Bortset fra Eckhart tildeles ingen af filmens figurer nok personlighed til, at man overhovedet gider trække på skuldrene, når de omkommer, men samtidig er filmens manglende ambitioner på sin vis også en styrke. Den er tilfreds med at være et stykke klichefyldt B-film og forsøger for det meste ikke at gabe over mere, end den kan magte. Til gengæld kunne man godt ønske, at den havde udvist lidt sparsommelighed i længden – knap to timer er simpelthen alt for lang tid for en film, der kører i fuldstændig samme gear hele vejen.

Målt i forhold til gængse ruminvasionsfilm har man dog bestemt set langt værre tilfælde end “World Invasion: Battle Los Angeles”, men den er ikke desto mindre en meget forudsigelig affære, der hverken byder på det mindste spor af nytænkning, nogle opfindsomt designede væsner eller en synderligt velskrevet historie. Når nu rumvæsnerne alligevel er rejst helt fra den ene ende af galaksen til den anden, kunne de da i det mindste have taget et ordenligt manuskript med.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 Ericmase 13 år siden

Kruse (30) skrev:
Jeg er lige ved at tro at anmelderne slet ikke kan lide film overhovedet! ;)


Har præcist tænkt det samme i rigtig lang tid :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#32 Notional 13 år siden

Bruce (28) skrev:
Vær taknemmelig. Vi er mange, som drømmer om livstegn!

http://www.viagra.com/
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#33 lasse78 13 år siden

Er lige kommet hjem fra at havde set filmen i biffen - Personligt syntes jeg at det er en rigtig god "krigsfilm". Bryder mig dog ikke om slutningen. Ville havde været mere interessant med et ekstra twist mhh til det at bekæmpe fjenden. Men igen, hvis ikke en simpel løsning, så ville filmen nok blive for lang... eller indholdsrig.

Dog bliver det spændende, om den bliver seværdig ved gensyn om nogle måneder. Jeg er lidt i tvivl. Film som den ligger sig op ad, som "Black Hawk Down" "Destrict9" "Independents Day" har alle et meget stærkere persongalleri, hvilket kan gøre, at "Battle..." meget hurtigt taber pusten, og måske går hen og bliver glemt med tiden.

Men alt i alt, så var det klart en bio oplevelse værd, og DAMN der var bulder og brag i højtalerne. Må sige at der var nosser i lyd-designet.

http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#34 Ericmase 13 år siden

lasse78 (33) skrev:
bliver glemt med tiden.


Ikke herfra! ;)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#35 Ericmase 13 år siden

lasse78 (33) skrev:
Må sige at der var nosser i lyd-designet.


Den bliver sikkert nomineret til det næste Oscar-show for det ;)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#36 lasse78 13 år siden

#34 husk mit "måske" ;-)
#35 det har det i hvert tilfælde potentiale til. Dog lagde jeg mærke til at talen var eq'et lidt meget forskelligt, ved frem og tilbage dialoger i nogle af scenerne, samt at jeg også syntes at kunne høre noget "flimren" fra noize-reduction ved en enkelt dialog.

Hvis vi skal navlepille lidt mere, så var jeg altså lidt skuffet over musikken. Har fulgt Brian Tyler i processen på nettet så godt som jeg kunne, og glædet mig rigtig meget til scoret. - Det virkede som det skulle, men havde i mine øre intet interessant at byde på. Det er ik helt optimalt syntes jeg, men ødelagde heldigvis ik min film oplevelse.
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#37 Thomsen 13 år siden

Ericmase (31) skrev:
Har præcist tænkt det samme i rigtig lang tid :)


... og jeg tror, du gik glip af nuancerne i Kruses indlæg.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#38 Djibyman 13 år siden

Denne film var en katastrofe, ham der har skrevet samtlige dialoger til denne film skulle henrettes, for effekterne var til dels okay, jeg ville bare ønske det havde været en stumfilm, jeg var ved at kaste op hver gang de åbnede munden, øv øv øv.....jeg havde alt for høje forventninger til denne film, og jeg syntes faktisk anmeldelsen her på siden er alt for flink, jeg giver de 1-2/6, jeg vil ønske man kunne få sine penge refunderet, men sådan hænger verden desværre ikke sammen.
I never Apologize, i´m sorry but that´s just the way i am.
Gravatar

#39 Kruse 13 år siden

#38: Alt det siger du jo bare fordi at det er på mode at kritisere en katastrofefilm! Det har vi jo fået konstateret i #18 ;)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#40 Collateral 13 år siden

#18 & #19: I familie?
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: