Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 225

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  8%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

24. oct. 2016 09:45

"Hulk is the strongest there is!"

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#2

24. oct. 2016 17:28

Det er da fuldstændigt håbløst at hun skulle være stærkere end Hulk og Thor. Det falder da så vidt jeg ved ikke i tråd med tegneserien...

#3

24. oct. 2016 17:46

#2
Problemet med Marvel i dag (ud over deres dobbelt moral og politiske "korrekthed" indtil det koster dem penge) er, at der er så mange alternative versioner af deres oprindelige Helte.

Og Marvel har i filmatiseringerne hele tiden valgt at vælge og vrage mellem original versionen af heltene, eller en alternativ udgave. Derfor er der fuldstændig rod i styrkeforhold, familie forhold, folks personligheder, alder, race osv. i deres film.

#4

24. oct. 2016 19:24

#2 Ud fra serierne, så er hun vist stærkere end Thor - Hulk er en anden sag, men som #3 også nævner, så er der ufatteligt mange versioner af de helte og deres styrkeforhold... Ikke som sådan noget med politisk korrekthed, men simpelthen bare lidt forvirrende. Men glæder mig til at se hende i fuld flor i Infinity :-)

#5

24. oct. 2016 19:42

hulk virker heller ikke til at være tæt på sin tegneserie styrke. hvis jeg ikke tager fejl har han vist styrke der overgår DC's Superman i tegneserierne :)

#6

24. oct. 2016 21:18

Ja marvels historier er lidt mixed. I World war Hulk (efter planet hulk) banker hulk let alle andre Marvel helte inkl. Ms. Marvel. Kun Sentry, der r den stærkeste af heltene, er næsten lige med Hulk.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#7

24. oct. 2016 22:47

Hehe syntes bare det sjove er fans og forskere mener at Superman er den stærkeste :) Men gør jer da klogere :D

#8

25. oct. 2016 02:16

hvis man følger Thor i MCU så er han en pussy...du skal være værdig til a løfte Thors Hammer....lad os følge nordisk mytologi så er der KUN EN der kan løfte møljner og det er Thor ham selv..så lad os få Thor som han Rigtig skal være ind i MCU...så kan hulk supermand og alle de andre marvel/DC heroes pakke sammen...Thor is the Norese God of Thunder <3

#9

25. oct. 2016 13:12

Hehe syntes bare det sjove er fans og forskere mener at Superman er den stærkeste :) Men gør jer da klogere :DGeekalot (#7)

Tjaa, der er åbenbart en Superman historie hvor hans styrke er så stor at han kan nyse og ødelægge en galakse langt væk...

Bare generelt underligt at sammenligne styrke når de er på Hulks og Supermans niveau.

Men Ms Marvel som stærkere? Og nu formoder jeg de mener fysisk stærke? Virker noget forkert hvis de viser hende som i stand til at stoppe Hulken, men de kunne så måske begrunde det med at han ikke var vred nok til at kunne vinde? For hans styrke er jo bundet til hvor vred han er.

Når det kommer til stærkest, som i mest magt overordnet, så mener jeg faktisk at Dr. Strange og Scarlet Witch lige nu er de to stærkeste helte vi har set, hvis de skal måles på mere end fysisk styrke.

#10

25. oct. 2016 13:53

#9 de eneste svagheder Supermand egentlig har er kryptonit og magi. Kan ikke finde listen over dem men Supermand er den stærkeste, derefter mener jeg det var hulk det kom. Men det kan være hun er den stærkeste af de mediocore helte
Scarlet er jeg lidt i tvivl om da jeg ikke lige kender så meget til hende. Men kunne sagtens forestille mig Strange var en af de stærkeste også, når man går ind og ser på magi som styrke også.

#11

25. oct. 2016 17:35

Hulk bliver stærkere og stærkere jo mere vred han bliver. Tegneserien har etableret, at der ikke umiddelbart er noget øvre loft for hans styrke.

#12

26. oct. 2016 14:46

#9 de eneste svagheder Supermand egentlig har er kryptonit og magi. Kan ikke finde listen over dem men Supermand er den stærkeste, derefter mener jeg det var hulk det kom. Men det kan være hun er den stærkeste af de mediocore helte
Scarlet er jeg lidt i tvivl om da jeg ikke lige kender så meget til hende. Men kunne sagtens forestille mig Strange var en af de stærkeste også, når man går ind og ser på magi som styrke også.Geekalot (#10)

Som Hive skriver, så siges Hulk egentlig at have mulighed for uendelig styrke, fordi hans vrede er den eneste begrænsning. Synes nu godt man kan sige at de måske er cirka lige stærke alt efter hvilken dag det er. Der er jo også den jeg tror som hedder Ultimate Superman eller sådan noget, hvor Superman er blevet syg og har fået for meget sol energi, men han er så 100 gange stærkere, hurtigere, mere intelligent og sådan, som en bivirkning.

Hvilket vel egentlig også siger at Superman kan være stærkere end han er.

Hvad angår magi, så er det jo en lidt anden styrke. Dr. Strange og Scarlet Witch har med deres magi kræfter som går noget ud over styrke, de kan rejse imellem tidslinjer og dimensioner, kan ændre på virkeligheden som den er. Der er en liste over de stærkeste væsner i Marvel universet, og selv disse to er jeg ikke engang sikker på om de er med på den liste, fordi... ja. De stærkeste er omkring det niveau hvor at de har samme styrke som en person med infinite gauntlet med alle sine stones.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger