Det kan undre, at det har været nødvendigt at bruge kultinstruktøren Quentin Tarantino som kransekagefigur for at køre “Hell Ride” frem i de forreste geledder. For ganske vist har filmen et ujævnt tempo, er lige lovligt hurtigt overstået og uden de store, susende vingefang, men trods alt er udgivelsen som b-film en ganske fængende en af slagsen. Uden at tage munden for fuld har Larry Bishop ramt en stemning og en stil, der med æren i behold hylder de hedengangne film fra grindhouse-traditionen.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 The-new-meister 15 år siden

Synes sgu at den var ret ringe den her film. Handlingen var lidt tynd i det, ikke nogen specielle spændene skuepil. Den eneste der levere noget der lidt interresant er nok Dennis Hopper

2/6
Gravatar

#2 x marks the spot 15 år siden

Forfærdelig amatørfilm. Larry Bishop skulle holde sig bag kameraet - hvis han altså overhovedet burde nærme sig et kamera. Endnu en wanna-be Tarantino kopi uden at nå ham til sokkeholderne. Skip den.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#3 DarkLight 15 år siden

En utrolig rodet affære og et voldsom spild af min tid.

1½ / 6.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#4 Bohemian 15 år siden

Nåede heldigvis ikke at spilde for megen tid inden jeg fandt ud af det var en lortefilm, og hastigt hev den ud af dvd'en : )
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: