“The Counselor” er en foruroligende film, der leverer et iskoldt portræt af den kriminelle over- og underverden, centreret omkring narkohandlen mellem USA og Mexico, og en film, som på provokerende vis sætter menneskelig moral til diskussion. Den er hjulpet stærkt på vej af sublime præstationer fra Fassbender og andre prominente navne som Javier Bardem, Penelope Cruz, Brad Pitt og Cameron Diaz. De sørger især for, at den afventende første halvdel formår at sætte scenen – filmisk såvel som filosofisk – for den nådesløse anden halvdel, hvor ugerninger og velgerninger straffes (hårdt). Det er en djævelsk og ubehagelig film, men en aldeles fremragende en af slagsen!

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Ispep 10 år siden

Er blevet inviteret til at se den på fredag, selvom jeg havde afskrevet den. Jeg forventer mig stadig ikke noget af den, kan derfor kun blive positivt overrasket. Anmeldelsen her har jeg ikke tiltro til (pga. hyppig uenighed) men da godt at se nogen finde noget positivt at skrive om den ellers udskældte film.
Gravatar

#2 wiseguy 10 år siden

Havde glædet mig meget til denne film, men den har jo fået stryg hele vejen rundt. Det her er den første positive anmeldelse jeg har set, så jeg glæder mig til at læse bruger anmeldelserne. Selv venter jeg til den kommer på blå.
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#4 Fredag 10 år siden

Jeg skal se den pga det cast, men har hele tiden regnet med det blev i hjemmebiografen. Trods den positive anmeldelse her, så har dette ikke ændret sig.
Gravatar

#5 Ispep 10 år siden

#4

Jeg spår at filmen vil blive regnet for et mesterværk i fremtiden. Det gjorde Vertigo også.
Gravatar

#6 Fredag 10 år siden

;)
Gravatar

#7 bjarke 10 år siden

Selvom jeg ikke er oppe på en 5'er som Andreas, kan jeg absolut også kun anbefale filmen. Den tålmodig, tilbageholdende og ond - et herligt knudret univers af forkerte beslutninger. Jeg giver 4 ud af 6 stjerner.
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#8 wiseguy 10 år siden

Morten Vejlgaard Just (3) skrev:
#2

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Film/Filmanmeldels...
http://filmcitat.dk/2013/11/12/the-counselor/

:)


Ja okay :) men så smider jeg lige denne her:
http://www.rottentomatoes.com/m/the_counselor_2013...

Det der er mest bekymrende er faktisk at brugerne er mest negative!
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#9 Morten Vejlgaard Just 10 år siden

#8

Touché ;-)
Gravatar

#10 BTA 10 år siden

Fuldkommen fantastisk film, gemmenvædet af sex og ondskab.

Skriv ny kommentar: