Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 54

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  57%
 • Reindeer Games (2000)
  22%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  6%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Sleuth (2007)
  6%
 • Masquerade (1988)
  4%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

18. aug. 2016 12:06

Håber at Jokeren får en stor rolle i Afflecks solo-film

#2

18. aug. 2016 12:14

"han har stadig ikke set den" <-- Måske han burde gøre det inden han dømmer?
Men med det sagt så var den godt nok lidt skuffende lige mht. Jokeren i forhold til det hype der var. Omvendt lider den nok også af at mange sammenligner med Heath Ledgers version.

#3

18. aug. 2016 12:23

Der var rigeligt af Joker i den film. Eller det var der faktisk ikke. Var Jokeren i det hele taget med? I så fald var det den ringeste præstation nogensinde....

#4

18. aug. 2016 12:33

NU har jeg heller ikke set filmen endnu, men jeg husker starten af hypen. Hvor der ikke var andet at tale om end jokeren. Derfor havde alle nok troet at det nærmest var en Joker-film med ekstra venner i baggrunden. Der kom billeder og diverse info om jokeren konstant. Og når han så, åbenbart, ikke har en særlig stor rolle i filmen, så kan jeg godt forstå folks reaktioner. At Leto så overhovedet ikke har set filmen endnu, kan jeg absolut slet ikke forstå. Er der ikke en screening af filmen for de involverede inden den bliver udgivet til det brede publikum? Har han ikke haft rig mulighed for at se den, inden den udkom? Kan han måske slet ikke li' at se sig selv på den store skærm? Synes det lyder mystisk at man nægter at se noget som man har brugt flere år af sit liv på at få op at stå. Som at være brobygger og derefter nægte at køre over broen selv. Suspekt opførsel.

#5

18. aug. 2016 12:42

#4

Det er ret standard at folk ikke nødvendigvis ser de film de er med til at lave. Det er jo for de fleste filmfolk et arbejde, såvel som en passion.

Kokke spiser sjældent på den restaurant de selv arbejder på.

#6

18. aug. 2016 13:13

#4
Fantastic 4 (2015) var der også RET meget ballade omkring den film, og Susan Storm som blev spillet af Kate Mara, så heller ikke filmen efter den udkom, og tror stadig ikke hun har set den.
Så det er faktisk ret normalt.

Her er et klip hvor Jared Leto var hos Conan O'Brian hvor de viser et klip fra Texas Buyers Club hvor Leto var med, og lige før de skal vise det klip, gemmer Leto sit ansigt, fordi at han faktisk ikke kan lide og se sig selv.
Link

#7

18. aug. 2016 14:04

#4 og #5 - Ja, det havde jeg luret lidt, men ville man ikke se filmen når nu anmeldelserne trækker i den negative retning? Måske bare for at bevise overfor sig selv, at man ikke har gjort det skidt, men at det er en anden der er ansvarlig for den negative kritik?

#8

18. aug. 2016 14:07

Forstår ikke folk går så meget op i Jokeren, for mit vedkommende er det Margot robbie der trækker mig ind og se den, tror hun er noget nær perfekt castet til den rolle :)

#9

18. aug. 2016 18:38

Forstår ikke folk går så meget op i Jokeren, for mit vedkommende er det Margot robbie der trækker mig ind og se den, tror hun er noget nær perfekt castet til den rolle :)Geekalot (#8)

Hun har ihvertfald kroppen til den rolle :-D

Men ja, hun er god. Tror mere at snakken om Jokeren, bunder i at han er ikonisk. Uanset filmen. For mig var det en skuffelse at de ikke havde Jokeren med. Men derimod en gut med metaltænder.

#10

19. aug. 2016 10:05

Men ja, hun er god. Tror mere at snakken om Jokeren, bunder i at han er ikonisk. Uanset filmen. For mig var det en skuffelse at de ikke havde Jokeren med. Men derimod en gut med metaltænder.Star Trek fever (#9)

Jaws fra James Bond? 8)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger