Sjette sæson af “24 timer” er mindst lige så actionfyldt som sine fem forgængere. Og måske netop derfor virker serien – i udtalt grad i hvert fald – en smule metaltræt i koderne, for egentlig nytænkning er der nemlig ikke tale om. Samtidig præger den manglende moralske ballast, der giver sig til udtryk igennem en tydelig forherligelse af tortur og en stereotypisering af fjendebilleder. Men underholdende er det nu stadig, om end serien hyppigt virker en kende fantasiforladt og monoton og i for høj grad bygger på et amerikaniseret og unuanceret billede af verdenssamfundet.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 Patriarch 16 år siden

Ja
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#12 Bardoboy 16 år siden

En anden fed ting ved 24 timer er, at når der en person de ikke skal bruge mere, så dræber de bare personen på den ene eller anden måde, det gør man aldrig ved om nogle af de faste skuespillere lige pludselig bliver myrdet.

#11 synes bare jeg læste på en hjemmeside at de holde en længere pause.
Gravatar

#13 tiany 16 år siden

#12 Det er fordi de ikke nåde at optage serien færdig inden strejken. Nu optager de resten af sæson.
Da man ikke ønskede at dele sæsonen i 2 har man valgt at udskyde sæson 7 til januar 2009. Men der er vist tale om at der kommer en tv-film til efteråret som skal fortælle historien mellem sæson 6 og 7.

Du kan se traileren til sæson 7 [url=
Valar morghulis
Gravatar

#14 filmz-m_d 16 år siden

#13 der kommer en film her i slutningen af i år der omhandler perioden mellem sæson 6 og 7.. den burde ha en spilletid på de 2 timer

Skriv ny kommentar: