Robert Rodriguez’ “Planet Terror” er ikke lige så helstøbt eller original som Quentin Tarantinos nærtbeslægtede Grindhouse-hyldest, “Death Proof”, men den er mindst lige så underholdende. Både transferet og lydsporet fryder, og ekstramaterialet er generelt informativt og fornøjeligt – men hvad er der dog blevet af de Grindhouse-trailere, der blev produceret til filmenes premierer i USA?

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 MoH 16 år siden

Underligt at den kun for 4 når den fik 6 i biograf anmeldelsen..
Gravatar

#2 filmz-Kadann 16 år siden

#1 -

Den er anmeldt af to forskellige personer, så der er intet underligt i det.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 jessup 16 år siden

#1 Jeg lagde mærke til det samme - godt du nævner det - men du skal nok forberede dig på at de andre kommer efter dig - men jeg er på din side.
This is just until June
Gravatar

#4 Bobby Singer 16 år siden

#3 - se #2
Idjit
Gravatar

#5 filmz-Bulldog 16 år siden

Jeg er bare uenig i anmeldelsen. Jeg synes ikke filmen behøver at være mere end den er, og i modsætning til Tarantino's film, er denne utroligt vellykket. Tarantinos var simpelthen kedelig, og ja, referenceglad, og ja, Tarantino-agtig - men det er simpelthen ikke en vellykket eller underholdende film. Den var ikke b-film nok, men tværtimod ren Tarantino, uden gnist.

"Planet Terror" lever op til zombiefilms præmisser og spasser ud over filmens konventioner. Og den er super ironisk og morsom, og virker for mig som mere bevidst instruktion end Tarantinos. Det er ren ballade, og jeg jeg suoer glad for at den aldrig bevæger sig derud hvor den tager sig selv det mindste seriøst. Det ville have været meget problematisk.

Dog er den for lang. Men det er jo klart når begge Grindhouse-produktioner er længere end titltænkt pga. dumme pengemænd.

5/6
Gravatar

#6 FixX 16 år siden

Jeg kan ikke sige det bedre end #5 jeg er ganske enig.
Gravatar

#7 filmkorn.dk 16 år siden

Death Proof var en væsentlig smartere og intelligent opbygget film, hvor man først fik rigtigt smæk for skillingen i slutningen af hver halvdel af filmen. De mellemliggende sekvenser var tæt på søvndyssende. Med Planet Terror er der smæk for skillingen fra start til slut, men til gengæld mangler filmen Death Proofs smarte opbygning og endelige twist. Jeg er således helt enig med anmelderen. Jeg håber i øvrigt vi får mere at se til Rose McGowan - hun er über cool i begge film.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#8 x marks the spot 16 år siden

Blev specielt skuffet over "Planet Terror" fordi jeg havde regnet med ultra dårligt overdrevet skuespil á la Roger Corman og Russ Meyer filmene. Men her får man kendte skuespillere, der camp'er den lidt, men bare ikke "dårligt" nok.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#9 nygaardpetersen 16 år siden

#5 - Jeg fuldstændig enig med dig. Planet Terror er helt igennem gennemført. Hensigten med Planet Terror er ikke at være smart og intelligent men at underholde og byde på blod.

#2 - Jeg ved godt det er forskellige anmeldelser af forskellige anmeldere, men jeg finder det bare lidt misvisende at tjekke Filmz' anmeldelser når de er så vidt forskellige. Så kan jeg i bund og grund ikke bruge en anmeldelse til noget.
Gravatar

#10 filmz-Kadann 16 år siden

#9 -

Ikke at jeg forstår dit argument, men hvis du mener du ikke kan bruge dem til noget, lader du jo bare være med at læse dem. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: