“Gasolin’” er en mangelfuld, men virkelig velstøbt og medrivende dokumentar fra manden bag “Tintin og mig”. Uanset om man er en yderst dedikeret fan eller aldrig tidligere har hørt om bandet, skal man nok kunne få noget ud af filmen, selvom reaktionen garanteret vil variere. Filmen er enormt vellavet, og heldigvis bliver dens imponerende visuelle og auditive facetter præsenteret godt på denne fine udgivelse, som også byder på en fin portion ekstramateriale. En solid udgivelse.

Læs interviewet med Anders Østergaard.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Collateral 17 år siden

Er enig med anmeldelsen, og har egentlig ikke noget at tilføje. Bortset fra at jeg blev positivt overrasket over farve/sort/hvid mixet, som jeg syntes var enormt velkomponeret. Også syntes jeg også de forskellige interviews er enormt fedt optaget.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#2 filmz-Kadann 17 år siden

For selvom gruppen unægteligt nød stor succes herhjemme i 70'erne, så synes bandet at være forsvundet fra den kollektive bevidsthed – i hvert fald hos den seneste generation.


Det kræver nu ikke en dokumentarfilm, at afsløre at Gasolin' stadig har noget at byde på. Før deres "Black Box", som jo har solgt RET habilt, har deres opsamling og liveskive "Gasolin' Forever" og "Derudaf Forever" cd'er råsolgt igennem flere år, så at der er et publikum til sådan en dokumentar, burde ikke være den store overraskelse. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 filmz-CZi 17 år siden

"Som et strej" (af en dråbe) mangler vist et f
Gravatar

#4 mr gaijin 17 år siden

Virkelig god anmeldelse. Langt mere informativ end biograf-anmeldelsen. Sjovt nok fik jeg mere interesse for filmen ved DVD-anmeldelsen, hvor filmen får fire stjerner, end biografanmeldelsen, hvor filmen fik seks stjerner.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 lagoni 17 år siden

I forumoversigten ved mig står der at der er blevet skrevet et indlæg her kl 11.52 i dag (9/11), men når jeg går ind under selve diskussionen, er det seneste mr gaijins fra 23/10. Andre der ser det sådan?
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#6 The Insider 17 år siden

Vi har i øjeblikket nogle tekniske vanskeligheder, som berører enkelte af anmeldelserne.
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: