Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 87

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Denis Villeneuve
  28%
 • Christopher Nolan
  24%
 • En anden
  10%
 • Taika Waititi
  8%
 • Peter Jackson
  8%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Joss Whedon
  6%
 • Ridley Scott
  5%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

5. may 2017 11:19

Ham J.J. lyder meget klog :D

nu venter jeg så bare på af Kim kommer forbi og råber af man ikke kan konkurrerer med gratis ...

#2

5. may 2017 11:55

#2 han skal nok kommer og forklare hvor dårlige streaming tjenesterne er og hvor gode biografmodellen er :D

#3

5. may 2017 13:01

Hvis man nu kun udbyder det til biograferne, sådan at det ikke truer dem, så ville de jo nok hoppe med på ideen. Dog vil det true alle de små, medmindre man laver en fælles hjemmeside, hvor man kan betale for at se de film hver enkelt biograf viser på lærredet, hvilket jo muligvis også kunne opfordre til at lave flere visninger af mindre kendte film.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#4

5. may 2017 13:08

#3 det skal ikke udbydes. Det skal gøres frit på alle platforme på samme tid. Lige konkurrence for alle. Det hvert fald min holdning. Om det så er nogle biografer der må lade livet, er kan man altså ikke tage sig af. At sige det kun er Hollywood og biograferne der kan lave kvalitet, er jo en direkte løgn og modbevist flere gange af diverse streaming tjenester:)

#5

5. may 2017 22:00

#4 tror som sådan ikke der er nogen der direkte påstår kun hollywood og biografer kan levere kvalitet men det er nu engang i biograferne tjener størstedelen af deres penge lige pt. og alle undersøgelse som jeg har set (ingen officielle dog bare afstemninger) viser at folk enten ikke er interesseret eller kun vil betale hvad en biografbillet koster eller mindre for at se filmen derhjemme og så er det bare en rigtig dårlig forretning for hollywood der aldrig vil kun hænge sammen så med de muligheder der er lige nu vil det næppe kunne kører rundt...men som du siger der er masser af kvalitet andre steder så dem der absolut vil have det i hjemmebiografen på samme tid kan de jo bare se det ;)

#6

5. may 2017 22:06

#3 uden at være sikker lyder det lidt som om at hvis alle biografer lavet en fælles hjemmeside ville der nok være en form for konkurrence regel monopol fittilihut ting som forbrugerombudsgutterne ville rynke på næsen på af :)

#7

6. may 2017 06:48

#4 Ja, jeg er enig. Selvfølgelig er det op til film selskaberne, men som der bliver skrevet mere og mere om, så mister de altså muligheden for at kunne holde sig til biograferne på den måde som de gør nu. Der er simpelthen ved at komme for meget der kan streames, og det er hurtigt noget flere og flere tager til sig. Biograf tror jeg får mange bliver noget man gjorde flere gange i måneden til noget man måske gør en gang i måneden, på en god måned.

Og for endnu flere, noget man gør mindre end det.

Det stiger da vidst stadigt hvor mange der tager i biografen, men jeg tror nu mest det har noget med den stigende befolkning at gøre. Jeg tror at en af grundende til at Kim har det med at kommentere på alt dette er fordi han godt kan se på sine grafer hvad trenden siger.

#8

6. may 2017 08:07

#7 altså det eneste trenden som sådan siger er at mange godt kunne tænke sig at kunne se film derhjemme på samme tid som i biografen hvilket alle jo gerne vil :) den siger ikke noget om hvad folk faktisk er villig til at betale for det og det er jo der det hele lidt går dødt....plus hvad folk gerne vil eller ej ændre jo altså ikke på at det pt (ikke i fremtiden) men pt ville være en skidt forretning

#9

7. may 2017 01:39

#8 Det ændre ikke så meget på det, siden at biografen vil miste kunder til streaming uanset, og dette er et forsøg på at miste færre kunder.

#10

7. may 2017 08:08

#9 det kommer helt an på hvad der kommer af streaming for indtil videre har de jo ikke rigtig gjort det...og det der er kommet ud om filmselskabernes streaming ide kommer jo heller ikke til at påvirke dem markant da du selv gjorde opmærksom på at deres målgruppe var grupper af folk som ikke var taget i biografen alligevel ;)

#11

7. may 2017 15:43

#10 Jeg tror du misser pointen her. Igen, bare fordi at flere og flere tager i biografen er ikke det samme som at det stadigt er lige så populært som det var for 5 år siden.

Man er jo nød til at se på det som hvor meget tager folk i biografen per indbygger. Tager unge lige så meget i biografen som unge gjorde for 5 år siden, osv?`

http://www.cinemablend.com/new/4-Big-Reasons-People-Aren-t-Going-Movies-Anymore-68955.html

En af de 4 store grunde til at folk ikke går i biografen så meget mere, er streaming. Det ER begyndt at ske, og det er der ingen tvivl om, og så er TV bare blevet en del bedre. Serier er af langt bedre kvalitet i dag. Det plejede at være det som skuespillere gjorde, hvis de ikke kunne komme med i film, men i dag er der præstige i at være med i serier også.

http://www.cinemablend.com/new/Uh-Oh-Even-Fewer-Young-People-Than-We-Thought-Going-Movies-68638.html

https://voolas.com/6-reasons-less-and-less-people-are-going-to-the-cinema/

http://www.indiewire.com/2015/01/here-are-10-reasons-why-many-of-you-arent-going-to-movie-theaters-anymore-according-to-a-new-study-156048/

Jeg ved ikke hvorfor du tror at biograferne klarer sig godt for tiden. Streaming til hjemmet er et forsøg på at fange nogen af alle dem som ikke gider at tage i biografen for at se en film, men hvor det ikke er fordi de finder prisen som et problem, men at de ser biografen som en forringet oplevelse. Det er jo ikke noget de finder på ud af det blå at der burde være et marked for det her, fordi biograferne ved godt at det ikke kommer til at blive bedre for dem.

#12

7. may 2017 16:15

jeg tror biograferne klare sig godt for tiden fordi jeg kender en biografchef og de tjener flere penge og har flere kunder og udvider mere end de nogensinde har gjort før :) føler jeg er ret gode grunde til at man klare sig godt :) flere af artiklerne er jo fra 2014 hvor de havde et dårligt år men billetsalget er steget et par hundrede million solgte billetter siden så det ligger mere eller mindre på det samme niveau det har ligget på i dette århundrede :)

og jeg misser skam ikke pointen jeg har set dig flere gange gøre opmærksom på at flere går i biografen fordi der er flere menneske hvilket jo er ganske sandt men er det relevant ? procent delen af folk der går i biografen er jo mere eller mindre den samme så er du sikker på at din pointe ikke bare er forkert ?

og selvfølgelig er streaming i hjemmet et forsøg på at fange dem de ikke fanger men som også pointeret tidligere er folk ikke villige til at betale det som det kommer til at koste for at se en film derhjemme uden at de er en gruppe og så er dem de fanger som de ikke havde fanget bare ikke så mange mere :)

tror aldrig nogen har påstået der ikke var et marked for det her :)

altså hele problemet er at du ser mig som en eller anden Kim light....hvor du så er Kims modsætning men i er jo sådan set begge to bare de ekstreme synspunkter og finder artikler og undersøgelser der underbygger det i vil sige og det er jo ikke svært at finde begge dele :)
sandheden er jo at finde et sted i midten hvor jeg glad står og vifter med det hvide flag fordi at jeg syntes det er helt fint med streaming i hjemmet for biograferne er ikke tæt på at være truet endnu....min eneste pointe er at der ikke er en langtidsholdbar løsning fra nogen parter lige pt og som jeg flere gange har pointeret så bliver streaming større der er bare ikke leveret en løsning der giver filmselskaberne ligeså mange penge som biograferne endnu og før det for alvor sker så kommer der ikke til at ske det store...de forslag man har hørt rygter om er jo ikke en stor satsning eller noget i den stil det er en storetå i vandet for at tjekke temperaturen

#13

7. may 2017 16:15

ps bare fordi man ikke er enig i din pointe betyder det ikke man misser den ;)

#14

8. may 2017 18:34

Jeg har givet adskillige kilder, og der er en klar trend af at en mindre procentdel går i biografen. At en enkelt biograf stadig klarer sig godt viser ikke noget. De kan sådan set alle klarer sig godt, det ændre ikke på hvad trenden viser, hvilket er en tilbagegang for biograferne.

Deres priser på biletter stiger hvert år. Jeg var inde og se Ghost in the Shell, og selvom dette var en lille sal og uden 3d kostede billeten 110 kr. Derfor kan de stadigt klarer sig, fordi de har sat prisen op og det gør op for at de ikke får så mange flere biografgængere som de har fået før i tiden.

Beslutningen er ikke truffet endnu, men at de overhovedet snakker om det er der ikke nogen tvivl om, og heller ikke hvorfor det er relevant for dem at snakke om det.

#15

8. may 2017 20:41

en enkelt biograf eller nordens største kæde men ja ja :P
altså billetsalg worldwide ligger ret stabilt over de sidste 10 år så hvis en mindre procentdel går i biografen er det jo bare fordi der er flere menneske ik ;)

og så godt dine "adskillige" kilder men det ændre ikke på det jeg sagde om at flere af dem af forældet og at det er internettet man kan altid finde flere kilder og artikler og bla bla bla der bekræfter ens synspunkt ligemeget om det er at biograferne er ved at få fallit eller om dværgsex er bedre end sex med dyr det hele kan findes

så nej det er ikke derfor biograferne klare sig for de har de samme indtægter og mindre udgifter end for forreksempel 5 år siden og de har ligeså mange biografgængere som før i tiden :) det er rigtigt at den ikke er stigende som man kunne håbe men heller ikke faldende i hvert fald ikke på verdensplan om det så er fordi at andre markeder vokser er jo egentlig ikke så relevant :)

altså de er jo ikke dumme de har uden tvivl snakket om det siden streaming overhovedet blev en mulighed men som sagt er de jo ikke dumme og filmindustrienes indtægter er stigende på trods af dødende dvd/blu-ray salg og det er jo ikke fra streaming de tjener deres penge

men vi er enige om at det kommer før eller siden men så længe mulige streaming indtægter på ingen måde kan måle sig med biografindtægter så bliver det ikke en streaming på præmiere dagen ting :)

alltså det er jo en forretning....de er ligeglade med hvad trender og dig eller hele verden mener burde ske hvis det ikke er der pengene er og lige pt er det bare ikke sådan

#16

8. may 2017 22:30

Det er jo netop ikke nok at have så mange biografgængere som der var for 2 år siden, hvis at de kan se at folk går mindre og mindre i biografen. Det hjælper ikke voldsomt meget at skrive at man kan finde noget som underbygger alt, når du stadigt INGEN kilder har på at biografer ikke skulle være ved at miste kunder.

Fordi hvis der i dag er lige så mange der går i biografen som for 2 år siden eller 5 år siden, så er det jo et problem for biograferne. At hæve priserne på billeterne er jo ikke en holdbar løsning i længden. Det betyder jo at om 2 til 5 år, så vil de have et fald i folk der kommer i biografen. Da jeg søgte efter disse ting, så kom der ikke rigtigt resultater op om hvordan biografer klarer sig bedre end nogensinde.

De er en forretning og der er derfor IKKE ligeglade med hvad der trender. Virksomheder der er ligeglade med det, er virksomheder der forsvinder. Den slags kan ske meget hurtigt, bare se på Nokia f.eks. der mente at iPhone ikke ville være noget problem, Nokia var jo den største udbyder af smart-phones i verden. Det betyder så også at de er nød til at reagere på den slags meget hurtigt, for da de endelig så at det var et problem, kunne de umuligt nå at reagere på det. I så stor en virksomheder er det meget tidskrævende at ændre retning og strategi, og det var tid som de ikke havde. Nu prøver de så om de kan kravle ind på mobil markedet igen og måske få et fodfæste.

#17

8. may 2017 22:38

#15 #16 Lidt historiske billettal til diskussionen fra det amerikanske box office: http://www.boxofficemojo.com/yearly/?view2=domestic&view=releasedate&p=.htm

#18

8. may 2017 22:55

#16 jamen der er tal over det hele som forreksempel mortens eksempel der viser at billetsalg er mere eller mindre stabilt og at filmindustrien tjener mere end nogensinde bliver vi jo hele tiden gjort opmærksom på så kan ikke helt se hvordan det kan komme som en overraskelse at biograferne ikke er ved at få fallit når det er hos dem en stor del af filmindustriens penge kommer fra :) grunden til at jeg ikke søger rundt på nettet efter tal og artikler er fordi at sidst jeg gjorde det var du mere eller mindre ligeglad og ignoreret det som at jeg bare fandt det billigste så kan ikke rigtig se grunden :)

altså nu tager du jo udgangspunkt i din egen oplevelse med biograf billetten så jeg vil gøre det samme....jeg betaler det samme idag mellem 80 og 100 kr som jeg gjorde for 1 2 og 3 år siden når jeg går i biografen så ser ikke lige et problem i det :) du skal jo bare søge på billetsalg det må alt andet end lige være hvad vi bedømmer dem på medmindre vi skal finde regnskaber og alt muligt andet frem....så det faktum at nordisk film er ved at bygge 4 nye biografer siger vel også lidt om at de ikke føler det er en død presset branche ;)

ahh se det er en helt forfejlet sammenligning....de kan nemlig lige netop tillade sig at være ligeglade med trends INDTIL de ikke længere tjener penge da filmselskaberne som sådan ikke rigtig har konkurrence og tillader biograferne at have eksklusivitets vinduer fordi det er der de tjener pengene....de vil jo aldrig ende i den samme situation som nokia da de ikke er i konkurrence med sig selv og ligemeget hvor store netflix bliver så sker det næppe at de lukker hele hollywood og dermed biograferne ned :) desuden så forvrider du hvad jeg skriver da jeg skriver HVIS det ikke er der pengene er og det er det ikke lige pt og ligemeget hvor meget du vil have det så er det altså bare ikke sådan :)

#19

8. may 2017 23:01

http://www.sondagsavisen.dk/forbrug/2016-08-18-biograferne-tjener-kassen-sa-stort-er-deres-overskud/

http://www.fyens.dk/Erhvervsavisen-Fyn/Overskud-paa-tredje-aar-i-Danmarks-mindste-biograf/artikel/2993181

http://www.the-numbers.com/market/

http://ekstrabladet.dk/filmmagasinet/Filmnyheder/salget-af-bio-billetter-eksploderer-biograferne-skovler-penge-ind/6001349

har ikke lige nærlæst det tog bare det første der poppede op når man søgte på internationale billetsalg danske billetsalg og indtjening i danske biografer....har svært ved at se hvordan du ikke kunne finde noget der viser at de ikke er på røven ;)

#20

8. may 2017 23:02

Flere kilder som melder at biografer gør hvad de kan for at holde på kunderne, og helt klart er opmærksomme på at de er et truet marked:
http://businessjournalism.org/2016/10/4-new-movie-theater-trends/

Denne side viser antal biletter solgt, gennemsnitlig pris og indtjening. Jeg har lidt svært ved at se om det er på verdensplan eller bare i USA, men jeg formoder dette er i USA.
http://www.the-numbers.com/market/

Det ser ikke så godt ud, for der var et højdepunkt af biletter solgt i 2002, og det har gået nogenlunde støt nedad siden.

I UK ser det heller ikke så godt ud. 2014 var værst, men det er stadigt færre og færre som tager i biografen.
https://www.cinemauk.org.uk/the-industry/facts-and-figures/uk-cinema-admissions-and-box-office/monthly-admissions/

Den eneste side der skriver om at det går godt er EAO:
http://www.obs.coe.int/en/press/individual-press-releases/2017/-/asset_publisher/299eouuvtULZ/content/pr-berlinale-2017

De nævner ingen steder hvor mange der rent faktisk tager i biografen per indbygger, men i det mindste er 2016 et år hvor der har været flere i biografen end der længe har været. 12 millioner flere end i 2009. Alle andre år inden har dog haft færre der kom i biografen end der var i 2009. EAO skriver også en masse om det kommende VOD marked der er på vej, og hvordan at EU regler måske skal ændres før at det kan lade sig gøre.

#21

8. may 2017 23:05

#19 Ja, 3 af kilderne er danske... hurra. De kigger også kun på indtjening. Jeg har ikke sagt at biograferne har problemer lige nu, jeg har sagt at der er en trend som de godt ved er farlig for dem. Den 4. kilde viser ret tydeligt den trend jeg snakker om, og de 3 danske kilder, kommer simpelthen ikke ind på det.

#22

8. may 2017 23:25

altså det er jo en objektiv sandhed :) der kan jo være andre grunde end netflix til at opdatere en biograf :) men selvfølgelig opdatere de og selvfølgelig vil de gerne gøre det bedre....det er som om du tror jeg har sagt at de ikke er truet og at trenden ikke går i den vej den nu gør....har bare sagt at de ikke pt er truet fordi at pt er pengene i biograferne ikke i streaming har også meget udtrykkeligt sagt at før eller siden ændre det sig :)

altså du siger at biograferne klare sig dårligt og så siger du at indtjening er ligemeget ? tror både filmselskaberne og biograferne er ret ligeglade med om de sælger 1 billet og tjener en milliard eller en milliard billetter og tjener en milliard så længe pengene bliver tjent :)
desuden viser den som vi begge havde jo at det har været rimelig stabilt de sidste del år med et dyk i 2014 men det er jo svingede tilbage igen og hvis det er en opadgående trend burde det jo være omvendt plus at den side så også viser at indtjeneningen er opadgående eller i det mindste stabil plus at den viser at biografbilleter er steger omkring 1 dollar de sidste mange år så det er altså ikke grunden :)

det er jo også et spørgsmål om hvordan man ser på informationen og hvilket fokus man har :)
du vil meget gerne have det til at være meget sort/hvidt hvilket det jo slet slet ikke er og der er også ting som du totalt ignorerer som forreksempel at streaming tjenesterne først lige skal udrydde hinanden før nogen af dem har kapow nok til at lave seriøse ændringer i noget der ikke klare sig dårligt på nogen måde....altså der er bare så mange ting der skal ske før biograferne reelt er truet og det sker da slet ikke før de mister deres eksklusivitets vindue for der vil altid være nok folk der gerne vil se dem inden for de første par uger til at det kan løbe rundt :)

det man også skal tænke på er at artikler jo som sådan bare er en historie der er tolket på en bestemt måde og ikke gospel og statistikker kan også ses fra flere vinkler og alt muligt andet
så som sagt er det altså ikke så sort og hvidt :)

ved så også helt ærligt ikke hvorfor du er så gungho om det her :P altså du er jo nærmest antikim :P biograferne tjener penge og antallet af billetter solgte er på ingen måde katastrofalt så det går altså ikke dårligt lige nu

om det går dårligt om et år eller om ti kommer jo så til at være afhængig af eksklusivitets vinduet og som sådan ikke rigtig så meget andet og det er afhængigt af at der kommer flere penge i streaming end der er lige nu....siger intet om at det ikke sker for det gør det da før eller siden men lige pt klare biograferne sig ganske fint og hvis de føler sig truet er det en langsigtet ting ikke en kortsigtet og som sagt betinget af at eksklusivitets vinduet ryger :)

læste en amerikansk undersøgelse der sagde at 51 procent helst ville se film derhjmme...men over 80 procent var i biografen mindst et par gange om året (var fordelt på ugentligt og månedligt og et par gange om året) så altså hvad folk gerne vil og hvad folk gør fordi at der er ting som eksklusivitets vinduer er jo afgørende

har generelt aldrig forstået det der med at man bestemmer sig for hvad man gerne vil have og så bygger sin sag op omrking det i stedet for at tage alt information med :) ved godt du nok ser mig som meget det samme men det er jeg jo kun som et modspil til dig jeg prøver ustandseligt at gøre opmærksom på at sandheden ikke ligger i yderlighederne :)

søg mod midten i stedet for at bygge sager op omkring hvordan din virkelighed er ;)

#23

8. may 2017 23:35

altså jeg mener bare se på din i UK ser det heller ikke for godt ud der er færre og færre der går i biografen :) det kommer jo an på hvordan man ser på det ud over 2014 som jo var skidt verden over så er der 5 millions solgte billetters forskel på 2016 og deres bedste år....er ret sikker på at de da gerne ville have rekord år hvert år meeeen også at det da på ingen måde viser der er færre og færre der går i biografen så igen er det en objektiv sandhed fordi at sådan ser du det :) jeg ser det som stabilitet og at det bare viser at det er en svingende branche fordi at det er underholdning :) så ja man kan smide om sig med så mange kilder som man vil men det underbygger jo ikke nødvendigvis dit budskab bare fordi du ser det som at det gør det.....verden er mere kompliceret end det :) og det er jo derfor man skal se det fra alle sider og overveje alle argumenter og indhente alt informationen før man beslutter sig for at sådan ser verden ud :) men ved godt jeg er ret alene i verden med den mening :P

#24

9. may 2017 00:23

Du bliver jo ved med at fordreje det jeg siger. Jeg siger jo ikke det går dårligt for biograferne, jeg siger at den trend vi ser, er dårlig for dem. Hvis du insistere på at misforstå hvad jeg skriver så kommer denne debat selvfølgelig ingen vegne.

Der skal jo ikke meget matematik til at se at det er ved at nå et bristepunkt. De kommer til at få et faldende billet salg, medmindre de kan forny sig, og det ved de godt. Nej de har IKKE altid fornyet sig, de har gjort 1-2 ting de sidste... 10 år? 3D og iMax. Nu begynder de så at prøve med events og sådan. De ved netop godt at de er nød til at forny sig og det er nød til at gå hurtigt.

Tror du seriøst selv på at biograferne kan blive ved med at hæve priserne for at enten beholde den indtjening de har, eller få den til at stige? Procentdelen af folk der går i biografen er faldende... det er et objektivt fakta. At de så tjener mere (hvilket vidst kun er når man ikke tager højde for inflation) hjælper dem da ikke, hvis deres kunder er ved at forsvinde. I år 2030 så er der under halvt så mange som tager i biografen, men de betaler da alle bare 3000 per billet, så alt er fint...?

Pointen er ikke at de mangler rekorder, men at salgstallet viser at biografer bliver mindre og mindre populære. Specielt når man ser på at der jo rent faktisk solgte flere billetter for 20 år siden, end der gør nu.

#25

9. may 2017 05:17

åhh kblood altså du gør jo præcis det samme og fordrejer hvad jeg siger gang på gang :) alt det dersens kaste sten når du bor i et glashus og den slags :) i sidste ende handler det jo også om objektive sandheder vi fordrejer som sådan ikke det den anden siger vi fokusere bare specifikt på de dele af det som lyder som det vi svare på

men det er jo så bare din mening :) delt af mange ikke delt af mange medmindre du har fundet krystal kuglen frem kan du jo ikke konstaere de får mindre besøgende ud fra det faktum at salget har været relativt stabilt siden 2008 og det er altså ikke rigtigt hverken objektivt eller subjektivt eller på nogen anden tivt måde :P de har opdateret andre ting hvilket jo også må siges at være at prøve ting og der har altid været events i biografer det er på ingen måde nyt i hvert fald ikke i min leveltid som startede i 80erne at der er mere af det er sandt men det er ikke nyt

altså som dine egne tal jo bekræfter er billetpriserne steget 1 dollar på hvad var det 10 år ? det syntes jeg er acceptabelt ;) er det ikke dig der fokusere på danmark nu hvilket så vidt jeg husker jeg fik et "hurra" for ? desuden sagde jeg jo ikke de kunne blive ved eller at de ville gøre det jeg sagde at de nok ikke gik så meget op i det så længe indtjeningen forblev den samme men selvfølgelig vil de gerne have flere kunder vil alle vel gerne

men se salgstallene viser jo ikke de blive mindre populære nødvendigvis altså jo procentdelen af folk der går i biografen er faldende men som du ynder at sige igen og igen er det jo fordi der kommer flere mennesker men salgstallene er jo stabile og ja mindre end for 20 år siden og dem for 20 år siden var mindre end dem i 50erne og så videre det er jo altså ikke så relevant hvad der blev solgt for 20 år siden i en branche der netop har ændret sig så markant på 20 år mindre salgstal end for 20 år siden betyder jo ikke det går dårligere i nogen branche medmindre den er super statisk hvilket underholdningsbranchen jo bestemt ikke er :)

jeg siger ikke at biograferne ikke vil blive presset i fremtiden og alt det jeg siger at det helt og holdent afhænger af eksklusivitets vinduet og at det ikke forsvinder FØR der er flere penge i streaming :) se du fordrejer og fordrejer jo selv ;)

#26

9. may 2017 11:09

#24 Kan kun give dig helt ret i hvad du skriver. Toppen er ved at være nået, og de skal til at gøre noget nu, for at blive ved med at holde på det antal kunder som de har nu. For ellers kommer de til at miste flere til Streaming tjenesterne, som er ret gode til at forny sig (hvis man kan sige det) Nu er streaming jo relativ nyt.
Men som du skriver det er begrænset hvad biograferne har lavet af positive ændringer over de sidste 10, jeg vil nok nærmere sige side Dolby kom.
Så at klage sig over Netflix hele tiden og så sætte priserne op på billeter og popcorn, skal være deres bedste bud på hvad der skal komme os forbrugere til gode, kan jeg så ikke se nogen form for logik i.

#25 det der arbejdes i og snakkes om er jo netop at fjerne biografernes monopol på at vise nye film. Og enhver form for monopol er ikke godt, hvert fald ikke min verden, kan være det starter ud som en god ide, til forbrugerne. Men det ender altid med at det er forbrugerne der betaler prisen for det.
Streaming har tvunget biograferne til at tænke anderledes, og komme med nye tiltag, hvilket da kun er en positiv ting igen.
Den eneste der ser det some en negativ ting er manden vi ikke snakker om. For han mener jo det køre som det skal, for det giver penge i lommen på dem. Så hvad har han at se negativt på? Udover Netflix og lignende. Men det jo kun for de er/kan blive en direkte trussel mod biograferne. For kommer der en dag du kan få lov at se en film til 70 kroner derhjemme, dør hver 3. biograf (tror jeg)
De har levet uden nogen til at give dem modstand, så derfor har de ikke haft grund til at forny sig, men de har fået modstand nu. Nu det bevist det kan lade sig gøre at lave kvalitet til små penge uden at vise det i biograferne, noget de ikke kan lide. Men er tvunge til at forholde sig til :)

#27

9. may 2017 12:32

#25 Jeg ved ikke hvor du har de tal fra, men du siger at der var mindre salg af biograf billetter idag end der var selv i 50erne? Altså at antal solgte biletter har været rimeligt støt faldende i mere end 60 år?

Du har da ikke gjort det særligt godt, hvis du prøvede at give et indtryk af at biograferne var presset på nogen måde. Du kan ikke beskylde mig for at fordreje ting som du ikke har gjort tydeligt, det er din egen fejl. Du har hver gang du har svaret på mine indlæg svaret uden at vise at du rent faktisk vidste hvad jeg mente med det jeg skrev, og skrev som om at du ikke mente at biograferne er på vej imod en krise, og så kommer du nu og siger det er fordi jeg fordrejer dine ord? :P

Mjaa... den holder altså ikke helt.

Angående events, så er det så vidt jeg ved af en anden form da de var der for ti år siden. Kunne man se sportskampe og live streaming af e-sports events for 10 år siden? Jeg har ikke engang hørt om det sker nu, her i Aalborg. Når det er noget de begynder at se på som en mulighed, så mener de jo nok ikke at måske lige en biograf ud af 100 kunne finde på at gøre det et par gange om året. Du virker simpelthen til at bare ikke ville se hvad det er der menes. Du prøver gang på gang at modsige det de selv siger i branchen.

#28

9. may 2017 13:32

altså igen er det jo en objektiv sandhed :) men det er da naturligt at mange flere gik i biografen for 60 år siden i de lande og steder det var muligt end idag for dengang kunne man jo intet se derhjemme og der var mere i det end bare film....men selvfølgelig er selve billet antallet der er solgt steget siden dengang for dengang var det ikke udbredt idag er det en verdens ting men i forhold til hvor mange der havde adgang til det er salget jo faldet :)
men altså det er jo så igen ikke faldet stødt i 60 år....ligesom det ikke rigtig er faldet de sidste 10 det har svinget med 5 millioner solgte billetter på verdensplan (ifølge DINE tal) hvilket jo ikke er et fald det er en naturlig ting med udsving i alle branche og med antal samlet solgte billetter er det et hvad 2 procent sving fra bedst til værst over 10 år ? hvordan er det et fald ? og jojo 2014 var et håbløst år men det svingede jo tilbage året efter og var et af de bedste år så jeg har svært ved at se hvordan tallene viser et fald ? altså jo jo dine artikler siger biograferne lider ihh åhh så meget men det modsiger deres handlinger jo sådan set med udvidelser og alt muligt andet gøjl....og ja der er flere events end der var for 10 år siden men det har været stødt stigende i 10 år og er ikke pludselig gået helt amok efter netflix kom frem så igen kan du jo ikke bare konstatere at det er fordi biograferne ser trenden og er desperate .....det er jo det jeg mener med at finde et midterpunkt du har en holdning og bygger dine argumenter op efter det i stedet for at bygge det op efter hvad dine egne tal jo faktisk siger...hvilket er ikke fald de sidste 10 år og ikke stigende billetpriser i en grad der er unormal :) altså det er jo dine egne tal

du må lige forklare hvad forskellen er på hvad jeg gør med at fordreje og hvad du selv gør ? jeg siger ikke at jeg ikke gør det eller fordreje er et forkert ord og det er ikke mangel på forståelse for hvad du skriver det er bare uenighed og du gør jo præcis det samme :)

jamen biograferne er ikke presset på nogen måde så det har jeg ikke prøvet at give udtryk for...at de potentielt kan blive det i fremtiden er noget andet :)

tja det er måske fordi du bor i en lille provinsby som Aalborg jeg så min første superbowl i imperiel for mere end 10 år siden :) og se det du gør er da at fordreje...du siger det ikke skete og det er nyt og jeg siger så at det er ikke nyt overhovedet og så er det ligepludselig ikke nyt bare sjældent og altså du må lige beslutte dig ;)

hvem er det lige i branchen der siger det helt præcist ? de artikler du har henvist til er ikke fra branchen og jeg har givet udtryk for at jeg kender nogen i branchen som ikke siger det ja faktisk siger det modsatte og så er der jo kim som har en ubehagelig måde at kommunikere på men som også er i branchen og siger det modsatte så hvor er det lige du har din branche information fra ?

#29

9. may 2017 14:16

ahh sorry det er selvføgelig 50 millioner men det ændre jo ikke på at det er stort set ingenting :)

#30

9. may 2017 14:43

#26 ahh så slet ikke du havde skrevet :)

bare af nysgerrighed men hvor er det du ser at biografer brokker sig over netflix ? altså Kim gør meeeeeeen han brokker sig over alt og tæller ikke helt :P tror som sådan biograferne er ret ligeglade med netflix så længe de har deres vindue det er jo ikke netflix der truer dem det er en mulig filmselskabs ejet streaming tjeneste....og så brokker netflix sig altså også over filmselskaberne så det er en tovejs ting :) ville ønske de bare kunne være venner og lave en god løsning der tilgodeser alles interesser men sådan fungere verden sjældent

det der er snak om er jo ikke at afskaffe eksklusivitets vinduet men at nedsætte det og hvis man kan se film derhjemme for 70 kr så er der ingen tvivl om biograferne bliver hårdt ramt....det er jo sådan set det jeg har sagt hele tiden biograferne vil blive presset NÅR streaming kan tilbyde noget der kan give ligeså gode indtægter til filmselskaberne og det kan de bare ikke lige nu lige netop på grund af hele "flere ser den sammen situation" men vi er allesammen helt enige om at det nok skal komme det kræver bare en form for teknologisk udvikling eller mindre nærrighed fra forbrugerne og så vupti sker det uden tvivl :) det er bare ikke nu eller lige om hjørnet

det går nu også mest på om billetsalg er faldende og biograferne desperate for fremtiden som det er lige nu og der påstår kblood hårdnakket at det er de på trods af at hans tal siger det modsatte :P

må indrømme jeg ikke helt ved hvorfor vi diskutere det i det hele taget altså jeg mener der er jo ingen der har tænkt sig at give sig ligemeget hvad der bliver lagt på bordet for vi læser det bare forskelligt :) hvor han ser et sving som bevis på støt fald på trods af at der kun har været fald et år i træk ser jeg det mere som stabilitet med plads til udvikling og jo selvfølgelig skal der udvikling til ellers uddør alle brancher jo :) det er jo egentlig bare en forskel i livssyn og hvordan man ser de udlagte "beviser" ikke så meget andet

men hvad ved jeg...jeg fordrejer jo alting og nægter at forstå han har ret :P

#31

9. may 2017 17:12

#30 Han er formand for biograferne, når han så udtaler sig, må man jo som sådan gå ud fra han repræsentere biograferne, når han deltager i debatterne, nu ved jeg godt han ikke har været herinde endnu, men det ikke for han ikke har læst hvad der er skrevet herinde :)
Det jeg har forstået Netflix brokker sig over er kun til os forbrugeres gode, som det skal være.
Du kan kalde det eksklusivitets vindue, jeg vælger at kalde det for hvad det er, monopol. Nu har det gentagende gange blevet udtalt, at uden biograferne til at tjene pengene ind til selskaberne, kan der ikke laves film af kvalitet. Det er jo også ligesom blevet modbevist.
Er der for mange om buddet må nogle jo som en naturlig gang jo lukke, hvorfor skal spillereglerne være anderledes for biograferne en de er for alle mulige andre private selskaber?
Det ikke nærighed der spiller ind her, der er faktisk ved at være ret så mange der ikke længere har råd. Kan godt være du har råd til det, og derved har svært ved at tro andre ikke har. Man kan i samfundet ikke bare trampe på folk, så tro de stadig har råd til diverse ting. En familie med 2-3 børn har også næppe råd til at gå i biografen, prøv selv at lig tal sammen for hvad det koster med cola og popkorn. Det ret mange penge for en familie.
Så som jeg ser det er det Hollywoods ærgerrighed der er problemet.
Jeg er nu også af den opfattelse billetsalget er faldene, nok ikke så meget. Men stadig faldende. Og det hænger da sammen med der er alternativer til biograferne idag på lovligvis til lavere priser, til sammen med folks stuer ikke længere kun er udstyret med et 28 tommer stereo tv :)
Dengang Bogart sagde film skulle nydes i biografen, var der billetpriser der ikke ruinerede folk, og biograf gængerne havde pli til ikke at forstyre sine medmennesker. Noget folk er bedøvende ligeglade med idag det svære.
Så i takt med flere og flere streaming tjeneste der selv producere deres eget indhold, til en brøkdel af hvad Hollywood produceres for, så vil jeg tage også side og tænke lidt som biograf ejer. Desperat som du skriver Kblood siger, tror jeg ikke de er, men jeg tror da nok de kan se alvoren i problemet og tænker over den.
Men hvad gør de ? De sidder med en formand der ser onde mennesker overalt, undtagen ham selv.
De har fornyet sig 1-2 gange siden dolby surround sound kom frem. Nogle knoldsparkere overbeviste dem om 3D var fremtiden og de smed milliarder væk for de troede på dem.
Noget flere biograf ejere har fortrudt de investerede i.
Kommer lige med et link der snakker lidt om det vi snakker om her også.
http://www.ekkofilm.dk/blogs/det-digitale-indblik/har-biograferne-faet-meget-magt/
Men nu kommer trolden nok ud af æsken snart nu :)

#32

9. may 2017 17:37

#31 han er formand for en brancheforening man som biograf kan være medlem af hvis man har lyst han er ikke nu eller har nogensinde været formand for alle biografer :)
nej der er ikke sagt der ikke kan laves film af kvalitet....der er sagt der vil blive lavet billigere film at Kim så går hele vejen og siger der kun vil blive lavet billige tv film er ganske forkert men vi kan ikke komme udenom at filmene der ville blive lavet ville være billigere.....se igen så er det en forkert sammenligning altså monopolet er jo ikke lavet af biograferne og det er en lidt anden branche end andre firmaer er i så det kan ikke helt sammenlignes og igen er det jo et spørgsmål om penge....filmselskaberne tjener bare meget meget mere ved at gøre det gennem biografer end gennem streaming som det er lige nu :)
nærrighed var ikke ment på biografgængerne men på streaming brugerne....grunden til at det ikke ville fungere pt er fordi at en som dig og mig og mange andre der ser film alene ikke ville gide betale 250 kr for at se den på præmere dagen derhjemme :) hvis alle gad det var filmselskaberne skiftet over til streaming for længst
tror måske du har misforstået Kims rolle lidt han bestemmer jo på ingen måde over biograferne og hvad de gør eller har noget som helst at skulle have sagt i hvis en biograf vil sætte priser ned eller op :) altså de producere jo ikke for en brøkdel af hvad filmselskaberne gør....netflix har produceret flere film i mange millioner klassen og det vil stige som de tjener flere penge og andre streaming tjenester har ikke rigtig gjort sig i film....vil give dig ret i at folk er mere forstyrrende i biograferne på de travle tidspunkter men at påstå det ruinere folk er nok en overdrivelse :P men selvfølgelig tænker biograferne over hvad de kan gøre for at forbedre sig og den slags men at sige de kun har gjort 2 forbedringer i de sidste 10 år er bare ikke rigtigt....eller 2 gode forbedringer som du siger det men det har bare mere være på siddeplads siden og den slags der er sket forbedringer....der er nok ikke så satans meget at forbedre på billed og lydsiden mere så kan ikke helt se hvor de ellers skulle kigge hen ? men ja 3d var ikke den smarteste beslutning :P

#33

9. may 2017 18:07

#32 Der blev sagt man ikke kunne producere kvalitet for de penge. Om han så mener CGI helvede er = kvalitet, det vil jeg ikke udtale mig om :)
Det er ikke biograferne der er skyld hvordan det hænger sammen, men de hænger så meget sammen med Hollywood at de alene er dem der kan ændre på hvordan tingene skal gå/være. For det er Hollywoods vindue ud mod os som det er lige pt.
Så vælger man at se der er flere muligheder for at få vist film til folk på en for 10 år siden, så , jo så er det monopol lignende tilstande der køres. Nu ved jeg godt ændringer kommer med tiden og aldrig lige med det samme, gælder for alle ting :)
Ja den hindring der ligger til vi som forbrugere ikke får biograf film vist i stuen for 60-70 kroner ligger i at de vil sælge det pr person, og de kan ikke vide hvor mange der vil side i sofaen, så derfor snakker de om de vanvittige priser for at streame en biograf film i hjemmet. Nu jeg typen der ville se sådan en film alene, så der ville den gå. Men der ville blive snydt med det i langt de fleste tilfælde, det ved vi alle.
Du ved hvad jeg mener med at ruinere :)
Tror det var Kblood der skrev 10 år. Dolby er hvis snart 25 år siden :) så jeg går længere tilbage. For jeg syntes vitterlig ikke de har kommet med noget direkte nyt nyt, ud over højere priser på biletter og sodavand og popkorn.
Der skal mere til en 5cm benplads for jeg vågner op :)
Nu ved jeg Kim hader når jeg nævner Tom Cruise. Men det er direkte det der er problemet i Hollywood, det overbetalte skuespillere. Det dem der er skyld i priserne er steget så meget. Og det er de ikke værd. Mange hollywood selskaber satser også på minde betalte tit, ukendte. Men det Netflix der mere eller mindre laver kvalitet hele tiden med ukendte skuespillere, og det er altså en af de væsentlige grunde til Netflix ikke koster mere en det gør. Hollywood kunne gøre det samme, spare penge og sænke afgiften for biograferne verden over. Og de ville ikke miste kunder på det. Nu har jeg ingen beviser for den påstand, men det jeg ret overbevist om de ikke ville.
Men det nogle tøser. De tør ikke prøve at satse, istedet for er det nemmere at sætte priserne op, læne sig tilbage og brokke sig over tabte indtjeninger på grund af pirater....
Hvor det vilje er der vej, sådan er det bare :)

#34

9. may 2017 18:27

ja men det er jo Kim altså det skal altid være ekstremt :) men altså vi kommer ikke uden om filmene ville blive billigere og det er som sådan ikke nødvendigvis dårligt dog ville jeg ikke have meget lyst til at se en Avengers film med et budget på 10 millioner :P men ja
jamen det er lige præcis det der er problemet og grunden til at filmselskaberne lige pt satser på biograferne mere end streaming der er bare flere penge i det og som sagt før så er der da ingen tvivl om at det før eller siden ændre sig men ja ændringer tager tid :) og man kan sige altså biograferne vil nok altid have en plads til de "store" film for mange mennesker men i en mindre grad end idag i fremtiden :)
haha ved godt at du bor i en mindre by og går ud fra det betyder "lokal" biograf men der er sket væsentlige forbedring plads og stol mæssigt i mange biografer hvilket er rigtig rart :) men ja altså der er ikke meget nyt det er da sandt men ved ikke rigtig hvad det er de skulle fornye ?
jeg har aldrig set et budget for en bigbudget hollywood film så ved ikke hvor stor en del af det der er løn til de store skuespillere men ja der er da ingen tvivl om at det har noget at skulle have sagt og personligt syntes jeg også det er lidt skørt og ikke det værd men altså det mener dem med pengene jo og så længe de bliver ved med at tjene penge ændre de jo nok ikke mening :) så skal det jo også lige siges at store skuespillere med store lønninger ikke altid for deres store lønninger :)
altså at netflix har lavet kvalitet (har jo ikke lavet så mange film endnu og serier er ikke så relevante i denne sammenhæng) uden store navne er jo ikke helt sandt....altså indrømmer gerne jeg kun har set 2 og hørt om en ekstra netflix film men der er da 2 af dem der har store navne men nok til reduceret lønninger men netflix pumper jo også flere penge i deres film så hvis hollywood gik nedenom og hjem idag og netflix film 100 millioner flere brugere imorgen på grund af det så ville de jo også pumpe langt flere penge i deres film det er nok mere et spørgsmål om pengene til det og chancen i det end egentlig hele vi satser på billigere ukendte kræfter :)

#35

9. may 2017 18:41

#34 er også selv i tvivl om hvad det kunne være. En rabat ordning, eller et slags klippekort system, kunne nok lokke mig afsted nogle gange, hvert fald flere gange en pt. :)
De skuespillere Netflix har brugt, er ikke ligefrem på Alisten, efter min mening :) Med undtagelse af Idris Elba selvfølgelig :)
Men som du selv skriver, så har Netflix jo netop formået at skabe succes på den måde, noget Hollywood godt kunne lære af. Det svære om de så lærte af det, tror jeg aldrig vi kom til at se billigere priser alligevel.
Digitalisering gør ting nemmere og billigere, men uanset hvad det er brugt til, er priserne kun steget.....
Det dyreste der er ved alting, om det er en lille arbejdsplads i Jylland eller som skuespiller i Hollywood er lønninger :) Og det der man kan gøre noget ved det. Spørgsmålet er om Hollywood skal trækkes så langt at det er lige før det er for sent, en dag. Som det skete for musik branchen. Ved godt det ikke helt tåler at blive sammenlignet, men alligevel gør det.

#36

9. may 2017 19:06

altså umiddelbart er der jo rabat ordninger i de større biograf kæder men ja et klippekort af en art ville jeg være frisk på :D
hahah tja nu snakker vi jo løn ikke evner :P
altså det kan jo så diskuteres i en enmandsvirksomhed der sælger biler er indkøbet af produkter til salg nok en større udgift end løn men ja du har ret det er bare mig der er besværlig :P
kom lige til at tænke på at hvis biograferne gik på røven og filmselskaberne havde deres egne streaming tjenester (netflix og andre vil aldrig komme på tale på grund af deres forretningsmodel) og de så sendte deres film ud gennem det ville det jo stadig være et monopol :P ville det stadig være dårligt når nu monopolet førte til din store drøm om præmiere film i stuen :P

#37

9. may 2017 19:14

#36 noget andet en den der er til pensionistern, Biograf klub Danmark hehe.
Det vil det da paa[ sigt, er ikke den store liker af monopol hehe :)

#38

9. may 2017 20:23

hahaha ja altså okay lad os være ærlig der er masser af muligheder for rabatter men ingen af dem er særligt attraktive :P
haahah tja det er nok næppe relevant da jeg ikke tror nogen er interesseret i at biograferne uddør helt :P
hmm ved ikke helt altså syntes den med monopol er tricky for altså hvis nu nogen bare er så dominerende på et marked at alle andre bliver smadret så ender de jo med monopol kan man sige og det syntes jeg ikke er dårligt det viser jo bare at man gør det bedst men så længe der er muligheder for andre til at komme ind på markedet så er det okay med mig :)
vil give dig ret biograf monopol er monopol på den dårlige måde eller alle kan jo som sådan komme ind i branchen med at vise film på præmiere dagen de skal bare selv lave dem :P

#39

9. may 2017 23:13

#28 Du fordrejer det jeg siger, og jeg læser det du skriver, som du så åbenbart ikke har forklaret særligt godt. Jeg kan stadigt ikke stå til ansvar for at du forklarer dig dårligt. Jeg har forklaret det jeg mener på 8 forskellige måder efterhånden, så det burde da være forstået efterhånden.

At det har svinget med 5 millioner de sidste 5 år i global salg af billetter betyder netop at det ikke er steget i billetsalg, så samlet set er det stadigt i gang med at falde.

Men du har jo selv skrevet at du godt kan se trenden for biograferne ikke er god, og det var det eneste jeg ville frem til. Du valgte så bare at skulle igennem 10 posts før du ville indrømme det. Du prøvede at skrive at jeg mente at det går dårligt for biografer selvom jeg aldrig havde skrevet at det lige nu går dårligt for dem. Det burde have været tydeligt når jeg påpeger at det er trenden der ikke er god.

Du bliver ved med at skrive at det er en objektiv sandhed, og ja, det er det da. At biografer ikke går en lys fremtid i møde er en objektiv sandhed. Tvivler på at selv Kim ville påstå det, eller i hvert fald at han så selv vil tro på det.

#40

9. may 2017 23:44

#39 det er altså ret arrogant at påstå at man ikke selv fordrejer noget men andre gør og andre bare er dårlige til at forklare :)

okay jeg ved godt du er meget enten eller men der er altså en anden forklaring end stiger eller falder nemlig stabilitet hvilket jo er det som det er

jeg har så så SÅÅÅÅÅ mange gange direkte og med store bogstaver skrevet at trenden ikke var slem lige nu men at den kunne blive det i fremtiden eller nærmere ville blive det i fremtiden når streaming kom med en løsning biograferne kunne tjene penge på og geekalot havde absolut ingen problemer med at forstå det så undskyld men problemet er altså dig ligesom at jeg ikke fordrejet men tog nogen ting for givet i starten :)

og du skrev ikke kun at trenden var dårlig du skrev flere gange at billetsalget var faldende så undskyld men hvordan er det ikke at sige at det går dårligt når du selv har føjet overskud af vejen som værende relevant må det da være billetsalget man kigger på ?

tror bare at du er AAAAAAAALT for klog til stakkels lille uintelligente mig som bare fordrejer det hele :P altså come on jeg kan da i det mindste indrømme at jeg misforstod dig til at starte med blandt andet fordi at du siger modstridende ting men den tager jeg på mig

går der virkelig så meget af dig af at indrømme at du er lige så slem til det som mig ?? siger ikke at det er din skyld eller noget siger bare at når to andre med forskellige holdninger omkring det meste så hurtigt bliver enige om fælles grund så burde du måske også kigge lidt indad i stedet for bare at slynge om dig med at andre fordrejer og er dårlige til at forklare :) gør det hele så ubehageligt og det er der ingen grund til især når ingen fordrejer noget bevidst :)

#41

10. may 2017 10:27

#40 Du skrev ting som
"sandheden er jo at finde et sted i midten hvor jeg glad står og vifter med det hvide flag fordi at jeg syntes det er helt fint med streaming i hjemmet for biograferne er ikke tæt på at være truet endnu"

Det er direkte at modsige at der er en trend som er et problem for biografer. Du har gang på gang skrevet det med trenden som om det højest og kun måske er et problem i fremtiden. Biograferne er jo netop truet nu... det er jo hvad trenden betyder. Det er det jeg har givet adskillige kilder på og som du har været virkelig virkelig dårlig til at skrive at du godt forstod.

Så jo, du har været virkelig dårligt til at få din pointe igennem og forklare dig selv. Og JA, billetsalget har været faldende. Det er jo hele årsagen til dette. Færre går i biografen, og det er jo et problem. Det er mest set som en procentdel, men i mange lande også set direkte på antallet.

#42

10. may 2017 10:44

dine kilder som ikke bare er artikler der er skrevet af folk på jagt efter en historie eller med en mening er de tal du vidste som jo netop viste at billetsalget ikke er faldende :)

nej at sige biograferne ikke er truet endnu er ikke at modsige at der er en trend som kan blive et problem for biograferne...det er at sige at der kan komme en trend som kan blive et problem for biograferne :) altså det du gør er jo ligeså fordrejende som det jeg gjorde....du læser hvad jeg skriver og beslutter dig for hvad det betyder...er jo ikke nødvendigvis mig der er dårlig til at forklare men dig der er dårlig til at forstå en som tænker anderledes end dig og ser tingene anderledes....på verdensplan er tallene ikke faldende så jo i nogen lande er de og i andre er de stigende jeg forstår ikke hvordan du kan blive ved med at konstatere de er faldende når DINE tal viser det modsatte ? er du måske dårlig til at forklare dig ?? uhh nej det kan ikke være det :P men jeg faktisk ikke det er vi ser det bare anderledes men hver gang folk ikke giver dig ret efter alle dine i din verden ultimative og uanfægtelige argumenter så kommer du med mere og mere personlige stød i stedet for at holde dig til sagen :)

#43

10. may 2017 11:22

men altså lad os bevæge os væk fra hvad der i sidste ende er uproduktivt og enten vende tilbage til pointen hvor vi som sådan ikke står så langt fra hinanden....du siger der er en trend som vil røvrende biograferne og de er desperate jeg siger de kan blive røvrendt når der er en streaming tjeneste der faktisk truer dem ved at kunne levere flere penge end biograferne :)

vi bliver aldrig enige om trenden er der lige nu eller ej fordi at vi bare læser ting forskelligt....du ser et års fald som en trend jeg ser det som et års fald i en branche der nærmest ikke har haft to år i træk med fald eller stigning :) sådan er der jo så meget

du siger jeg fordrejer (hvilket kræver en bevidst handling som jeg ikke udførte) jeg siger jeg ikke gør :) du siger jeg ikke er til at forstå fordi at jeg siger modsatte ting (hvilket jeg ikke syntes jeg gør) jeg siger at du gør det præcis samme

i sidste ende ser vi nok bare ting for forskelligt til at blive enige :)

tager gerne enhver diskussion med dig til enhver tid dog ville jeg sætte pris på at det blev holdt til emnet uden at det skal gøres personligt som når der bliver sagt man fordrejer og den slags der er bare ingen grund til det og det bringer intet positivt eller konstruktivt med sig virkelig det eneste det gør er at man enten siger ja han er godt nok en fordrejer eller wow ham der bliver godt nok tøsefornærmet når man ikke giver ham ret....tvivler på det er godt for nogen :)

#44

10. may 2017 23:26

Jeg troede du havde fattet pointet, men nu kan jeg da se hvorfor du ser det som fordrejende. Det er det nu ikke, det ER et problem for biograferne, trenden er en trussel for dem, ikke bare "måske i fremtiden". USA, UK, Tyskland er ikke ligefrem lande der kan ignoreres og de har problemet nu, og det stopper da ikke bare fordi at de ind til videre har kunne slippe afsted med at hæve prisen.

Jeg har lige skulle give 110 kr. for en biograf billet, en film i 2D på en hverdagsaften. Det ville have været 80-90 kr. for bare 2 år siden. Du vælger at ikke vil indse det eller tro på det, det må du om. Jeg ser det som direkte fordrejning af virkeligheden.

Film ER allerede begyndt at blive udgivet uden om biograferne. Industrien for at gøre det vokser.
http://www.newyorker.com/culture/richard-brody/pay-attention-to-movies-released-on-streaming-platforms

#45

10. may 2017 23:47

og det er jo så der at jeg IGEN bliver nød til at spørge hvorfor det er du ignorerer dine egne internationale tal som viser priserne ikke er steget meget og billetsalget ikke er faldet ?

altså øhm det er jo ikke fordi at jeg ikke vil tro på det jeg tror bestemt på at du betalte 110 for en biograf billet :) siger bare at der hvor jeg går i biografen som mest er 4-5 forskellige i københavn er billetterne ikke steget at du så vælger ikke at tro på det ser jeg som en direkte fordrejning af virkeligheden :)

film har altid været udgivet uden om biograferne så det er der jo ikke noget nyt i :)

men ja det vil MÅSKE opstå et problem i fremtiden men medmindre du har en krystalkugle så er det jo ikke noget du bare kan konstatere :) bliver streaming mere populært...ja....får biograferne flere og flere kunde...ikke lige pt og næppe i fremtiden....betyder det at de nødvendigvis VIL få problemer....nej

det hele kommer jo i bund og grund an på hvad filmselskaberne beslutter sig for at gøre og hvad streaming kommer til at byde på i fremtiden og hvad biograferne byder på i fremtiden....:)

hvis denne "trend" du insistere på er der og den bliver væsentlig mere markant på verdensplan så er det klart at det går hen og bliver et problem og jeg benægter ikke at det sker altså for alt hvad jeg ved så kan alle biografer være lukket om 1 år eller hollywood kan være lukket eller ingenting er lukket og så videre :) jeg går bare ud fra hvad biograf branchen siger og hvad de tal vi begge har brugt så går ud fra vi begge godkender siger :) og de siger ikke der er en trend med at biograf billettet salget er faldende og de føler sig ikke sønderligt presset lige nu men det kan selvfølgelig altsammen hurtigt ændre sig :)

altså hele filmselskabernes streaming 10-17 dage efter præmiere dagens projekt er ikke noget der bekymrer dem af to grunde de har aftaler omkring hvor langt vinduet skal være i et pænt stykke tid endnu og 95% af deres kunder ser filmen inden for den tid alligevel :)

#46

10. may 2017 23:52

det er lidt sjovt for på trods af at vi har mange ens interesser og den slags er vi fundamentalt forskellige i hvordan vi ser verden og tolker information :) men ser frem til en gang for alle faktisk at få et svar på hvorfor du tolker de tal vi om internationalt billetsalg og billetpris som stigende priser og en trend med nedadgøende salg :D

tænker det også er på tide jeg pointere at samtalen aldrig har handlet om hvad du nu syntes var pointen :) ved godt du går meget op i din pointe og mener jeg misser den men jeg ignorerer den egentlig mest fordi at din pointe ikke nødvendigvis er min :) en samtale kan nemlig på magisk vis være dybere end en persons pointer :)

#47

11. may 2017 01:22

#46 hvis du svarer på posts og ignorer deres pointe, så er du da helt selv ude om at debatten går af sporet.

#48

11. may 2017 08:03

Jeg har lige skulle give 110 kr. for en biograf billet, en film i 2D på en hverdagsaften. Det ville have været 80-90 kr. for bare 2 år siden. Du vælger at ikke vil indse det eller tro på det, det må du om. Jeg ser det som direkte fordrejning af virkeligheden.
kblood (#44)

Virkelighedens inflation rammer typisk 2-3 kr om året - seneste år kom dog op på næsten 4 kr. Så giver det vel sig selv, at biograferne justerer priserne herefter efter en lille årrække?

#49

11. may 2017 08:06

#48 det ville passe hvis vi andre steg lige så meget. Men de 2 der hænger ikke lige helt sammen. Det er blevet dyrere at se en film, og vi befolkningen er ikke steget tilsvarende. Hvert fald ikke middel klassen og ned efter.

#50

11. may 2017 08:12

#47 kan godt fornemme du ikke helt har opdaget det men samtalen har kredset om mere end din pointe og debatten går jo ikke af sporet fordi den ikke handler om din pointe men fordi den bliver personlig :) du glemte forresten at svare på hvorfor du læser tallene som du gør hvilket jo lige netop er om din pointe så du gør da det samme :) mærkeligt nok

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger