“Event Horizon” er en effektiv og stemningsmættet futuristisk skrækfilm, der fungerer fint lige indtil filmens sidste akt, hvor det hele går lige lovlig over gevind. BD-udgivelsens transfer og lydspor imponerer, og ekstramaterialet er velproduceret, informativt og underholdende. Er man fan af filmen, er det bare med at få skiven lagt i indkøbskurven øjeblikkeligt.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 myshkin 14 år siden

Ja det er en god film (og god anmeldelse i øvrigt!), synd med sidste halvdel!

Where we're going, we won't need eyes to see!
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#2 McPeter 14 år siden

God anmeldelse. Jeg har C.E. DVD'en med DTS så tror ikke jeg opgraderer i denne omgang dog. Men synes ganske godt om det egentligt - den første halvdel opvejer den svage slutning imo.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#3 Riqon 14 år siden

Jeg husker ikke ret meget af denne film, udover at jeg absolut ikke kunne fordrage den - og det er rigtignok mest på grund af slutningen. Jeg mener så til gengæld, at det faktisk ødelægger hele filmen. Jeg vil til enhver tid foretrække Sphere med Dustin Hoffman. Eller Sunshine af Danny Boyle.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 McPeter 14 år siden

#3 - Jeg synes også Sunshine er utroligt god, men har lidt samme "stikke af" type slutning efter min mening. Ikke helt, men alligevel heller ikke langt fra. Har endnu ikke set Sphere.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#5 HonoDelLoce 14 år siden

Uf.. Kunne nemt tænkes jeg bliver nødt til at gense denne på BD.. Det er godt nok ikke andet end et par måneder siden jeg sidst så den, men opskaleringsværdien af dvd'en gjorde faktisk at jeg sad under hele filmen og ønskede jeg ejede den på BD..

Efter denne anmeldelse kan det godt tænkes, at det skulle overvejes endnu stærkere..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#6 Riqon 14 år siden

#4 - Det er rigtigt, at Sunshine har lidt af det samme. Mit problem med Event Horizon var, at jeg sad og hungrede efter svar på, hvad der egentlig foregik - samme massive "what the fuck" fornemmelse havde jeg ikke efter Sunshine.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 McPeter 14 år siden

#6 - hmm, kan godt være det bare er mig der ikke forstår Sunshine tiltrækkeligt så. Synes da ikke den var sååå selvforklarende?! :-)

Tænker på ham "sol-manden". Så vidt jeg husker er det ex-kaptajnen fra det gamle skib, men det bliver da ikke forklaret hvordan han er blevet til det han er? Eller har jeg misset et eller andet?
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#8 Riqon 14 år siden

#7 - Jeg indrømmer, at jeg ikke har Sunshine i helt frisk hukommelse, men jeg mener, der hint'es om, hvad der kan have forårsaget hans tilstand, allerede før man ser ham... Under alle omstændigheder, så kommer dette ikke engang på siden af de mærkelige ting, der foregår i slutningen af Event Horizon.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 misuma 14 år siden

Jeg havde en mere tilfreds mavefornemmelse efter Event Horizon slutningen end efter Sunshine. Imo ku' jeg godt ha' undværet skurken i Sunshine, med lidt få ændringer havde han slet ikke været nødvendig.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#10 McPeter 14 år siden

#8 - altså - vi er enige om at slutningen i Sunshine i hvert fald ikke er helt normal, ikke? ;-)
Synes begge slutninger er rimeligt ekstreme, bare med hver deres stil/tilgang.

Men synes begge film er helt eminente til at opbygge stemning under alle omstændigheder. Deres første halvdel er enormt gennemførte.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/

Skriv ny kommentar: