Man kan ikke tjene penge på kvindelige superhelte. Det er Marvels øverste chef, Ike Perlmutter, ikke i tvivl om. Det kommer frem i en historie bragt af Indiewire på baggrund af afsløringer fra Wikileaks.

Se også: Trailer: Scarlett Johansson dater Ultron i “Black Widow The Movie”

I en hidtil hemmeligholdt mail skriver Perlmutter, at der ikke er penge i kvinder med superkræfter:

”‘Electra’ (Marvel) – Meget dårlig idé, og resultatet var meget, meget dårligt. ‘Catwoman’ (Warner Bros./DC) – Catwoman var en af de vigtigste kvindelige karakterer inden for Batman-franchisen. Den film var en katastrofe. ‘Supergirl’ – (DC) Supergirl var en af de vigtigste kvindelige superhelte inden for Superman-franchisen. Filmen udkom i 1984 og indtjente 14 millioner dollars på det hjemlige marked med en åbningsweekend på 5,5 millioner dollars. Igen en katastrofe,” skriver Perlmutter som eksempler på, hvorfor kvindelige superhelte ikke bliver fremtiden.

Dermed er der dårligt nyt til dem, der ønsker sig en solofilm med Marvels Black Widow. Og hvad vil det betyde for den planlagte filmatisering af “Captain Marvel”, der har en kvinde i hovedrollen?

Konkurrenten fra DC Comics virker dog til at være ligeglade med Perlmutters profetier, da de er på vej med “Wonder Woman”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 frz 7 år siden

Den mail er taget ud af en kontekst ingen kender - det er virkeligt et tamt forsøg på at skabe en overskrift!

- Der står ikke skrevet noget sted, at den handler om, at 'green-lighte' fremtidige film, det er blot en observation på dårligt performende superhelte film med kvindlige hovedroller.

Artiklen her skriger: "CLICK-BAIT!"
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

#1 hvad for en verden er du født i ? prøv at find ud af lidt mere inden du begynder dit rant.

Ville nu ellers gerne se en 50 shades of Black Widow :)
Gravatar

#3 Lard Hanson 7 år siden

De kunne jo også bare prøve at lave en god film med en kvindelig superhelt for en gangs skyld.
De nævnte film var rigtigt nok katastrofer, men ikke kun indtjeningsmæssigt.
De var jo ikke til at holde ud at se.
Gravatar

#4 Kviesgaard 7 år siden

#3

Læser man selve artiklen på Indiewire, så er de inde på samme problemstilling.

De nævnte film med kvindelige hovedroller er dårlige film.

Indiewire nævner selv The Hunger Games-serien, som et eksempel på det modsatte, der har en kvindelig hovedrolle som primus motor. Teknisk set ikke en superhelt, men vel tæt på.

Mig bekendt har The Hunger Games da ikke skuffet ved billet-lugerne endnu.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

#4 nej men de nævner den jo også som en undtagelse :)
Gravatar

#6 bøttcher 7 år siden

Jeg tror nu nok, der kunne strikkes en ganske interessant film sammen med Black Widow. Hendes forhistorie i tegneserien er ganske spændende. Hun har været russisk agent, har arbejdet sammen og haft et romantisk forhold til Clint Barton, og i 'Ultron' gik hun ud i solopgangen med Bruce Banner. Hvis man derudover hiver Nick Fury ind fra venstre, så burde en selv middelmådig manuskriptforfatter kunne få en god historie ud af det (ganske som det skete med 'The Winter Soldier' - en Avengers film i 'mini-format'. Og så lige til sidst: Hvis det er rigtigt, at mænd ikke gider se film med kvindelige superhelte, så er det da sjovt at Black Widow praktisk talt er den fra Avengers holdet, der har haft gæsteoptrædender i flest andre film. PS: mon ikke der alligevel ville være et par drenge / mænd, der ville købe sig en billet - Hun ser jo godt ud, den Scarlett Widow ...
Gravatar

#7 cain 7 år siden

Catwoman og electra hang nok sammen med de ufatteligt ringe manuskripter
Gravatar

#8 Rodyfish 7 år siden

#4 Jeg er enig med dig, og med hele problematikken omkring dette nyhedsindslag.

For det første er nyheden bygget over en virkelig lille, og ude af kontekst email. For det andet, så står der intet om den egentlige grund til at kvindelige superhelte ikke skulle kunne holde en film selv.

Kilden refererer også til en masse eksempler på superhelte film med mandlige hovedkarakterer, som også har klaret sig dårlig salgsmæssigt. Men sjovt nok er der ingen der her problemer med mændene i denne sammenhæng.

Selvom både Filmz og Indiewire bruger en billig undskyldning, for en fangende overskrift, så går Indiewire i det mindste lidt mere i dybden med indholdet af emailen.
Gravatar

#9 eskithekid 7 år siden

Det kommer fuldstændig an på historien og instruktionen synes jeg. Catwoman og Electra har ikke været fængende. Med Wonder Woman glæder jeg mig, da de andre nyere superheltefilm har uundgåeligt haft indflydelse på filmstilen.
Gravatar

#10 Pingvin 7 år siden

Har aldrig mødt eller hørt om en, der har givet udtryk for at man ikke ville se en film fordi der var en kvindelig hovedrolle.

Koblingen virker rimelig søgt..

Kunne jo være forfattere, instruktører etcs tilgang til en kvindelig hovedrolle der ødelagde de forsøg der har været. Hvorfor skal det være publikums skyld?

Skriv ny kommentar: