Der er ingen tvivl om, at Marvel Studios har ramt noget helt særligt med deres MCU-filmatiseringer, hvor de integrerer deres universer på tværs af deres film. Hvordan vil konkurrenten fra DC slå det? Det giver Warner Bros.-chefen Greg Silverman nu svar på i et interview med The Hollywood Reporter.

Se også: Joss Whedon afviser ikke samarbejde med DC Comics

Warner Bros. har filmrettighederne til DC Comics’ karakterer. Og Silverman er ikke i tvivl om, at man i deres nye strategi for DC-filmene vil kunne se forskel på dem og Marvel:

”Vi har en fantastisk strategi for DC-filmene, som går ud på, at vi tager disse elskede karakterer og lægger dem i hænderne på mesterlige filmskabere, hvor vi søger for, at de koordinerer med hinanden. Du vil se forskellen, når du ser ‘Batman V Superman’, ‘Suicide Squad’, ‘Justice League’ og alle de andre ting, som vi arbejder på,” siger Silverman, hvorefter han svarer de kritikere, der mener, at DC Comics’ film er for dystre:

”Der er intensitet og seriøsitet over nogle af karaktererne. Vores filmskabere laver gode film om superhelte, de laver ikke superheltefilm. Og når du forsøger at lave gode film, så berører man interessante filosofier og karakterudvikling. Der er dog også humor, hvilket er en vigtig del,” forklarer Silverman.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Hive 9 år siden

Enhver interesse jeg havde for DCs samlede filmiske univers fik de dræbt allerede med Man of Steel, som fejlede på alt for mange punkter. De går simpelthen for hurtigt frem med mange ting, i et forsøg på at indhente Marvel.
Gravatar

#2 Captain Marvel77 9 år siden

jeg kan ikke være mere enig, i dine kommentarer,angående dc´s film(og nu snart filmunivers) virker så overdrevet og konkurrencepræget, uden tilgang til produkterne , med andre ord : De haster sig til at lave film , fordi marvel har overhalet dem for længst :-)
Hvis , de ville kunne DC havde været foran for længst, hvis de havde slået de gamle Batman og superman film sammen til et delt univers, og derfra havde forsat, med nye skuespillere, men nej, det gjorde de ikke og derved er slaget allerede tabt.
At de har rimelig succes på serierne (arrow, flash og andre serier,) det er korrekt, men disse serierne har jo ikke engang forbindelse til film-universet, og ja , ved godt det handler om rettigheder o. lign. , men hvorfor indser de ikke at slaget er tabt, på forhånd???
Selvfølig vil nogle se filmene og elske dem, men dc vil aldrig kunne nå det stadie marvel studios er ved nu..........................
Gravatar

#3 Den fede 9 år siden

Captain Marvel77 (2) skrev:
men hvorfor indser de ikke at slaget er tabt, på forhånd???


Ej come on.....det giver sgu da sig selv, de forsøger sig. Og der var 440 millioner grunde til at lave Man of Steel, viste det sig jo, så helt dumt var det jo nok ikke. Jeg er helt med på, at Marvel blæser alle rammerne mht. indtjening, men nu skal DC's nystartede univers jo også have en chance. Det er jo i den spæde fase. Og i øvrigt - Iron Man, som var Marvels første film i fase 1, tjente faktisk præcis det samme som sin ligemand Man of Steel.

Derudover: Hvorfor ikke bare glæde sig over, at de trods alt gør forsøget? Jeg er så træt af, at folk vil gøre det til en krig, frem for bare at slå stængerne op og være ovenud begejstret for det tag-selv-bord, der står foran en.
Gravatar

#4 Mads47 9 år siden

#3

Fuldstændig enig, der er ingen grund til at gøre det til en krig. Som du siger DC lige startet deres nye shared univers, så ud over Man of Steel er der ikke meget at danne sig et billed over hvordan de kommende film bliver. Igennem de billeder vi har set er det tydeligt at DC går en mere mørk og dyster vej, men det er skuda ikke den eneste nuance der kommer til at præge det kommende univers.

Noget helt andet er at jeg syndes efter Thor 2 så er Marvels univers begyndt at gå i tomgang. De seneste film kan bedst beskrives som middelmådelig film med hjernedød action, som kun kæmper om at sætte den næste film op til et endnu vildere action orgie.

Captain Marvel77 (2) skrev:
At de har rimelig succes på serierne (arrow, flash og andre serier,) det er korrekt, men disse serierne har jo ikke engang forbindelse til film-universet


Nej heldigvis, det er da noget af det ringeste pis der længe er blevet produceret. Det minder alt mor meget om B Tv serier fra 2005.
Gravatar

#5 Captain Marvel77 9 år siden

jamen, hvorfor er der så mange som ikke kunne lide Thor : TDW ???
Var der ikke nok karakter-udvikling???
Det eneste kritik, jeg vil give den, er at jeg kunne godt havde ønsket at den KUN forgik på Asgaard, og ikke jorden, fordi det berømte tema at Jorden skal reddes er jo blevet genbrugt og genbrugt, og genbrugt, så mange gange........................
Gravatar

#6 Hive 9 år siden

Thor 2 er en af de svageste film Marvel selv har lavet, nok kun overgået af Iron Man 2. Den virkede bare... blottet for substans. Flot film med gang i, men intet nyt overhovedet.

Men tilbage til emnet... der er bestemt ingen grund til krig. Javist bliver vi nærmest bombarderet med superheltefilm i disse år (hvilket mange brokker sig over), men efterspørgslen er også enorm. Der kan sagtens være plads til både Marvel og DC, efter min mening. Og netop derfor er jeg yderst skuffet over DCs (efter min mening) mangelfulde fremgangsmetode, hvor de virker alt for forhastede, ugennemtænkte og sjuskede.

Deres univers burde være blevet skudt i gang med en langt bedre film end Man of Steel, og flere af koncepterne deri skulle slet ikke være blevet introduceret i den første film (præcist som Doomsday og Batman ikke burde være med allerede i nr. 2).
Gravatar

#7 Den fede 9 år siden

Mads47 (4) skrev:
Igennem de billeder vi har set er det tydeligt at DC går en mere mørk og dyster vej, men det er skuda ikke den eneste nuance


Nemlig. Det er så dumt at simplificere det ned til "det lyse vs. dystre", da det (selvsagt) er så meget mere end det. Man of Steel (uanset hvad man mener om filmen som helhed) har så mange skønne nuancer, og midt i alt mismodet emmer den af det vigtigste element for en Superman-film. Håb. Jeg elsker filmen, så argumentet om at det ikke er startet godt for DC, er ganske enkelt ikke gangbart i min verden - for mig var det en noget nær perfekt start, og jeg glæder mig som ind i helvede til at se, hvad det fører til.
Gravatar

#8 Mads47 9 år siden

5# Grunden til at jeg ikke er begejstret over Thor 2 er fordi jeg ikke kan huske filmen, jeg har set den to gange siden den kom ud og jeg kan kun huske meget lidt af dens plot og karakter. Filmen har intet indtryk gjord, jeg kan stadig huske film til mindste detalje som jeg ikke har set siden der var noget der hed VHS. Men Thor 2 handler om nogen Elver der vil et eller andet på jorden.

Jeg må også melde mig til den gruppe der siger at Man of Steel var en rigtig god start for DC i deres nye film univers. Jeg bekymret mig om personerne i filmen, og følte at superman faktisk havde en svaghed (hans menneskelighed). Hvor man kan sige i Avengers frygtet jeg på intet tidspunkt for heltene, lige meget hvor store odds de stod imod. Hele kampen i New York virket som en gruppe af level 100 i Diablo der besøger en low level dungon, virkelig kedelig kamp.

Plus alle de fjender vi har set i marvel, er virkelig kedelig og uinteressante. Lige ud over the Winter Soilder og the Mandarin (Ben Kingsley)
Som ikke en gang var en skurk i sidste ende.


Men holdkæft jeg glæder mig til Batman V Superman og deres fremtidige film. Dog syndes jeg at Fox X-men overskygger hele the MCU, kan kun gælde mig til at se hvad de finder på næste gang!
Gravatar

#9 Captain Marvel77 9 år siden

Naturligvis skal DC have lov til at gøre et forsøg, men forstå bare ikke hvorfor de ikke at har gjort det noget før.
Ja, MCU helte er mægtige, men har jo også svagheder, alle sammen, og er meget menneskelige på trods af deres evner, og de gælder alle heltene i marvel regi, og mht dc´s helte, de virker nærmest guddommelige fra start af, og ja de har menneskeligheden i behold, men synes de(mange af dem) er alt for mørke, imodsætning til marvels helte som efter min mening har flere nuancer.

Og nej, jeg vil ikke starte en krig, men synes bare ikke at jeg bryder mig om de nyere DC(fremtoninger) helte, jeg bryder mig mere om de gamle, og derved også de gamle film, af Batman og Superman.(Batman , Batman returns, Batman and robin samt Batman forever, samt superman ,
Men brød mig ikke om Green Lantern filmen, Superman serien med Dean Cain og Teri Hatcher kunne jeg godt lide, og samt de 4 superman film) .
Ja, nogle af skurkene i MCU er nogle gange lidt kedelige, dette indrømmer jeg gerne ærligt, men de har også mægtige kræfter for det meste, og disse kræfter få dem måske til at glemme deres menneskelighed, men håber de bliver bedre i fremtiden :-)
Gravatar

#10 Den fede 9 år siden

Captain Marvel77 (9) skrev:
Ja, nogle af skurkene i MCU er nogle gange lidt kedelige


Så har du vist sagt det så pænt som det kan siges :-) skurkene er tit det halve af superhelte-oplevelsen for mig, og det er faktisk den primære årsag til, at jeg sjældent har lyst til at gense en Marvel-film (selvom det da hænder).

Skriv ny kommentar: