Christopher Nolan laver kun film med tanke på biograferne. Han er imod ‘premium video on demand’, der vil gøre premierefilm tilgængelige i hjemmebiografen. Nu siger J.J. Abrams ham imod.

Se også: Christopher Nolan afviser tidlig VOD: Eneste interessante er biograferne

For “Star Wars”-producenten er det en uundgåelig udvikling, at biografernes eksklusive adgang til premierefilm afskaffes:

”Folk vil gerne se film, men kan ikke altid tage i biografen. Det virker uundgåeligt, at film bliver tilgængelige som premium,” siger Abrams til The Playlist.

Og det er langt fra altid, at biografen er det bedste valg, mener “The Force Awakens”-instruktøren. Ikke alle biografer giver en bedre oplevelse end hjemmebiografen:

”Der er en biograf-kæde, som jeg er overbevist om hader film. Du ankommer, de er sure på dig. Det er koldt. Der er ingen musik… Det er ubehagelige sæder… De fleste har efterhånden bedre tv derhjemme.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (137)
Gravatar

#1 Justin 5 år siden

Ham J.J. lyder meget klog :D

nu venter jeg så bare på af Kim kommer forbi og råber af man ikke kan konkurrerer med gratis ...
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

#2 han skal nok kommer og forklare hvor dårlige streaming tjenesterne er og hvor gode biografmodellen er :D
Gravatar

#3 Jach 5 år siden

Hvis man nu kun udbyder det til biograferne, sådan at det ikke truer dem, så ville de jo nok hoppe med på ideen. Dog vil det true alle de små, medmindre man laver en fælles hjemmeside, hvor man kan betale for at se de film hver enkelt biograf viser på lærredet, hvilket jo muligvis også kunne opfordre til at lave flere visninger af mindre kendte film.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

#3 det skal ikke udbydes. Det skal gøres frit på alle platforme på samme tid. Lige konkurrence for alle. Det hvert fald min holdning. Om det så er nogle biografer der må lade livet, er kan man altså ikke tage sig af. At sige det kun er Hollywood og biograferne der kan lave kvalitet, er jo en direkte løgn og modbevist flere gange af diverse streaming tjenester:)
Gravatar

#5 Mejse 5 år siden

#4 tror som sådan ikke der er nogen der direkte påstår kun hollywood og biografer kan levere kvalitet men det er nu engang i biograferne tjener størstedelen af deres penge lige pt. og alle undersøgelse som jeg har set (ingen officielle dog bare afstemninger) viser at folk enten ikke er interesseret eller kun vil betale hvad en biografbillet koster eller mindre for at se filmen derhjemme og så er det bare en rigtig dårlig forretning for hollywood der aldrig vil kun hænge sammen så med de muligheder der er lige nu vil det næppe kunne kører rundt...men som du siger der er masser af kvalitet andre steder så dem der absolut vil have det i hjemmebiografen på samme tid kan de jo bare se det ;)
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#3 uden at være sikker lyder det lidt som om at hvis alle biografer lavet en fælles hjemmeside ville der nok være en form for konkurrence regel monopol fittilihut ting som forbrugerombudsgutterne ville rynke på næsen på af :)
Gravatar

#7 kblood 5 år siden

#4 Ja, jeg er enig. Selvfølgelig er det op til film selskaberne, men som der bliver skrevet mere og mere om, så mister de altså muligheden for at kunne holde sig til biograferne på den måde som de gør nu. Der er simpelthen ved at komme for meget der kan streames, og det er hurtigt noget flere og flere tager til sig. Biograf tror jeg får mange bliver noget man gjorde flere gange i måneden til noget man måske gør en gang i måneden, på en god måned.

Og for endnu flere, noget man gør mindre end det.

Det stiger da vidst stadigt hvor mange der tager i biografen, men jeg tror nu mest det har noget med den stigende befolkning at gøre. Jeg tror at en af grundende til at Kim har det med at kommentere på alt dette er fordi han godt kan se på sine grafer hvad trenden siger.
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#7 altså det eneste trenden som sådan siger er at mange godt kunne tænke sig at kunne se film derhjemme på samme tid som i biografen hvilket alle jo gerne vil :) den siger ikke noget om hvad folk faktisk er villig til at betale for det og det er jo der det hele lidt går dødt....plus hvad folk gerne vil eller ej ændre jo altså ikke på at det pt (ikke i fremtiden) men pt ville være en skidt forretning
Gravatar

#9 kblood 5 år siden

#8 Det ændre ikke så meget på det, siden at biografen vil miste kunder til streaming uanset, og dette er et forsøg på at miste færre kunder.
Gravatar

#10 Mejse 5 år siden

#9 det kommer helt an på hvad der kommer af streaming for indtil videre har de jo ikke rigtig gjort det...og det der er kommet ud om filmselskabernes streaming ide kommer jo heller ikke til at påvirke dem markant da du selv gjorde opmærksom på at deres målgruppe var grupper af folk som ikke var taget i biografen alligevel ;)

Skriv ny kommentar: