Birollerne i “The Whistleblower” er i øvrigt alle fint, fint besat af gode kræfter. Blandt andet finder vi vor egen Nikolaj Lie Kaas, der inden efterårets store karriereprøve i “Dirch” spiller en ægteskabstræt, sexet, hollandsk FN-udsending, som Weisz selvsagt falder pladask for. Trutmunden Monica Bellucci er overraskende kølig og ganske ond som lårkort overbureaukrat, mens legenden Vanessa Redgrave bidrager med både klasse og humanisme i en fin præstation som gammel rotte ud i lobbyismens kringelkroge.

Trods tilgivelige begyndervanskeligheder og tommetyk indignation leverer “The Whistleblower” varen med en elementært spændende historie, et raffineret visuelt sprog og ikke mindst en pokkers god Rachel Weisz i den bærende hovedrolle.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Dragon_Claw 12 år siden

Og selvfølgelig går den i næsten ingen biografer :-(
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 Bruce 12 år siden

Jeg elsker Rachel Weisz, så den skal ses uanset hvad. Og kan anbefale Agora med hende, som det har taget en menneskealder at få på blu-ray, men desværre til en hamper pris :(

http://cdon.dk/film/agora_(blu-ray)_(import_-_dk.t...
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#3 Nicki52 12 år siden

Har set og fuck hun spiller godt. Og godt med Nikolaj Lie Kaas spiller hollænder. På hans engelsk kan man godt hører at han ikke er engelsk. Men mon han ikke kan få det ordnet.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: