Kun en beskeden dosis sort humor og et par visuelt og auditivt imponerende spændingsmomenter forhindrer “Aliens vs. Predator 2” i at være lige så ubrugelig som dens forgænger. Dvd’en skuffer lige så fælt som filmen. Lydsporet er glimrende, men transferet er rystende ringe, og ekstramaterialet om uhyrerne er oftest uhyre uinteressant.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 filmz-Bruce 15 år siden

#30 Helt seriøst, hvad er det for en handling I efterlyser alle jer der brokker jer?

Kald mig bare gammeldags, men personligt kan jeg godt lide "min film" indeholder minimum af et handlingsforløb og overholder "sidste salgsdato" på en eller flere givne karakterer, nogle man kan identificere som protagonister (og gerne lidt mere end blot en "babe" karakter), for det er ingredienserne, som genererer spænding i mit univers og ikke blot gætteriet omkring, "hvem er mon den næste, som dør"?

Men al spænding er fraværende fra disse spektakler, fordi der absolut intet er af værdi i de små flige af skuespil, som indimellem transpirerer fra personerne. Om de dør eller ej er komplet ligegyldigt, for de har mindre charisma end en ophugget Trabant. Alt er bygget op omkring de to "racer" og deres indbyrdes kampe og menneskerne leverer rag doll effekterne, når de massakreres. Meget ... gaaaab ... effektfuldt.

Men jeg overgåes i retorikken, som Jesse Owens overhaler en dræbersnegl, af denne ultimative sandhed om AvP.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#32 MOVIE1000 15 år siden

da jeg var inde i bio og se den synes jeg at det var den værste film jeg havde set nogle scener var så mørke at jeg ikke kunne se hvad der foregik og jeg synes at det er en forvirrinde sammenhæng ville også lige indskyde at læg mærke til slutningen i Avp der hvor Predalienen kommer ud af Predatoren læg så derefter mærke til starten i Avp 2 der lægger Predatoren på en anden slags kasse eller bord og der er Predalienen også forandret

men da jeg købte den på dvd synes jeg sku egentlig at den holder alligevel fejlen har jeg lidt svært ved at axeptere men det holder
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#33 Hive 15 år siden

Jeg kan stadig ikke blive enig med mig selv om den er værre eller bedre end den første AvP...

Men det værste ved denne film må være dens konstante ripoffs af de tidligere film i serien. Lidt begrænset homeage i ny og næ er ganske ok, men det er sgu for langt ude at kopiere hele scener, dialoger, lyde osv. hvert 2. minut. Sygeligt.
Gravatar

#34 filmz-Kadann 15 år siden

#28 -

Jeg synes ikke den viser nosser. Jeg synes tværtimod at alt slagteriet virker påtaget og som et billigt salgstrick (der virker), for at trække savlende teenage-computergamere til.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#35 Dragon_Claw 15 år siden

Jeg synes tværtimod at alt slagteriet virker påtaget og som et billigt salgstrick (der virker), for at trække savlende teenage-computergamere til.


Er det ikke også filmens målgruppe?!?
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#36 filmz-Kadann 15 år siden

#35 -

Sikkert nok, men det gør ikke slagteriet mindre påtaget.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#37 dewin 15 år siden

Jeg faldt snorkende i søvn i biografen under denne film... meget pinligt, men kæft hvor var den uinteressant og ringe på laveste niveau.
Gravatar

#38 filmz-zirdox 15 år siden

AVP er fuldstændigt misbrug af nogle af de største "monster" film

MEN at kalde Alien 3 ujævn ?!!

Og kalde ALIEN RES for et miks maks viser bare at du slet ikke har forstået essensen i de film. Og de forhold de har arbejdet under. Især Fincher.

Alien 3 er en hamrende god film. En sådan film får ingen kredit fordi den altid skal sidestilles med Aliens og Alien.
Ser du på film i samme genre så hæver Alien 3 sig klart over gennemsnittet som en dyster fortælling om den grusomme skæbne Ripley må indse er hendes eneste udvej i hendes personlige helvede ! Det er perfekt skildret. Som en dommedags profeti underspiller Alien 3 sig selv.

Alien Resurrection er noget af det smukkeste. Og jeg kan ikke se at Jeunet har gjort noget galt. Det er Joss Whedon der har skrevet historien. Det er Jeunet som hævede filmen over det manuskript han fik stukket i hånden. Det er en skøn morbid film -hvor den sorte humor blot fremhæver det umenneskelige i at klone Ripley. Og det er hvad man også bør se i Alien Resurrection. Den skildrer Ripley IKKE Aliens.

Det er jo det med at vi holder af de personer som bliver dræbt ikke. Og Alien serien handler ikke kun om monstre. Alien 3 og Alien 4 minder meget mere om Scott's oprindelige idé. Det er faktisk Aliens der stikker af - ved at tromle en Vietnam lignende krigsfilm ind over.

Men du har ret mht. AVP serien. De får mig da godt nok til at krumme tæer.

Mvh en inkarneret Alien fan..
Gravatar

#39 Noccio 15 år siden

Hold da fast, hvor den predalien ligner det monster hellboy har sit hyr med i hellboy 1..
Gravatar

#40 El vez 15 år siden

#38 Jeg tror det var Kevin Smith der udtalte i en nyere SModcast at Alien 3 er en skidt sequel men en glimrende film :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."

Skriv ny kommentar: