Man skal ikke længere ringe til Bill Murray og Dan Akroyd, hvis det spøger på loftet. Sony vil nemlig angiveligt reboote “Ghostbuster”-serien med ”Brudepiger”-instruktøren Paul Feig bag roret. Og skal man tro rygterne, vil de nye spøgelsesjægere udelukkende bestå af kvinder. Det skriver Variety.com.

Se også: Bill Murray: “Ghostbusters 3”-manuskriptet er ikke godt nok

En tredje film i rækken har været længe undervejs, men instruktøren Ivan Reitman, der også stod bag de to originale “Ghostbusters”-film, droppede ud af projektet i marts. “Ghostbusters 3” var oprindeligt planlagt til biografpremiere den 22. maj 2015, men med nyheden om et reboot af franchisen virker det usandsynligt, at filmen overhovedet bliver en realitet.

Der er ingen forlydender om, hvem der skal spille med i det nye “Ghostbusters”-reboot, men mon ikke Feig giver Melissa McCarthy tilbuddet? Hun har i hvert fald spillet med i de to seneste film af instruktøren, ligesom hun også er med i hans kommende komedie “Spy”, der får premiere til næste år.

Det er endnu uvist, hvornår de kvindelige spøgelsesjægere rammer biograflærredet.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 akerman 8 år siden

100 kr på at der vil være mindst to minoriteter med i det kvindelige cast. Så kan de få del i en masse gode affirmitive action puljer.
Gravatar

#2 Lars.dk 8 år siden

Er træt af den tykke ko til Melissa McCarthy.... hun er slet ikke sjov.

1#
Tror du har ret to hvide en sort og en grønlænder fra Sydhavnen.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#3 Herrguth 8 år siden

#2 - Så fordi du ikke kan lide hende, så er hun "en fed ko". Flot...
Gravatar

#4 Mr AC 8 år siden

#2 Det er ok du ikke kan lide Melissa McCarthy og ikke synes hun er sjov (synes jeg iøvrigt heller ikke), men derfor kan du godt viderebringe dit budskab uden at tale nedsættende om hende.

/on topic:
Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal synes om et reboot - jeg synes stadig de gamle film holder, men skal det endeligt være så skal der nok lidt nye idéer med i gryden også, så et rent kvindeligt Ghostbusters-hold kunne være interessant. Bare de ikke gør det til en CGI-og-tøserne-hviner-fest.

Selvom den oprindelige film af nogle betegnes som en komedie, så har selve figurerne stadig en "seriøs" tilgang til problematikken "spøgelser" i filmen og også anvendelig "faglig" viden.... jeg frygter lidt det bliver en "falde på halen og nøj hvor er vi dumme"-komedie.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#5 nwinther 8 år siden

Kvindekomedier går sin sejrsgang i disse år, hvor kvindelige komikere aldrig har været bedre eller flere. SNL har leveret i hvert fald tre virkelig morsomme af disse (Poehler, Wiig, Fey) og Melissa McCarthy er IMO også rigtig virkelig sjov.

Jeg mener at reboots generelt er af det onde - så jeg forholder mig skeptisk. Men jeg ser ikke andre grunde end mangel på originalitet, at Ghost Busters womens edition ikke kan være sjov. Og da kvinder vel er de eneste som reelt tror på spøgelser, er det nok egentligt godt set af producenterne.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#6 bruno 8 år siden

Jeg er nu heller ikke den store fan af Melissa McCarthy, men jeg kan dårligt hidse mig op over, at de måske udskifter castet til kvinder, hvilket i øvrigt bare er spekulation.

Bill Murray har været usikker omkring projektet i årevis og da Harold Ramis jo døde for nogle måneder siden, vil det alligevel aldrig blive det samme som tidligere.

Så ryd bare pladen, smid en cameo eller to ind med de gamle gutter og se om det kan lade sig gøre at lave noget sjovt. Hvis det ikke lykkedes, er der jo altid denne løsning: http://www.blu-ray.com/movies/Ghostbusters-1-and-2...
Gravatar

#7 T. Nielsen 8 år siden

Jeg synes nu ærligt også det er flintrende ligegyldigt om det er kvinder eller mænd der har hovedrollerne i et remake/reboot.
Baby, it's cold outside
Gravatar

#8 henrique406 8 år siden

#4

Ok, hun er fed og hvad er der galt i han siger det. Hvis hun havde været tynd som et siv og han havde omtalt hende som hende stankelbenet, havde du nok ikke råbt sådan op...

OnTopic:
Reboot af GhostBusters, "Brudepige"-instruktøren bag roret, kun kvindelige spøgelsesjægere. You have got to be kiddin' me. Det må da være en aprilsnar...

Har intet imod hvis der kommer lidt østrogen med ind på GhostBusters holdet, men KUN piger, det tror jeg bare ikke holder uden at det bliver en tand for plat. Og find gerne lige en anden instruktør i samme omgang.

Jeg havde store forventninger til en ny GhostBusters film, men det tegner vist ikke alt for godt :(
Gravatar

#9 bruno 8 år siden

henrique406 (8) skrev:
Det må da være en aprilsnar...


Nej, men det er rygter, som der står i nyheden, så der er ingen grund til at finde hjertemedicinen frem endnu. :)
Gravatar

#10 monzoon 8 år siden

Jeg kan godt se det som et reboot hvor f.eks. de finder den gamle brandstation og finder ud af en masse ting som de andre havde efterladt så man evt bygger videre på det. men den ide med hele tiden at skrotte det gamle og koge nyt suppe på gamle boller er ved at være lidt trættende.
Håber den bliver god. Melissa er da hyle skæg i identety thief... en af hendes bedre i hvert fald
to infinity and beyond!

Skriv ny kommentar: