Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 32

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  56%
 • Reindeer Games (2000)
  19%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  9%
 • Masquerade (1988)
  6%
 • Sleuth (2007)
  6%
 • Sleuth (1972)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

4. aug. 2014 15:54

100 kr på at der vil være mindst to minoriteter med i det kvindelige cast. Så kan de få del i en masse gode affirmitive action puljer.

#2

4. aug. 2014 18:40

Er træt af den tykke ko til Melissa McCarthy.... hun er slet ikke sjov.

1#
Tror du har ret to hvide en sort og en grønlænder fra Sydhavnen.

Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/

#3

4. aug. 2014 18:41

#2 - Så fordi du ikke kan lide hende, så er hun "en fed ko". Flot...

#4

5. aug. 2014 07:56

#2 Det er ok du ikke kan lide Melissa McCarthy og ikke synes hun er sjov (synes jeg iøvrigt heller ikke), men derfor kan du godt viderebringe dit budskab uden at tale nedsættende om hende.

/on topic:
Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal synes om et reboot - jeg synes stadig de gamle film holder, men skal det endeligt være så skal der nok lidt nye idéer med i gryden også, så et rent kvindeligt Ghostbusters-hold kunne være interessant. Bare de ikke gør det til en CGI-og-tøserne-hviner-fest.

Selvom den oprindelige film af nogle betegnes som en komedie, så har selve figurerne stadig en "seriøs" tilgang til problematikken "spøgelser" i filmen og også anvendelig "faglig" viden.... jeg frygter lidt det bliver en "falde på halen og nøj hvor er vi dumme"-komedie.

I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

#5

5. aug. 2014 08:53

Kvindekomedier går sin sejrsgang i disse år, hvor kvindelige komikere aldrig har været bedre eller flere. SNL har leveret i hvert fald tre virkelig morsomme af disse (Poehler, Wiig, Fey) og Melissa McCarthy er IMO også rigtig virkelig sjov.

Jeg mener at reboots generelt er af det onde - så jeg forholder mig skeptisk. Men jeg ser ikke andre grunde end mangel på originalitet, at Ghost Busters womens edition ikke kan være sjov. Og da kvinder vel er de eneste som reelt tror på spøgelser, er det nok egentligt godt set af producenterne.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#6

5. aug. 2014 09:12

Jeg er nu heller ikke den store fan af Melissa McCarthy, men jeg kan dårligt hidse mig op over, at de måske udskifter castet til kvinder, hvilket i øvrigt bare er spekulation.

Bill Murray har været usikker omkring projektet i årevis og da Harold Ramis jo døde for nogle måneder siden, vil det alligevel aldrig blive det samme som tidligere.

Så ryd bare pladen, smid en cameo eller to ind med de gamle gutter og se om det kan lade sig gøre at lave noget sjovt. Hvis det ikke lykkedes, er der jo altid denne løsning: http://www.blu-ray.com/movies/Ghostbusters-1-and-2-Double-Pack-Blu-ray/105570/

#7

5. aug. 2014 10:46

Jeg synes nu ærligt også det er flintrende ligegyldigt om det er kvinder eller mænd der har hovedrollerne i et remake/reboot.

Baby, it's cold outside

#8

5. aug. 2014 12:28

#4

Ok, hun er fed og hvad er der galt i han siger det. Hvis hun havde været tynd som et siv og han havde omtalt hende som hende stankelbenet, havde du nok ikke råbt sådan op...

OnTopic:
Reboot af GhostBusters, "Brudepige"-instruktøren bag roret, kun kvindelige spøgelsesjægere. You have got to be kiddin' me. Det må da være en aprilsnar...

Har intet imod hvis der kommer lidt østrogen med ind på GhostBusters holdet, men KUN piger, det tror jeg bare ikke holder uden at det bliver en tand for plat. Og find gerne lige en anden instruktør i samme omgang.

Jeg havde store forventninger til en ny GhostBusters film, men det tegner vist ikke alt for godt :(

#9

5. aug. 2014 13:18

Det må da være en aprilsnar...henrique406 (#8)

Nej, men det er rygter, som der står i nyheden, så der er ingen grund til at finde hjertemedicinen frem endnu. :)

#10

5. aug. 2014 13:37

Jeg kan godt se det som et reboot hvor f.eks. de finder den gamle brandstation og finder ud af en masse ting som de andre havde efterladt så man evt bygger videre på det. men den ide med hele tiden at skrotte det gamle og koge nyt suppe på gamle boller er ved at være lidt trættende.
Håber den bliver god. Melissa er da hyle skæg i identety thief... en af hendes bedre i hvert fald

to infinity and beyond!

#11

5. aug. 2014 13:52

X&O

Har intet imod hvis der kommer lidt østrogen med ind på GhostBusters holdet, men KUN piger, det tror jeg bare ikke holder uden at det bliver en tand for plat. henrique406 (#8)

Jeg er enig, men en sund blanding ender desværre jo som regel med nedgørende eller karikerede kvindekarakterer. Jeg synes fx Black Widow i The Avengers og Captain America er fint afbalanceret på en troværdig og ikke nedgørende måde.

At gå all in, og et begyndende skift til flere kvindelige superhelte film, peger i retning af at Hollywood bosserne langt om længe begynder at lugte mulighederne i kvindelige karakterer. Desværre kommer det bare på en kapitalistisk måde, der som med idéer som denne, ikke virker særligt langtidsholdbare.

#12

5. aug. 2014 17:24

Ghostbusters er gennemsyret af 80'erne, og dér ville det egentlig være glimrende, hvis man efterlod dem.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#13

6. aug. 2014 08:32

Ghostbusters er gennemsyret af 80'erne, og dér ville det egentlig være glimrende, hvis man efterlod dem.Riqon (#12)

QFT

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger