Ligesom Lars von Triers andre film er “Dancer in the Dark” en smagssag, og undertegnede fandt filmens mange sange overdådige, skuespillernes kollektive indsats beundringsværdig og dramaet fængslende. Discens transfer er middelmådigt, mens lydsporet, som er ude af sync igennem en stor del af filmen, er en kikser af format. Ekstramaterialet er glimrende, men den fejlplagede AV-præsentation vil nok få fans til at vælge en alternativ, international dvd-udgivelse i stedet.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Skobbolop 16 år siden

så den for første gang i tv her for et par uger siden.... Kæft en bevægende slutning... fik godt nok en klump i halsen...

must see..
________________________
"I AM MAKING A BIRDHOUSE!"
Gravatar

#2 MystiskeMox 12 år siden

I en musical sker aldrig noget slemt
Selve plottet er egentlig ganske enkelt og historien er let at forudsige og ikke speciel fantastisk, alligevel bliver man grebet af fillmen. Grunden til dette er er at Björk fungerer så glimrende i filmen, der er en musical men en noget anerledes end vi er vant til.
Som Selma siger - så drømmer hun om at være i en musical, for der sker aldrig noget slemt.

Ud over Björks spiller glimrende så bæres historien især oppe af hendes musical-præstation, altså hvor hun synger, hvilket gør at vi kommer op over en middelkarakter. Hun gør den fremragende og det endda selv om jeg aldrig rigtig har lyttet til Björk.

Jeg har dog engang hørt den dejlige melodi "I've Seen It All", men glemt den lidt igen. Når den vises i selve filmen bliver man virkelig grebet af en samlet billed- og lydkulisse som her går op i et. En virkelig sørgelig film, som især skal ses for Björks fremragende præstation på både skuespil og sangside.

Skriv ny kommentar: