Dommedag har været på snart sagt alles læber de sidste par måneder, mens det apokalyptiske komediedrama “Seeking a Friend for the End of the World” til gengæld udkommer herhjemme uden megen foromtale. Og det er synd, for det er faktisk en lille perle, der ganske vist er en smule ujævn, men som både er sjov og hjerteskærende og tilmed byder på to fremragende præstationer af Steve Carell og Keira Knightley. Udgivelsens billedside imponerer, men lydsiden er mindre mindeværdig, og her er intet ekstramateriale. Fans af Carell og Knightley bør afgjort investere i udgivelsen, mens andre nysgerrige sjæle nok bør lægge ud med at leje den.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 LukasAasted 11 år siden

Fremragende anmeldelse, den fortjener da at komme på forsiden :)
Der har ikke været det mindste snak om denne film i Danmark, og det er da en skam... Den er ikke fejlfri, men det er som sagt en lille perle som er langt bedre end alle de komedier Hollywood spytter ud en efter en!
Gravatar

#2 BN 10 år siden

En fin, lille og faktisk kun lettere humoristisk film, som fokuserer på det indre (følelsesmæsige) i stedet for på det ydre (selve verdens ende). Solidt skuespil fra både Keira Knightley og Steve Carrell. Jeg kan godt lide filmens gennemgående stemning.

8/10
http://beautifulnight.aurovine.com/
Gravatar

#3 Fredag 10 år siden

Jeg fandt den aldeles forglemmelig. Ratede den 6/10, men kan faktisk ikke huske hvorfor.

Skriv ny kommentar: