Mændene i Nynnes liv spilles af Lars Kaalund, Claes Bang, Jimmy Jørgensen og Ole Lemmeke. De er alle perfekte statister i singlekvindens liv, og skaber sammen med Mille Dinesen og veninderne, der spilles af Stine Stengade og Mette Agnete Horn, det perfekte sammenspil, der får fortællingen til at gå op i en højere enhed. “Nynne” er en vidunderlig film, der balancerer mellem det melankolske og det skingrende skøre. Den kan bestemt anbefales alle kvinder i den giftemodne alder, og mændene er der også plads til – hvis de altså tør.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 vapor 18 år siden

#30 Det er nu mere dig der skaber en negativ stemning. Lad dog folk hygge sig ved a t komme af med noget brok hvis det er det de vil.
Gravatar

#32 filmz-Kadann 18 år siden

#30 -

Et godt råd til dig, lad være med at spille nedladende når du forsøger at diskutere, det kommer der kun negativ respons på.

Noget andet er, at jeg kan ikke forstå at du ikke følger dit eget råd og lader være med at sidde og tude, og så måske prøver at gøre filmz.dk til et bedre sted, i stedet for at komme ind fra højre med en mavesur kommentar.

Hvis du rent faktisk var aktiv herinde, kunne det måske være at du lærte at ignorere det negative og i stedet for fokuserede på det positive.. men selvfølgelig, det er vel for svært. ;)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#33 filmz-pelleh 18 år siden

Kadann, du er så klog og altvidende, du har så meget ret, jeg bøjer mig i støvet og lovpriser dig.

Men i den virkelige verden håber jeg da du slipper ud af dit dobbeltmoralske helvede af et liv
Gravatar

#34 filmz-Kadann 18 år siden

#33 -

Så er det jo rart at jeg har eksperter som dig, med indgående kendskab til mit liv, som kan råde mig til hvad jeg skal gøre i den virkelige verden. :)

Men fair nok, du ser jo ud til at være en sand mester i dobbeltmoralske anliggender, så det kan jo kun være vise ord.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#35 weebs 18 år siden

min far er stærkere end din far!
"På en førstegangsbesøgende filmnørd virker denne tråd måske fremmed og skræmmende" -davenport
Gravatar

#36 davenport 18 år siden

Til pelleh - Jeg tror du bliver nødt til at deltage i flere diskussioner herinde, så ville du lære vores "wacky form" bedre at kende, og værdsætte den humor der jo er. Det er ikke ment som en form for "pege fingre", bare lige et godt råd :)
Vi er mange der efterhånden kender hinanden ret godt, så det kan godt virke lidt indspist, men der er altid plads til flere ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#37 lasse78 18 år siden

Ok jeg har et prob.

Min kæreste er ved at uddanne sig som skuespiller og æder alle de Danske film. Nynne er nu også ved at komme på middags bordet kan jeg mærke. *GISP*

Nu er det sårn at vi skal i biffen i weekenden. Jeg VIL se A Copse Bride eller Charlie And The.... og den 11 kommer der The Exorcism of emily rose. Det ser ud til at JEG som sædvanlig kommer til at styre valget af film IGEN hehe og ISÆR den 11 (MUST SEE). Men jeg kan også fornemme at hun meget gerne vil overtale mig til at se Nynne "sweet".

Er Nynne BRAS, eller kan man lokkes. Vil det skade mig og vil jeg nægte at se Danske film igen på grund af Nynne.

Jeg skal VIRKELIG ha hjælp hehe da jeg i forevejen er blevet skuffet en del gange i biffen med danske film.

Der må skuda være EN der har set den.
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#38 Spanner 18 år siden

Gå dog ind og se Nynne. På den måde ligger du i førerposition til senere film, du gerne vil se.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#39 davenport 18 år siden

Den giver dig retten 1-10... Måske 1-20!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#40 filmz-pandora 18 år siden

Jeg føler lidt at det er min skyld at pelleh og Kadann er på nakken af hinanden (og gør tråden så uendeligt moden og spændende at læse ;) ), da pelleh startede med at bakke en kommentar fra mig op.

Jeg er også meget grøn skribent herinde, men har dog læst en hel del på forum. Jeg har forstået at tonen er som den er, og fred være med det. Jeg henviste heller ikke til forudindtagethed på sitet generelt, men i specifikt denne tråd. Og jeg er da heller ikke selv bleg for at brokke mig på forhånd over en film, jeg tror bliver elendig, uden andet end genre-, instruktør- eller skuespilleraversioner at bygge på.

Hvorfor skrev jeg så som jeg gjorde? Det er simple as this: Jeg reagerede på, at jeg synes at antipatien blev patetisk overfor Nynne-filmen. Filmz-anmeldelsen var rigtig god - det passede åbenbart ikke med visse brugeres forhåbninger - så man ignorerede denne anmeldelse, og postede i stedet en NEGATIV anmeldelse fra et andet medie, som man så hyldede. Hvis det havde været gjor på baggrund af, at folk havde set filmen og var uenig med filmz-anmelderen, så synes jeg det ville være helt fint - men INGEN havde set filmen! Det var altså bare motiveret af, at man hellere ville høre negativt end positivt om denne film.

Det synes jeg er meget umodent. Jeg synes selv, at filmz.dk er et relativt seriøst filmsite for folk med en reel interesse i film. Relativt, men alligevel.. ;) Det synes jeg ikke hænger sammen med det her - også pga. det faktum, at filmz.dk er bygget op om anmeldelser - dem diskuterer vi, og det er fint. Men her vælger man at ignorere netop anmeldelsen, ikke til fordel for egen mening, men for en forudtaget antipati. Det hænger simpelthen ikke sammen, gør det?

Derfor, og således. Men så er den heller ikke længere med denne princip-diskussion herfra.

venlig hilsen marie
"Iskrystaller, iskrystaller! Frys!"

Skriv ny kommentar: