På lynchnet.com kan man nu se en række stills fra optagelserne til den kommende David Lynch film “Inland Empire”.

I filmen ses gamle Lynch skuespillere som Laura Dern og Harry Dean Stanton. Desuden medvirker Jeremy Irons, Justin Theroux og Julia Ormond.

“Inland Empire”, som delvist er optaget i Polen, skulle være klar til en premiere på dette års filmfestival i Cannes.

Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Yoda 12 år siden

Det er en af de film, jeg glæder mig mest til at se dette år!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#2 Tylerdurden 12 år siden

Endelig! Synes efterhåden den kære Hr. Lynch tager sig længere og længer tid mellem sine film. Og efter som at jeg bestemt ikke var oppe at ringe over "Mulholland Drive" så savner jeg virkelig at se noget nyt fra ham.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#3 ks 12 år siden

Alt fra Lynch er jo ventet i spænding!
Gravatar

#4 zombieman 12 år siden

for satan det bliver stort glæder mig som et lille barn
Lick my plate you dog dick
Gravatar

#5 filmz-hophop 12 år siden

#2 Hvis du ikke kunne lide "Mulholland Drive", hvorfor i alverden ser du så frem til Lynch? Det er jo netop i film som denne, at Lynch er bedst. Det svarer jo lidt til at sige: "Jeg er ikke så vild med Fight Club, men jeg glæder mig helt vildt til næste David Finshcer film". Jeg tror du bliver slemt skuffet over "Inland Empire" .. alt peger på, den plotmæssigt kommer til at ligge sig op af "Lost Highway" og "Mulholland Drive"..

Et skud i tågen.. er du er én af "de", der blev skuffet over slutningen på Twin Peaks?
Nerd alert! http://www.intervocative.com/dvdcollection.aspx/FugtigeDVDer
Gravatar

#6 dolphinfriendly 12 år siden

#5

Dét synes jeg godt nok er et ret fjollet argument.
Skal man ikke forholde sig kritisk til en bestemt instruktør, fordi man generelt synes rigtigt godt om hans CV, men der er enkelte film man ikke rigtigt "køber"? Det svarer til at jeg ikke skal se frem til Ridley Scotts næste film, fordi jeg ikke kunne fordrage "Kingdom of Heaven", til trods for at "Alien" og "Blade Runner" er blandt mine ynglingsfilm, plus at jeg i al almindelighed synes han klarer det fremragende?

Jeg mener også at "Mulholland Drive" er rigtig godt og at den stilmæssigt er indbegrebet af Lynch - men synes dog ikke den er ligeså god som ex. "Lost Highway", "Blue Velvet" og "Twin Peaks" serien. Kan være det er dét, Tylerdurden tager som udgangpunkt - ikke hvorvidt filmene stilmæssigt er placeret i samme kategori, men blot (hans egen) vurdering af hvad der er bedst.

...når det er sagt, vil jeg også understrege at "Inland Empire" absolut er dén film jeg ser mest frem til i 2006!

Gravatar

#7 filmz-hophop 12 år siden

#6 Selvfølgelig kan man ikke skære en instruktør over én kam, baseret på hans seneste film eller en tilfældig titel fra manden, og det var da heller ikke det, jeg mente.

Men "Muholland Drive" er jo (som du også påpeger) stilmæssigt indbegrebet af Lynch (og helt på højde, hvis ikke et hak bedre end hans tidligere spillefilm). Og Lynchs film er jo båret af netop stilen. Derfor lyder det blot mærkeligt i mine ører, at se frem til en ny Lynch film, hvis man ikke kan lide "Mulholland Drive". Det er selvfølgelig smag og behag, og jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i min egen smag.

Ang. Ridley Scott, så har han skuffet fælt de sidste 10-15 år. Og "Kingdom of Heaven" er jo forfærdelig. Siden "Alien" og "Blade Runner" har han efter min mening kun lavet middelmådige eller deciderede dårlige film.
Nerd alert! http://www.intervocative.com/dvdcollection.aspx/FugtigeDVDer
Gravatar

#8 filmz-rupert giles 12 år siden

Lad mig lige slå et par ting fast: Jeg er fanatisk, når det kommer til David Lynch og jeg elsker Mulholland Drive. Så er det sagt.

Men på den anden side er problemet (hvis der er et problem) med Mulholland Drive måske netop, at den er indbegrebet af Lynch. Det vil sige... man havde set det meste før i andre sammenhænge. Derfor bliver den måske aldrig helt så suveræn som Lost Highway, Wild at Heart og især Blue Velvet. Den første gang jeg så Muholland Drive var jeg en LILLE smule skuffet, men det var sandsynligvis mest fordi jeg havde glædet mig så meget at ingen film ville kunne leve op til mine forventninger. I dag elsker jeg filmen.

Men hold da fast... jeg tilslutter mig dem, der glæder sig som små børn til INLAND EMPIRE. Der er INGEN anden film, jeg glæder mig mere til.
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#9 dolphinfriendly 12 år siden

#7 Tror vi i bund og grund er enige om det stilmæssige aspekter, men blev nemlig også en smule skuffet da jeg så "Mulholland Drive" - og synes den dag i dag er rigtig god, bare ikke så god som nogle af hans andre film. Tror ruper giles har en pointe i det henseende.

Mht. Ridley Scott synes jeg heller ikke han var været helt i top siden "Black Rain". Synes dog "1492 - Conquest of Paradise", "Matchstick Men", "Black Hawk Down" og ikke mindst "Gladiator" er udemærket film, instrueret af en mester.

Gravatar

#10 Tylerdurden 12 år siden

#5
Efter min mening er der STOR forskel på Lost Highway og Mulholland Dr. Jeg mener at Lost Hightway har en langt bedre historie, der fanger mig lige fra starten.
Nej, jeg elskede Twin Peaks! Jeg er vild med Wild at Heart. Jeg synes The Straight Story er betagende smuk. Jeg er stor David Lynch fan! Så bare fordi jeg ikke kan lide en eller to af hans film, betyder ikke at jeg ikke vil kunne lide Inland Empire.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?

Skriv ny kommentar: