Det er svært at bebrejde folk, der har hørt om eller stiftet bekendtskab med instruktør Takashi Miikes film, at ønske at undgå japanerens produktioner fremover. Men selv om “Mistet opkald” ofte er næsten ulideligt intens, så er den ikke så direkte ubehagelig som flere af mandens andre film. Historien er lidt rodet fortalt og samtidigt for lang, men her er nok skræmmende overraskelser og velsmurte choks til at holde ens koncentration og opmærksomhed næsten konstant oppe på dupperne. Transferet er middelmådigt, men lydsiden er fornem, og ekstramaterialet er fyldigt. Filmen er en glimrende introduktion til Takashi Miikes univers og en fin udgivelse at hygge sig med de sene nattetimer (dog helst i selskab med en ven eller to).

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-da monstar 17 år siden

Købte den sidste år fra Axelmusic på R1, den er satan'eme pengene værd. Bestemt en af de bedre gyserfilm der er blevet lavet.

Dog bliver den lidt kedeligere efter et par gange. men kan sagtens ses 3-4 gange med fuldt udbytte
Gravatar

#2 dolphinfriendly 17 år siden

Miike er klart en af de mest interessante asiatiske instruktører, problemet med ham er at hurtigt kan drukne i hans vanvittigt høje film produktion...derfor kan han være svært at overskue. Jeg har ikke set "Mistet opkald", men kunne være man skulle trippe forbi Block'en og hive den med.

Skriv ny kommentar: