Summa summarum: Gå ind og se “Modig”. Det er en helt igennem dejlig og flot film, fyldt med farverige karakterer, underskønne animationer og modig nytænkning. Den formår at være en både dyb og uhyre underholdende affære, der appellerer til samtlige aldersgrupper, og det er dejligt at se, at børnefilm stadig kan promovere god moral i en tid, der ellers er kraftigt præget af populære, prætentiøse kendisser og stereotype kønsfremstillinger. Vi anbefaler i øvrigt, at I ser filmen i 2D, da den tredje dimension er ligegyldig og dybt forstyrrende under mange af de flotte panoreringer i skoven.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 X&O 11 år siden

Animationsfilm er ikke en genre, ligesom sort/hvid film heller ikke er en genre.
Gravatar

#22 BN 11 år siden

X&O (21) skrev:
Animationsfilm er ikke en genre, ligesom sort/hvid film heller ikke er en genre.


På imdb.com står der ellers om den ud for genre: Animation | Action | Adventure | Comedy | Family | Fantasy

Jeg googlede lige følgende:

'Genre' betyder slags eller art. Det er et overordnet begreb til at beskrive arten eller karakteren af en kulturel produktion, en tekst, et billede, en film, eller måske blot et udsagn. Og arten eller karakteren af 'Brave' (el. 'Modig') er bl.a., at det er en animationsfilm.

En genre refererer ofte til film, der ligner hinanden hvad angår narrative elementer (fortællemåde) eller genrens stemning, miljø ("setting") eller format.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#23 doom WAD 11 år siden

Slettet.
Gravatar

#24 David Munch 11 år siden

6/10. Rigtig flot,god hovedperson, utrolig tynd historie. Langt mere Disney end Pixar.

Skriv ny kommentar: