

#16 filmz-kidcaffeine 12 år siden

Dagens bedste nyhed!

Jeg har egentlig ikke rigtigt noget at sige, men jeg ville alligevel lige tilslutte mig den fanatiske skare af Lynch tilhængere
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely
Gravatar

#17 filmz-Bruce 12 år siden

For mig står Mulhulland Drive som Lynchs absolutte perle og så selvfølgelig sæson 1 af Twin Peaks.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#18 dolphinfriendly 12 år siden

#17

Jah, det må snart være tid til udgivelsen af sæson 2 - udløb patenten ikke er til nytår eller hvordan det nu hænger sammen?

Gravatar

#19 filmz-porter 12 år siden

tja nu var lost highway også en perle! men Mulholland Drive en fuser, og viser hvor galt hr. Lynch kan komme galt afsted, når han ikke gennemfører sine ideer fuldt ud. Den film kunne have været blevet god. Men undervejs fik han vist en blødning, det hele hans "pointe" ikke holder i sidste ende.
Gravatar

#20 dolphinfriendly 12 år siden

#19

Jeg synes den fungere rigtigt godt og synes i den grad at pointen holder mht. hovedpersonens illusion eller drømmeverden om du vil og kollaps på samme, hvilket netop træder i karakter ved filmens sidste del. Hvilke elementer mener du, der ikke fungere hensigtsmæssigt?

Gravatar

#21 filmz-Bruce 12 år siden

Jeg vil tro, at man vil kunne dissekere en hvilken som helst film og finde pointer, som ikke holder. Nogle gange skal man grave dybere og retfærdiggøre sine argumenter og andre gange skal man være blind som en hovedløs høne for at overse dem. Med mindre der er tale om National Treasure eller Sahara, som forventer man har fået sprængt en Sankt Bernhardstunnel tværs gennem hjernen, for at kunne overleve de præmisser, så foretrækker jeg den mindre kritiske seeroplevelse, hvor jeg ikke forsøger at finde plothullerne, men tværtimod forsøger at få plottet til at holde.

Lynchs portrætter er vist ikke ligefrem de mest socialrealistiske af slagsen og hvis man mener Mulholland Drives pointer ikke holder, men Lost Highway's gør, ja så er der noget jeg ikke forstår. Man skal edderhyleme gennem mange fortolkninger og "åhhh ja, sådan hænger det sammen", for at få fuld bonus af den mands film. Og er man åben for mandens illusioner i den ene film, ja så burde man ikke blive skræmt af mandens i den anden, for der skal sluges kameler i begge. I mine øjne er pointer ikke noget Lynch's film beskæftiger sig med, tværtimod og der er ingen endegyldige konklusioner på disse film, hvilket jeg personligt godt kan lide.

At jeg ikke selv finder Lost Highway særlig god, er sikkert fordi jeg ikke har været ligeså åben og i fortolkningshumør, som da jeg så Mulholland Drive, hvorfor jeg helt klart skal se LH igen.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#22 ks 12 år siden

#19 - Jeg er for det første chokeret over, at du kalder Mulholland Drive for en 'fuser', for det er det på ingen måde - i mine øjne uanset hvordan man vender og drejer det. Jeg synes derimod filmen er meget helstøbt, og desto flere gange man ser den, desto bedre bliver den - hvilket da må siges at være lidt af en styrke i sig selv. Hvad er det helt præcis du synes gør den til en 'fuser'? Sådan lidt mere uddybende end hvad du fremlagde i dit første indlæg. Jeg kan forstå hvis du bare generelt ikke bryder dig om Lynch's lidt mystiske fortællestil, men hvis du kan lide Lost Highway, så må begrundelsen for, at du ser Mulholland Drive som en dårlig film, givetvis være en anden.

Skriv ny kommentar: