Hvem er den stærkeste Marvel-karakter i MCU? Hulk? Måske Iron Man? Eller Thor? Snart må de mange mænd kæmpe om andenpladsen – Captain Marvel bliver nemlig den stærkeste i hele Marvel-universet.

Se også: Officielt: Oscarvinderen Brie Larson er Captain Marvel!

Det er Marvel-chef Kevin Feige, der nu sætter det interne styrkeforhold på plads i MCU:

”Hun er den mest kraftfulde karakter, vi nogensinde har haft med i en film. Hendes kræfter er uden for skalaen, og når hun bliver introduceret, så bliver hun med afstand den stærkeste karakter, vi har haft,” siger Kevin Feige til Vulture.

Dermed fortsætter Marvel sit nye fokus på stærke kvinder. Senest har “Guardians of the Galaxy”-instruktør James Gunn lovet en feministisk “Vol. 2”, imens også Black Widow er blevet lovet en egen film.

“Captain Marvel” får premiere i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Jach 7 år siden

"Hulk is the strongest there is!"
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 Hive 7 år siden

Det er da fuldstændigt håbløst at hun skulle være stærkere end Hulk og Thor. Det falder da så vidt jeg ved ikke i tråd med tegneserien...
Gravatar

#3 Clint 7 år siden

#2
Problemet med Marvel i dag (ud over deres dobbelt moral og politiske "korrekthed" indtil det koster dem penge) er, at der er så mange alternative versioner af deres oprindelige Helte.

Og Marvel har i filmatiseringerne hele tiden valgt at vælge og vrage mellem original versionen af heltene, eller en alternativ udgave. Derfor er der fuldstændig rod i styrkeforhold, familie forhold, folks personligheder, alder, race osv. i deres film.
Gravatar

#4 MartinEH 7 år siden

#2 Ud fra serierne, så er hun vist stærkere end Thor - Hulk er en anden sag, men som #3 også nævner, så er der ufatteligt mange versioner af de helte og deres styrkeforhold... Ikke som sådan noget med politisk korrekthed, men simpelthen bare lidt forvirrende. Men glæder mig til at se hende i fuld flor i Infinity :-)
Gravatar

#5 jamiemsm 7 år siden

hulk virker heller ikke til at være tæt på sin tegneserie styrke. hvis jeg ikke tager fejl har han vist styrke der overgår DC's Superman i tegneserierne :)
Gravatar

#6 Gorman 7 år siden

Ja marvels historier er lidt mixed. I World war Hulk (efter planet hulk) banker hulk let alle andre Marvel helte inkl. Ms. Marvel. Kun Sentry, der r den stærkeste af heltene, er næsten lige med Hulk.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Geekalot 7 år siden

Hehe syntes bare det sjove er fans og forskere mener at Superman er den stærkeste :) Men gør jer da klogere :D
Gravatar

#8 Miko666 7 år siden

hvis man følger Thor i MCU så er han en pussy...du skal være værdig til a løfte Thors Hammer....lad os følge nordisk mytologi så er der KUN EN der kan løfte møljner og det er Thor ham selv..så lad os få Thor som han Rigtig skal være ind i MCU...så kan hulk supermand og alle de andre marvel/DC heroes pakke sammen...Thor is the Norese God of Thunder <3
Gravatar

#9 kblood 7 år siden

Geekalot (7) skrev:
Hehe syntes bare det sjove er fans og forskere mener at Superman er den stærkeste :) Men gør jer da klogere :D


Tjaa, der er åbenbart en Superman historie hvor hans styrke er så stor at han kan nyse og ødelægge en galakse langt væk...

Bare generelt underligt at sammenligne styrke når de er på Hulks og Supermans niveau.

Men Ms Marvel som stærkere? Og nu formoder jeg de mener fysisk stærke? Virker noget forkert hvis de viser hende som i stand til at stoppe Hulken, men de kunne så måske begrunde det med at han ikke var vred nok til at kunne vinde? For hans styrke er jo bundet til hvor vred han er.

Når det kommer til stærkest, som i mest magt overordnet, så mener jeg faktisk at Dr. Strange og Scarlet Witch lige nu er de to stærkeste helte vi har set, hvis de skal måles på mere end fysisk styrke.
Gravatar

#10 Geekalot 7 år siden

#9 de eneste svagheder Supermand egentlig har er kryptonit og magi. Kan ikke finde listen over dem men Supermand er den stærkeste, derefter mener jeg det var hulk det kom. Men det kan være hun er den stærkeste af de mediocore helte
Scarlet er jeg lidt i tvivl om da jeg ikke lige kender så meget til hende. Men kunne sagtens forestille mig Strange var en af de stærkeste også, når man går ind og ser på magi som styrke også.

Skriv ny kommentar: