Alien” og “Blade Runner” er to af de helt store klassikere i filmhistorien. Begge af instruktør Ridley Scott, der har videreført sit “Alien”-univers til “Prometheus”, som han er i gang med at lave en toer til. Derfor har han ikke tid til “Blade Runner 2”.

Se også: Ridley Scott: Der kommer svar i “Prometheus 2″

Det er ellers Ridley Scotts idé og historie, der filmatiseres, når Denis Villenueve går i gang med at lave en sequel til “Blade Runner”. En instruktør som Scott har stor tiltro til. Men ville det ikke bare være nemmere, hvis Scott selv lavede “Blade Runner 2”, når han nu står bag historien?

”Jeg kan ikke instruere dem alle, og jeg skal lave ‘Prometheus’,” siger Ridley Scott til Deadline, der dermed også afslører, at det nok er “Alien”/”Prometheus”-universet, som Scott holder mest af, hvis han skulle vælge.

“Prometheus 2” får premiere i 2017.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gasivodo 8 år siden

Jamen, guderne forbyde at andre instruktører skal have en chance??

Samt, ser selv gerne mere; Ild til mennesket frem for et mesterværk, der står ganske glimrende alene(nåh-ja, alt efter hvilke udgaver man ser?)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Therewillbeblod 8 år siden

Good on you sir!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#3 Wrigley 8 år siden

Thank God! Har prøvet på at se blade runner en 4-5 gange nu, men falder i søvn hver gang. Kan virkelig ikke se hvorfor den er så prist.

Skriv ny kommentar: