Selvom filmen ikke når de originale Star Wars films niveau er det stadig en ganske udemærket film. Den tekniske side er absolut i topklasse og ekstramaterialet er godt, både kvantitativt og kvalitativt. En rigtig god udgivelse.

Klik HER for at vende tilbage til oversigten over “Star Wars” anmeldelser.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 BN 18 år siden

eftersom det er Anakin Skywalkers forhistorie der skulle skildres i Episode 1-3, og eftersom Obi-Wan længe har fulgt Luke på afstand og ventet på at dennes tid til at blive jedi skulle komme, ville det da være besynderligt om vi ikke i Episode 1-3 skulle se baggrunden for at han allerede kender ham. På samme med Jabba the Hut. Hvordan skulle vi komme udenom ham i forhistorien (han er dog kun med i Episode 1), når han i Episode 4 er en velkendt gangsterchef (af den galaktiske slags, hehe) og ovenikøbet en som længe har været blevet den mest dominerende af slagsen på Tattoine?

Og af Episode 4 fremgår det tydeligt at Obi-Wan kender R2-D2. Se blot hvordan han får store øjne, da han hører Luke sige navnet "R2-D2". Så hvordan skulle Lucas komme udenom at give os forhistorien om hvorfra Obi-Wan kender denne robot?

På samme måde med R2-D2 og C3PO. Det fremgår af starten af Episode 4 at de har været sammen meget længe. Så hvorfor skulle Lucas ikke give os historien om hvordan det var endt sammen?

Hele stemningen i Episode 4 emmer jo i den grad af minder om gamle venner og fjender. Lige fra Obi-Wan's reaktion på navnet 'R2-D2' til Obi-Wans oplysninger til Luke om deres tid sammen som venner både før og under klonkrigene og videre frem til Darth Vader, der mærker en tilstedeværelse som han ikke har fornemmet siden ... Og nåja, også Leia's henvisning til at Obi-Wan tjente hendes (sted)far under klonkrigene.

Så Episode 1-3 måtte nødvendigvis udforske alle disse relationer.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#32 BN 18 år siden

der skulle stå: ..."oplysninger til Luke om hans far Anakin og deres tid sammen som venner både før og under klonkrigene"
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#33 jona 15 år siden

Jeg syns den var mega skuffende

2/6
Gravatar

#34 filmz-starwarsfan 15 år siden

fatter ikke hvorfor folk ikke kan lide den det er den anden bedste sw film ever
Gravatar

#35 filmz-Bruce 15 år siden

#34 Fordi det er noget lort!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: