Grundet den meget ringe AV-præsentation, kan “The Toxic Avenger” umiddelbart godt betegnes som en dvd, der er lige til at smide ud i containeren. Men udgivelsens bagmænd har været smarte nok til at smække et fristende og beskedent 50-kroners prisskilt på skivens omslag. Det gør dvd’en til et billigt must for alle landets splatterfans og nysgerrige sjæle. Denne elskede kultfilm er en grim og mangelfuld produktion, men samtidigt også en underholdende og ofte vanvittig morsom oplevelse, der tillige må siges at være noget helt for sig selv.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Hal60 17 år siden

Syntes det er en herlig film. Den er så komplet smagløs, at man næsten kun kan grine. Vil dog sige, at den fjerde film i serien, er min klare favorit. Den er fantastisk.

4/6 herfra.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.

#2 17 år siden

Efterfølgeren er bedre; det er den hvor han iført balletskørt surfer til Japan for at lede efter sin far. Det siger jo alt!

Jeg husker bedst Toxic-filmene for, at han kan udstøde grufulde zombie-lyde samtidig med at han taler med blid stemme og fx. siger "Don't be afraid, I'm not going to hurt you. En slags bugtaler?

:-)
Gravatar

#3 Bohemian 17 år siden

LOL?? Har aldrig hørt om den film? Den må jeg se!
Free in serenity.
Gravatar

#4 filmz-Kadann 17 år siden

Hah, smukt at den film bliver anmeldt. :)

Jeg har godt nok ikke de tegneserier der udkom på dansk længere, men det var også ret god underholdning og jeg husker min glæde, da jeg opdagede at filmen på den fantastiske tv-kanel "Filmnet" i sin tid, som mine forældre betalte for at vi kunne se.

Den skal helt sikkert hjem til samlingen. :D
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 jesperhp 17 år siden

Har aldrig set filmen, men kan da huske en stor fascination af min storebrors toxic-actionfigurer!
Gravatar

#6 Lard Hanson 17 år siden

Troma når de er bedst :P
Om et par måneder skulle deres nye film, Poultrygeist: Night of the Chicken Dead, gerne udkomme. Det kan man kun glæde sig til :)
Gravatar

#7 evermind 17 år siden

#4
Hehe, har faktisk tegneserierne liggende et sted i mine gemmer og ja, de var grimme, men sjove - ligesom filmen her! Jeg fik den i øvrigt også optaget på Filmnet i sin tid, men jeg er ikke sikker på, at jeg har båndet længere. Jeg har flere gange overvejet at snuppe den fra Club Raccoon, men til en 50'er nede i den lokale...? For fanden, nu skal det da være!! :D
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#8 filmz-Kadann 17 år siden

#7 -

Heh, hvis du køber den, må vi have en aften med skumle gyserfilm. :D
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 dolphinfriendly 17 år siden

Virkeligt far out og morsom - ligesom de andre film i serien. Videokiosk scenen i 3'eren kan jeg stadig grine rigtigt længe over!

Gravatar

#10 evermind 17 år siden

#8
Det' da klart, vi skal! :D
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"

Skriv ny kommentar: