Beklageligvis taber filmen som så mange andre af sin type gevaldigt pusten i sidste akt, hvor alle de løse tråde skal samles i en fart, og resultatet derfor hurtigt bliver nogle letkøbte og uoverbevisende sejre. Undervejs leveres der dog nok grin til, at underholdningen er bevaret, og Jims far – spillet af Eugene Levy – får denne gang udvidet sin medvirken, og han viser sig hurtigt at være et af filmens stærkeste komiske kort. Tilbage sidder man med en sympatisk, uskadelig komedie, der stadig har lidt af det hjerte, som f.eks. tilsvarende Adam Sandler-film så ofte mangler, og i hvis selskab man er forholdsvis godt tilpas, så længe løjerne varer. Men nu må den sidste bid af den udsatte tærte da vist også snart være fordøjet.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 gladiator 11 år siden

Kan være til dels enig med #17 Collateral:

Film er subjektive oplevelser. Hvorfor skulle det dog være en fan der sætter sig ned og anmelder filmen på en side som filmz, der forsøger at henvende sig til et bredt publikum.


Men det giver ikke mening, vil man vil henvende sig til et bredt publikum, at sætte folk til at anmelde en 4'er i en filmserie, som ikke har noget forhold til de foregående, andet end at de var ligegyldige f.eks.
Det er vel ikke Filmz intention at rakke ned på samtlige film der kommer, da man ikke på nogen måde bidrager med noget positivt ved dårlige anmeldelser, og dermed heller ikke rammer noget bredt publikum? Dog skal en lort kaldes en lort, og der er film, ligegyldigt hvem der anmelder, som sikkert bare ikke er gode nok.
Samme som en der absolut anså Batman filmene for ligegyldige anmeldte den nye. Der skal sgu være et grundlag at bygge noget på inden.

Har man set de gamle American Pie, og syntes om dem, for de film de er, så er 4'eren tæt på at være den bedste!

Synes på INGEN måde at anmelderen her formår at fremhæve at den faktisk TØR noget denne film. Den tør netop tage et lille spring fra teenage-komedie, til at involvere sig med nogen af voksenlivets trivialiteter, på godt og ondt, og gør det med et smil. F.eks. Jims mor som er død, og faderen som er ensom derefter. Jims katastrofale sexliv efter han har fået en søn. Oz forfærdelige kone som kun er med ham fordi han er en kendis, Kevins trang til at komme lidt ud, og Finch samt Stifflers problemer med at indtage voksenlivet, på hver deres måde.

Som sagt er det gjort med et smil, og det er POKKERS vellykket! Kan på ingen måde heller hellige mig anmelderens udtale om at Kevins figur er tandløs, eller ligegyldig, da jeg faktisk mener der er nogen manuskriptforfattere som her har begået hvad meget få kan - de har taget det bedste fra 1'eren, og proppet det ind i denne som en ret flot og finurlig intertekstualitet; Jim med bar røv igen, Kevin der endnu en gang samler crewet, Oz som egentlig på sin vis stadig er den populære osv. osv.

Så lige i denne her omgang havde jeg foretrukket at anmelderen faktisk havde på sin vis havde syntes om de foregående, da det havde givet en bedre anmeldelse i min optik, at han havde nogen forventninger, kunne se karakterernes udvikling, og faktisk det mod som filmen lige så stille sniger ind..

Meget tæt på 5/6 herfra!
Gravatar

#22 Justin 11 år siden

Hvis man kunne lide de 2 første Amerikan Pie skal man også se den her !






Skriv ny kommentar: