Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 189

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  5%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

7. may 2015 10:41

frz

Den mail er taget ud af en kontekst ingen kender - det er virkeligt et tamt forsøg på at skabe en overskrift!

- Der står ikke skrevet noget sted, at den handler om, at 'green-lighte' fremtidige film, det er blot en observation på dårligt performende superhelte film med kvindlige hovedroller.

Artiklen her skriger: "CLICK-BAIT!"

#2

7. may 2015 10:48

#1 hvad for en verden er du født i ? prøv at find ud af lidt mere inden du begynder dit rant.

Ville nu ellers gerne se en 50 shades of Black Widow :)

#3

7. may 2015 11:33

De kunne jo også bare prøve at lave en god film med en kvindelig superhelt for en gangs skyld.
De nævnte film var rigtigt nok katastrofer, men ikke kun indtjeningsmæssigt.
De var jo ikke til at holde ud at se.

#4

7. may 2015 11:39

#3

Læser man selve artiklen på Indiewire, så er de inde på samme problemstilling.

De nævnte film med kvindelige hovedroller er dårlige film.

Indiewire nævner selv The Hunger Games-serien, som et eksempel på det modsatte, der har en kvindelig hovedrolle som primus motor. Teknisk set ikke en superhelt, men vel tæt på.

Mig bekendt har The Hunger Games da ikke skuffet ved billet-lugerne endnu.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#5

7. may 2015 11:54

#4 nej men de nævner den jo også som en undtagelse :)

#6

7. may 2015 12:59

Jeg tror nu nok, der kunne strikkes en ganske interessant film sammen med Black Widow. Hendes forhistorie i tegneserien er ganske spændende. Hun har været russisk agent, har arbejdet sammen og haft et romantisk forhold til Clint Barton, og i 'Ultron' gik hun ud i solopgangen med Bruce Banner. Hvis man derudover hiver Nick Fury ind fra venstre, så burde en selv middelmådig manuskriptforfatter kunne få en god historie ud af det (ganske som det skete med 'The Winter Soldier' - en Avengers film i 'mini-format'. Og så lige til sidst: Hvis det er rigtigt, at mænd ikke gider se film med kvindelige superhelte, så er det da sjovt at Black Widow praktisk talt er den fra Avengers holdet, der har haft gæsteoptrædender i flest andre film. PS: mon ikke der alligevel ville være et par drenge / mænd, der ville købe sig en billet - Hun ser jo godt ud, den Scarlett Widow ...

#7

7. may 2015 13:04

Catwoman og electra hang nok sammen med de ufatteligt ringe manuskripter

#8

7. may 2015 13:18

#4 Jeg er enig med dig, og med hele problematikken omkring dette nyhedsindslag.

For det første er nyheden bygget over en virkelig lille, og ude af kontekst email. For det andet, så står der intet om den egentlige grund til at kvindelige superhelte ikke skulle kunne holde en film selv.

Kilden refererer også til en masse eksempler på superhelte film med mandlige hovedkarakterer, som også har klaret sig dårlig salgsmæssigt. Men sjovt nok er der ingen der her problemer med mændene i denne sammenhæng.

Selvom både Filmz og Indiewire bruger en billig undskyldning, for en fangende overskrift, så går Indiewire i det mindste lidt mere i dybden med indholdet af emailen.

#9

7. may 2015 14:36

Det kommer fuldstændig an på historien og instruktionen synes jeg. Catwoman og Electra har ikke været fængende. Med Wonder Woman glæder jeg mig, da de andre nyere superheltefilm har uundgåeligt haft indflydelse på filmstilen.

#10

7. may 2015 14:52

Har aldrig mødt eller hørt om en, der har givet udtryk for at man ikke ville se en film fordi der var en kvindelig hovedrolle.

Koblingen virker rimelig søgt..

Kunne jo være forfattere, instruktører etcs tilgang til en kvindelig hovedrolle der ødelagde de forsøg der har været. Hvorfor skal det være publikums skyld?

#11

7. may 2015 15:02

Jeg køber heller ikke rigtig grunden med at folk ikke gider kvindelige superhelte/heltinder. Underworld har da formådet at lave en franchise på 4 film, tja Resident Evil har også været "vellykket" nok til at der er kommet hele 5 film, samt en kommende 6. Så er der jo self Alien Franchisen der alle fokusere på en kvindelig hovedrolle og det gælder også den spirituelle pre-quel.

Om det emailen er taget ud af kontekst kan jeg ikke svare på, men hvis artiklens overskrift ligger op til det enlig indhold..tja så køber jeg den ikke.

#12

7. may 2015 15:11

Ja der har været film med KVINDELIGE hoved roller der har betalt sig hjem, både i penge og hvor mange folk har set dem. Dem de nævner her Superhelte film hvor de ikke mener det kan betale sig, set ud fra hvordan de forige SUPERHELTINDER film har klaret sig.
Underworld er ikke en Superhelte film, men en Vampyr film med en Kvindelig hovedrolle, Hunger games er IKKE en Superhelte film, men ja har en Kvindelig hovedrolle og har klaret sig godt.
Er jo en masse film med kvindelige hovedroller der er gode, er bare som de skriver ikke nogen der har klaret sig økonomisk eller seer mæsigt godt. Det jeg får ud af at læse den artikel. At det de er nervøse for er hvordan Wonder Woman kommer til at gå, og ud fra den tror jeg det bliver bestemt om der kommer nogle fremtidig Superheltinde film. :)

#13

7. may 2015 15:18

Black Widow er ikke en superhelt, hun har ingen kræfter, præsis som Batman. Der er ikke langt fra underworld og Resident Evil til superhelte, hovedrollerne i begge film er helte med "superkræfter". Bare fordi Underworld omhandler vampyer kan det jo sagtens være andet end en vampyr film, Blade er en superhelt udover hans tilknytning til Marvel er der ikke stor forskæld på ham og Selene fra Underworld.

#14

7. may 2015 15:24

I skulle ændre overskriften til "Ike Perlmutter tror ikke på kvindelige superhelte".. At sige Marvel er lidt generaliserende og misvisende på trods af at han er deres øverste chef. Nu er det ret kendt at resten af drivkræfterne fra Marvel, som Kevin Feige, har kæmpet med Ike om at f.eks. lave Captain Marvel, fordi han og mange andre drivkræfter fra Marvel rent faktisk tror på dem.

Jeg har ikke læst originalnyheden, men jeg får et indtryk fra andre her, at den også er misvisende med hensyn til indholdet, så måske i skulle tage og overveje om jeres lidt "click-bait" agtige overskrifter nu også er nødvendige?

#12

Nu er der ikke meget forskel på Hunger Games, Resident Evil eller Underworld og superheltefilm. Især i Resident Evil og Underworld har deres hovedpersoner "superkræfter", og Jennifer Lawrence fungere lidt som en kvindelig udgave af Arrow, eller Hawkeye i Hunger Games.

Elektra og Catwoman tjente lidt, fordi det var ekstremt dårlige film, baseret på bi-karakterer fra andre film, og ikke fordi det var kvinder. Kan ikke udtale mig om Supergirl, da jeg ikke har set den.

#15

7. may 2015 15:25

Vil jeg jo mene der kommer and på hvad for en til knytning de har til de forskellige film, om de bare er kvindelige hovedroller i en film eller de er superheltinder.

#16

7. may 2015 15:30

De behøver vil ikke at være tilknyttet et tegneserie forlag for at være helte/superhelte, det er jo ikke det der definere en superhelt i sidste ende, men igen det kommer jo også an på hvordan man ser på det. Jeg kan se argumenterne for og imod, men i sidste ende ret subjektiv.

#17

7. may 2015 15:35

Tja vi har jo hver sin måde at se tingene på :) vil man jo altid have

#18

7. may 2015 15:59

#5

Som en anden en også nævner i indlæg 11 ( = Mads47 ), så er der jo også Ripley fra Alien filmene. Selv uden superkræfter er hun da med til, at gøre især de to første film til seværdige oplevelser.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#19

7. may 2015 18:13

#18 uden tvivl, uden hende var alien aldrig nået dertil hvor den er idag :)

#20

7. may 2015 19:51

Jeg vil da meget gerne se en superheltefilm med en kvinde i hovedrollen, hvis der er tale om en spændende karakter. Og det er Black Widow så sandeligt ikke. Den karakter kan simpelthen ikke bære en hel film alene, og jeg kan bestemt godt forstå at de ikke tør greenlighte sådan en film. Det har intet at gøre med at det er en kvinde, det handler udelukkende om karakteren. Af samme årsag bør de heller aldrig lave en Hawkeye film.

Men Captain Marvel bliver spændende.

#21

7. may 2015 20:43

Af samme årsag bør de heller aldrig lave en Hawkeye film.Hive (#20)

Heller ikke for min skyld. De to karakterer har aldrig rigtigt fået mig op at ringe. Og skuespillerne, som jo vi ellers ved godt kan spille, virker totalt uengagerede.

#22

8. may 2015 08:32

og så nævner han eksempler fra piv ringe film som havde været dårlige lige meget hvem der spillede rollen, så længe instruktøren var den samme. En superhelte film med en kvindelig hovedrolle kan godt lade sig gøre, den skal bare laves ordentligt ligesom alle andre slags film. Dog er jeg usikker på hvilken der ville være den letteste succes at lave en film om for at bevise dette.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#23

8. may 2015 09:51

Her er en fin liste over hvem der egentlig er, var meget overasket over hvor mange der egentlig er :) http://www.comicvine.com/profile/dustin_b/lists/my-100-favorite-female-comic-book-characters/38091/ Skulle jeg vælge en jeg rigtig gerne ville se, skulle det være Jean Grey men med Dark Phoenix Saga, Som Phonenix er hun ultra ond og badass :)

#24

10. may 2015 03:41

De nævnte eksempler skyldes efter min opfattelse fejlcasting. Eksempelvis er Halle Berry og Jennifer Garner glimrende bipersoner i mange af deres film, men de duer simpelthen ikke som hovedpersoner. Kate Beckinsale eller Sigourney Weaver derimod, de overspiller ikke som de to andre (at de er en milliard gange kønnere er også bare et ekstra plus).
Jeg håber virkelig at Wonder Woman bliver en succes, der er så mange kvindelige superhelte som fortjener deres egne solofilm, som den forhåbentlig kan bane vej for.
Indtil da glæder jeg mig til AKA Jessica Jones som står til at få premiere i løbet af 2015 på Netflix.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger