Filmen er kort og velstruktureret, og gysene er doseret i tilpas mængder. Frem for alt er det dog den klaustrofobiske stemning, der for alvor gør “Them” til et spændende bekendtskab. En stemning af fysisk tilstedeværelse igennem det levende og håndholdte kamera men samtidig et studie i angst og frygt. En gennemført psykologisk analyse af personerne, ikke nødvendigvis fra en subjektiv position, men fra et kamera, som iagttager personerne udefra og på nært hold, men aldrig er inde i hovedet på dem.

“Them” er et stort friskt pust til gysergenren. Den formår virkelig at opbygge en troværdig stemning og er fremragende iscenesat med en række beviste og gennemførte stiltræk. De to instruktører er straks blevet hyret til at genskabe “The Eye” i USA på grund af succesen med “Them”. Lad os håbe, de kan overføre denne originalitet, for så venter der flere gode gys i biografens tillokkende mørke.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-mader 16 år siden

#5

Ja, hvordan kan det egentligt være at komedier og gysere har det så svært på Imdb...
You talking to me!!!
Gravatar

#12 filmz-Kadann 16 år siden

#11 -

Sikkert fordi at det er to genrer, hvor det er meget forskelligt hvad der tiltaler folk.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#14 filmz-mader 16 år siden

#12

Alligevel skulle man tro, at der vil være noget segment, fanbaser og demografi for disse genrer. Virker ik specielt troværdigt og lidt misvisende når en sjov film som fx Ace Ventura 2 får ratingen 5.1 på imdb...virker lidt som om man ik vurderer filmen for hvad den er.
You talking to me!!!
Gravatar

#15 fatcat 16 år siden

#14 det er jo smag og behag - jeg synes lige præcis AV 2 var en rigtig skidt film - men AV1 var super sjov...
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#16 filmz-Kadann 16 år siden

#14 -

Hvad den er? Ikke forstået..?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#17 mar16 16 år siden

15#
har altid syns 2'eren var bedst. den første er alt for firseragtig og så er der heller ik nogen dum kælli g han skal være kæreste med for en gang skyld. og, hey, den forgår i junglen. det jo lige hans element.
Gravatar

#18 filmz-Kragmose 16 år siden

#10, jeg bryder mig sørme (haha) heller ikke om Søren Vinterberg. Er begyndt at tjekke hvem det er der anmelder før jeg læser selve anmeldelsen. Er det Søren-boy, springes der let og elegant hen til næste side.
Gravatar

#19 filmz-mader 16 år siden

Det jeg vil sige med det hele(tror jeg nok).. er at det ikke er videre gennemskueligt, når fx komedier skal anmeldes inde på Imdb. Det vil selvfølgelig altid være subjektivt når folkene derinde afgiver deres stemmer... dette kommer specielt til udtryk i fx komedier og gysere hvor der er store skel mellem hvad folk synes er sjovt og uhyggeligt hvilket vel er grunden til de relativt beskedne ratings. Det er bare med til at gi et lidt forfejlet billede af filmen når nu en film som Ace Ventura får 5.1 hvilket jo er ret dårligt, og så dårlig var den jo ikke...men man kan jo altid ta det med i sine overvejelser når man skal ned i blockbuster, og skal leje den at komedier blir vurderet lidt anderledes and fx drama.
You talking to me!!!
Gravatar

#20 filmz-Bruce 16 år siden

#14 5.1? Perfekt rating!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: