Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 105

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

2. jul. 2015 08:44

Kau

Jeg kan ikke rigtig se forskel på marvels film. De kører bare ud i et, så det kunne ligeså godt være den samme mand/dame som lavede dem alle.

Jeg er nok også mere til DC filmene. Jeg er ikke så glad for Marvel filmene, jeg kan godt li Thor filmene & Captain America 2. Alt det andet de smider ud, synes jeg ikke rigtig om !

#2

2. jul. 2015 09:03

Jeg , personligt er 90 % Marvel-fan og 10 % DC-fan, og da marvel jo mest har haft dominans på film-markedet og måske også i tegneserie-verden, ifht dc, så er jeg mest vild med marvel, fordi deres film har noget for alle slags mennesker, og så er de positive i deres udformning og dette appellerer til mig.
DC´s film er for mig alt for mørke og prøver at fange realismen i verdenen, og det er iorden, men det må jo også gerne være mere lys og ikke kun dysterheden, der gennemvædder filmene, fordi film skal gerne kunne bringer aspekter fra hele mennesket frem, altså både godt og dårligt, og ikke kun det ene frem for det andet.
Men jeg håber da alligevel at DCCU vil få fremgang med deres kommende film som jeg som fanboy også glæder mig til at se i biffen og købe på blu-ray :-)

#3

2. jul. 2015 09:28

For nogle uger siden forklarede Greg Silverman, chefen hos Warner Bros., at en af de afgørende forskelle på DC Comics og Marvel Studios var, at Warner og DC udvalgte markante instruktører til at sætte deres unikke signatur på deres superheltefilm. Den kritik kan Marvel-chef Kevin Feige ikke genkende.

Jeg er tilbøjelig til at give ham ret i, at DC har nogle mere højt profilerede instruktører - men der er stadig langt derfra og til at insinuere, at det resulterer i bedre film.

Green Lantern havde en ret unik signatur - det samme havde Batman Forever - men jeg vil ikke just fremhæve det som noget godt! Jeg har heller ikke fået set Jonah Hex endnu (på trods af, at jeg var stor fan af tegneserien som barn) men har kun hørt skidt om den.

Ikke dermed sagt, at jeg ikke holder af DC-film. Batman-universet og Watchmen er jeg stor fan af, og jeg ser da også frem til Batman vs. Superman. Men indtil videre er det stadig Marvel der bevarer førerpositionen i mit lille interne univers! :-)

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#4

2. jul. 2015 09:42

Mere fan af DC på tegneserie basis, hvor jeg har det total modsat når det gælder film :) ville ønske de havde Marvel til at filmatisere deres tegne serier :) det er de ret så gode til.

#5

2. jul. 2015 09:59

Med Alan Taylors udmelding om aldrig at ville arbejde for Marvel igen ifbm Thor 2, kunne man fristes til at sige der er noget om snakken...

#6

2. jul. 2015 10:36

Tjah vil til dels give DC ret. Marvels film er noget generiske, men samtidigt giver det også en slags sammenhæng at det hele nærmest kunne være lavet af samme person, lige fra filmene til serierne.
Vil vente med en dom over DC til der er kommet flere film i deres nyere sammenhængende univers.

Mere fan af DC på tegneserie basis, hvor jeg har det total modsat når det gælder film :) ville ønske de havde Marvel til at filmatisere deres tegne serier :) det er de ret så gode til.Geekalot (#4)

Har det lige omvendt

Tegneserier - Marvel, er dog også til DC, topcow og dark horse
Animated - DC
Serier - Arrowverse, der jo egentlig er DC men alligevel ikke.. (Dog ser netflix ud til at blive en go udfordrer hvis de kan holde stilen fra DD)
Film - Ikke helt besluttet endnu, stadig med Batman Returns og Watchmen som de bedste.

#7

2. jul. 2015 10:41

#6 Var kæmpe fan af Superman og Justice league, da jeg var knægt, fandt slet ikke Marvel interessant dengang af en eller anden grund, men er mega hyped hver gang der udkommer en film fra Marvel af, og knap så hyped når der udkommer en fra DC af :/
Dc`s sidste fortolkning af Batman fandt jeg rigtig god, deres lidt samme mørke stil med Superman fandt jeg knap så charmerende, stadig en go film, men at det hele skulle være mørkt og næsten sort/hvid trak ned ved den syntes jeg.

#8

2. jul. 2015 10:48

#6 Var kæmpe fan af Superman og Justice league, da jeg var knægt, fandt slet ikke Marvel interessant dengang af en eller anden grund, men er mega hyped hver gang der udkommer en film fra Marvel af, og knap så hyped når der udkommer en fra DC af :/
Dc`s sidste fortolkning af Batman fandt jeg rigtig god, deres lidt samme mørke stil med Superman fandt jeg knap så charmerende, stadig en go film, men at det hele skulle være mørkt og næsten sort/hvid trak ned ved den syntes jeg.Geekalot (#7)

X-men var min helt store serie.. Senere kom Lobo, Moonknight, The Darkness, ABC Warriors, New Mutants, Hulk, Batman til. Samt en del Manga, nok mest DB og DBZ.

JL er jeg først rigtig gået igang med i forbindelse med de animerede. Samme gælder Green Lantern.

Jeg har dog også været superman fan da en af mine mors yndlingshistorier involverer mig, en kappe, en trappe og hul i hovedet :)

#9

2. jul. 2015 10:55

#8 haha :) syntes X-men var en rodet affære da jeg var yngre, og til dels endnu, det er ikke en serie man bare kan gå ind til, for lad os sige jeg køber nummer 121, så er der sket så meget før så man vil være lidt lost hvis man startede med nummer 121. Superman derimod startede 9/10 gange med en historie der blev afsluttet igen i det samme blad, så på den måde var den meget nemmere at følge med i. En af mine daværende kammerater havde abonomeng på X-men, så et at dem der var professoren død, og et efterfølgene blad var han i live igen, der fattede jeg så ikke meget af det længere :)

#10

2. jul. 2015 11:08

#8 haha :) syntes X-men var en rodet affære da jeg var yngre, og til dels endnu, det er ikke en serie man bare kan gå ind til, for lad os sige jeg køber nummer 121, så er der sket så meget før så man vil være lidt lost hvis man startede med nummer 121. Superman derimod startede 9/10 gange med en historie der blev afsluttet igen i det samme blad, så på den måde var den meget nemmere at følge med i. En af mine daværende kammerater havde abonomeng på X-men, så et at dem der var professoren død, og et efterfølgene blad var han i live igen, der fattede jeg så ikke meget af det længere :)Geekalot (#9)

Ja der kan jeg jo ikke være uenig, men det var så en af de ting der tiltalte mig ved X-men :)

#11

2. jul. 2015 11:24

Det er jo også en fed ting HVIS man læser -x-men at en historie kan strække sig ud over flere blade:)

#12

2. jul. 2015 12:06

Det er jo også en fed ting HVIS man læser -x-men at en historie kan strække sig ud over flere blade:)Geekalot (#11)

Lige præcis. Dog har de indimellem forsøgt at lave nogle rene snit så der var punkter hvor nye læsere kunne starte uden at blive alt for overvældede.

#13

2. jul. 2015 12:40

Det er da også de lange historier der har det bedste X-Men

Days of Future past
House of M
Onslaught
Phalanx Covenant
Age of Apocalypse

#14

2. jul. 2015 13:38

Rigtig nok. Men der har de kørt serierne på lidt modsat måde, vilket jeg også syntes der har fungeret godt, specielt da jeg var mere til Superman end X-men hehe :) men også modsat har det virket godt :)

#15

2. jul. 2015 16:17

Hvad angår både tegneserier og film, så hælder jeg til MARVEL.

DC på film har ikke rigtig fanget mig ( = Nolans Batman-trilogi ), hvis de da ikke ligefrem har stødt mig fra dem ( = Man of Steel ).

Men jeg nupper da gerne et afsnit af Justice League Animated.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#16

2. jul. 2015 16:35

Brian Singers Xmen film samt Hulk filmen med Eric Bana har tydelige instruktør aftryk

#17

2. jul. 2015 19:36

Sandheden ligger et sted imellem de to udtalelser som nyheden refererer til :)

#18

3. jul. 2015 00:57

#15 som uber fan af dem, forstår jeg ude mærket hvad du mener :) Det er for mørk og de har ikke fat i den magi Marvel har fat i :)

#19

4. jul. 2015 17:09

Hvis vi tager alle filmene op gennem tiden, så mener jeg nu DC har haft de største.
Richard Donner, Tim Burton og selvfølgelig Christopher Nolan. De er sgu svære at toppe.

I mine øjne har Marvel kun haft Kenneth Branagh og Joss Whedon. Og egentlig tror jeg ikke Branagh er så kendt, jeg er bare personlig fan af ham. Whedon er mere kendt, men han er mere for nørder end den brede masse. Før Avengers, var han jo ikke kendt i folkemunde, med mindre du kan lide nørdede fantasy-serier.

#20

6. jul. 2015 10:07

Hvis vi tager alle filmene op gennem tiden, så mener jeg nu DC har haft de største.
Richard Donner, Tim Burton og selvfølgelig Christopher Nolan. De er sgu svære at toppe.
Nagash (#19)

Lige i denne sammenhæng er Tim Burton vist ikke noget man skal prale af, når det han lavede med DC er kendt som et af de værste flop nogensinde! :-) Selvfølgelig er han et stort navn...men jeg tror ikke lige han kommer frem på listen over DC succeshistorier! :D

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#21

6. jul. 2015 12:03

#20 - Tim Burton lavede Batman og Batman Returns. Tror bestemt de tælles blandt nogle af DC's største succeser. Tror du tænker på Joel Schumacher, som lavede Batman Forever og Batman & Robin :-)

#22

7. jul. 2015 08:17

#20 - Tim Burton lavede Batman og Batman Returns. Tror bestemt de tælles blandt nogle af DC's største succeser. Tror du tænker på Joel Schumacher, som lavede Batman Forever og Batman & Robin :-)Nagash (#21)

Gah - damn my eyes! Imdb lister ham som producer, ikke director, på Batman Forever - det er sgu min fejl! Og så har du selvfølgelig ret. :-)

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger