Nøjagtig ligesom tv-serien “Vores planet”, som “Earth” låner sine optagelser fra, er “Earth” en smuk, informativ og endda rørende dokumentar, som indgyder fornyet og forøget respekt for den planet, vi bor på. Både filmens majestætiske billeder og lyde gengives fornemt på Blu-ray, men det store spørgsmål er, om det er værd at punge ud for denne udgivelse, som intet ekstramateriale huser, når nu man kan få hele “Vores planet”-serien på Blu-ray til omtrent samme pris?

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Buck Rogers 13 år siden

Alene det faktum, at de har skiftet Attenborough ud, er nok til at sige "Køb P.E. i stedet" :)
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"
Gravatar

#2 filmz-Bruce 13 år siden

Glæder mig til anmeldelsen af Life!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 Tommy Kristensen 13 år siden

Cool anmeldelse. Skulle lige til at spørge om der ikke er meget genbrug i filmen, men det fik man så svar på. Men springer sgu nok på filmen alligevel.

Mest imponerende er de panoreringer og zooms, der på meget kort tid afbilder alskens langvarige processer - lige fra fåtallige blomster, der skyder frem, til komplette skove, som ændrer kulør. Computereffekter forulemper gudskelov aldrig billedsiden.

Der er uden tvivl lagt masser af arbejde i det, og meget er det er optaget on location, men man kan alligevel godt blive lidt overrasket over mængden af CGI, "snyd" og opstillinger skudt i tv-studioer. Men som der bliver skrevet, så virker det heldigvis ikke forulempende, og hvad gør det når det ser så fantastisk ud :)

Smider lige et par links hvor man kan se nogle af arbejdsmetoderne:

[url= - fra BBC's "Life"
[url= fra afsnittet i høj opløsning[/url]

Kan også anbefale den her bog der forklarer en del om den slags dokumentarer

Skriv ny kommentar: