Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 63

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

21. mar. 2017 10:54

Jeg er sikker på, at Kim har en frisk kommentar til dette :)

Jeg kan derimod selv erklære mig enig med Hastings

#2

21. mar. 2017 11:09

Meget provokerende udtagelse, men han da fuldstændig ret.

#3

21. mar. 2017 12:29

Filmbranchen blev, som så mange andre brancher, voldsomt udfordret af internettet ift. piratkopiering. Netflix førte an i en slags lovliggørelse af streaming, som - tror jeg - har reddet filmbranchen (et stykker af vejen), fordi piratkopiering ikke (kun) handler om pris, men også tilgængelighed.

Når Netflix nu siger ovenstående, er det i en fortsat erkendelse af, at hvis man vil konkurrere med piratmarkedet, skal man øge tilgængeligheden (og ikke bare få popcorn til at smage bedre).
Hvordan forretningsmodellen skal sættes sammen, vil tiden vise. Men der er vel ikke megen tvivl om, at så længe der ikke er noget nær fuld tilgængelighed på (alle!) ældre film, til en lav pris, samt alle nye film med meget begrænset forsinkelse (ift. biograferne), vil piraterne dominere.

Jeg tror, at hvis biograferne skal overleve, skal bio-film være en helhedsoplevelse, på linje med en koncert (i stedet for at høre et album) eller en teaterforestilling (i stedet for at læse bogen - eller noget). At når man tager i biffen, handler det ikke kun om at se den nyeste film.

Eller også kommer biofgrafbranchen til at gå samme vej som bjørnetrækkeren og lirekassemanden. Og dette er i den grad en alvorlig mulighed.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#4

21. mar. 2017 19:13

"uuuuh, se på os, vi kan noget filmbranchen ikke kan, vi tjener penge på at streame film - vi er bare SÅÅÅÅÅ seje" Det bliver nok næste udtalelse fra netflix .. For pokker en gang teenage pjat udtalelse !!! Jeg har prøvet netflix, og umiddelbart er det ikke noget der får mig til at juble...
Jo, der er interessante titler ind i mellem, men der er langt i mellem? Så er der lige den detalje med, hvor lang tid der går før de får nye sæsoner af populære serier.. For slet ikke at tale om den gyselige gule farve undertekster har, eller hvor mange stave/taste fejl, de indeholder.. Skal vi snakke om lydsporet? Hvorfor er der kun 5.1 lydspor på deres streams? Jeg foretrækker til enhver tid, at hive en given titel frem på blu-ray og nyde DTS sporet.. Hvor er DVD/Blu-ray skivernes ekstra materiale henne?

Men passer det så at bio branchen ikke har udviklet sig? Egentlig ikke! Mens netflix har sneget sig ind i alverdens hjem, bruger biograferne oceaner af kroner på at holde deres sale opdateret til state of the art .. Store dyre lydsystemer, komfortable sæder, digitale projektorer, computer systemer til afvikling af filmene osv .. Det er en oplevelse at tage i bio, det handler ikke kun om duften af popcorn - det handler om at det hele er større højere og federe oplevelse at se film i bio, end det er at glo netflix hjemme i sofaen på fladskærmen med de indbyggede højttalere...

#5

21. mar. 2017 19:28

#4 Trådte artiklen dig en ømt sted?
Anyway, ja biograferne har brugt vanvittig mange penge i at holde deres sale opdateret. Du vil gerne have Dolby 567, men de fleste "tror" jeg sagtens kan nøjes med DTS. Så der er det allerede millioner ud af vinduet. Så tager vi lige 3D, eller er det nødvendigt at gå den igennem? Der vi nok nærmere oppe i milliarder der er røjet ud af vinduet....
Sæderne er altså ikke brugt særlig mange penge på i alle biografer. Eneste der er sket er, biograf ejerne har fulgt de råd om at opdatere deres biografer, som der anbefales, men som i sidste ende faktisk ikke har været det værd. Og priserne er steget og steget. Så din begejstring kan jeg på ingen måder følge.
Så vil til enhver tid hellere glo Netflix hjemme i sofaen, som du skriver. Eneste der genere mig er de nye film kommer for "langsomt" ud på de forskellige streaming platforme, ud over dem de selv producere. Så lige min undebor som ikke kan lide når jeg ser film i stuen, på grund af den der "lorte" lyd du siger vi har i vores stuer :)
Hvis ikke biograferne gør noget, istedet for at lukke sig inde og stemple alle andre som fjender, så tror jeg ikke de er der om 20 år mere.
De skal til at gøre noget som 3# også er inde på, hvis de ikke vil rendes over ende.
PS. Kim du behøver ikke kommentere den her.....

#6

21. mar. 2017 19:53

altså man kan jo sige at de aldrig bliver rendt over enden så længe filmselskaberne tjener hovedparten af deres penge i biograferne....men ja noget skal ændres både fra netflix og biograferne og filmselskabernes side før at det hele går op i en højere enhed så tvivler på der er en drømmeløsning lige på trapperne men man kan da håbe :D vil også lige sige at det med at biograferne ikke har udviklet sig i 30 år er lidt skørt altså selv en biograf "hader" som geekalot nævner der er sket ændring og udvikling om det så har været en god udvikling kan man diskutere men man kan ikke diskuterer at der har været en udvikling :)

#7

21. mar. 2017 22:24

#4
Du kan ændre farven på undertekster på Netflix, hvis du ikke kan lide den gule.

#8

21. mar. 2017 23:11

#4 Hvis nu du bare brugte den danske Netflix så er underteksterne som standard hvide...

#9

21. mar. 2017 23:14

#2 Ja, jeg vil også mene at film industrien er nød til at stoppe med at forvente indtjeningen kommer fra biografer. Ikke lige nu selvfølgelig, men det kommer helt klart.

#10

22. mar. 2017 22:07

#4
er du på nogne måde i familie med kim ?

#11

22. mar. 2017 22:18

#4
er du på nogne måde i familie med kim ?Justin (#10)

:D troede det samme, men undlod at skrive det hehe :)

#12

23. mar. 2017 01:15

Midt i alle historierne om nye superhelte-film har Filmz nu for 117. gang valgt en enøjet tilgang til en problematik. Men de professionelle journalist-dyder er ikke noget der vægtes højt i Filmz.
Her er svaret på Hastings tåbeligheder: http://www.indiewire.com/2017/03/tim-league-netflix-reed-hastings-response-1201795232/

selvfølgelig vil Hastings gerne tjene flere penge. Og med sine udtalelser har han jo det klare motiv. Det er dog ikke noget der vil sikre forbrugernes udvalg af film.

Pengene til at lave filmene hentes for 60 procents vedkommende fra biograferne og er i stigning.Sølle ni procent kommer fra streamingtjenesterne.

#13

23. mar. 2017 07:25

Kan ikke bruge den artikel til ret meget, da jeg ikke ligefrem kan give den ret ret meget. Jo biografen var en oplevelse da det største tv var en 28 tommer........ Det ligesom nogle år siden nu.
Lidt lige som de biograf fanatikere ikke har fundet ud af endnu at oplevelsen faktisk er ved at være bedre i hjemmet, som helhed. Da man selv styre det hele i hjemmet og ikke bliver generet på nogen måder i hjemmet.
Men ja engang i mellem kan det da være hyggeligt nok at gå i biografen, det bare ikke så specielt, som nogle gerne vil gøre det til længere.

#14

23. mar. 2017 10:40

#13 ved ikke rigtig om jeg syntes man kan sammenligne de to oplevelse på en måde der gør det relevant...hvad man så bedst kan lide er jo op til en selv nogen foretrækker hjemmebiografen andre biografen og begge dele er jo fint :)så findes der jo altså også folk der ville blive forstyrret mere i hjemmet end i biografen så ja generaliseringer er en farlig ting :) så skal du måske også passe lidt på med at gøre dig til herre over hvad folk syntes er specielt og ikke specielt ;)

#12 kim du skyder altså dig selv i foden med din aggressive facon hvis du vil have folk til at lytte....det er jo lidt synd at dit (til tider) fine budskab går tabt i tilsvining af filmz og den slags...du burde nok gå efter at finde lidt fællesgrund i stedet for at gøre kløften bredere medmindre du vil ses som mange på filmz ser dig nemlig som en slags joke

#15

23. mar. 2017 11:12

#14 er også blot min egen mening og holdning :) Kan selvfølgelig ikke snakke for hvad andre syntes eller har af holdning :)
Med hensyn til hvordan Kim er, så får du ikke noget ud af at forklare ham det, sådan er her, sådan er han inde på hans egen side Ekkofilm også. Man må vænne sig til han er sådan eller holde sig væk fra de foras han er på :) Men det er en skam han er sådan, for tit er han rent faktisk god at diskutere med :)

#16

23. mar. 2017 11:18

#15 ved jeg jo som sådan godt det er bare måden du udtaler dig på der gør det lyder som om at det er et faktum at alle mener sådan :)
haha er jeg udemærket klar over har fulgt kim vs alle andre diskussionerne i mange år :D
men ja det ender desværre altid bare i mudderkastning :P
det sjove er at det jo faktisk repræsentere biograf/filmselskab vs Netflix/andre streaming tjenester meget godt....det er også totalt kompromiløshed hvor ingen rykker sig en meter i nærheden af den anden på trods af at en fælles løsning er den eneste måde at opnå noget på da ingen af dem på længere sigt kan overleve som de er nu

#17

23. mar. 2017 11:24

#16 Så ikke min mening der skal lyde sådan :)

#18

23. mar. 2017 11:27

#17 i know i know var heller ikke meningen at det skulle komme ud som et "angreb" på dig :)

#19

23. mar. 2017 12:29

#18 ved jeg godt, du en af dem hvor det er en fornøjelse at diskutere med hehe :)

#20

23. mar. 2017 14:21

Hvis folk ikke har en hjemmebiograf der kan give en bedre oplevelse derhjemme, så er det vidst mest et spørgsmål om prioriteter.

På mange måder kan en biograf tur jo godt sammenlignes med en hjemmebiograf. Har man ikke pladsen til en hjemmebiograf... ved ikke lige hvordan, men måske man bor på 30 m2 og bare ikke kan finde en ledig væg eller sætte et lærred op, så er biografen da sikkert en bedre mulighed. Men nu kan man så også få sig et VR headset og nogle gode headsets.

Det kan godt være at 60% indtjening kommer fra biografer nu, men de sidder jo netop også på lidt af et monopol. De har førsteretten til at vise disse film, og de ved da uden tvivl godt hvor meget deres salg vil falde hvis de ændrede sig.

Som jeg ser det, så vil næste generation, altså om 15-25 år, så er biografer langt mindre udbredte. Måske de kan nøjes med bare at blive mindre, men jeg tror også der vil være færre af dem. Og jeg har endda arbejdet i en biograf.

#21

23. mar. 2017 14:30

#20 tror jeg du har meget ret i det du skriver der.

#22

23. mar. 2017 15:57

#20 er alt ikke et spørgsmål om prioriteter ? desuden er det igen en generalisering du ikke rigtig kan "tillade" dig at lave for det kommer jo an på hvad man ser i oplevelsen....hvis det man ser som prioritet nummer et i oplevelsen er lærred størrelse kan en hjemmebio næppe konkurrerer med imperial hvis det man sætter pris på ved oplevelsen er selv at kunne styre den så kan biografen på ingen måde konkurrerer med hjemmebiografen men det handler jo om hvilken del af oplevelsen man prioriterer :)

dit 60% argument er lidt selvmodsigende for ja biografernes indtægter ville falde uden monopolet men det ville filmselskabernes jo også det kan der vel næppe herske tvivl om ? i hvert fald som streaming tjenester er skruet sammen nu...ingen tvivl om at det vil ændre sig i fremtiden men lige pt kan ingen streaming tjeneste tilbyde den samme indtægt til filmselskaberne som biograferne kan....er ikke meget for kims måde at diskuterer på men der har han trods alt ret

#23

23. mar. 2017 15:59

#19 haha jo tak og i lige måde :)

#24

23. mar. 2017 23:29

#23

Altså størrelsen af lærred er jo komplet ligegyldigt. Det er et spørgsmål om det kan dække dit synsfelt. For mig er 200-300" mere end rigeligt til det. Hvis man så synes det er bedre at det er 500-1000" så må man da gerne det, men det er det jo bare ikke. Så kan man måske argumentere at det er 4k eller sådan noget og derfor er bedre... men synes jeg så heller ikke.

Jeg tror at det som vil lave ændringen er at de ikke får så meget af et valg. For min pointe med den indtjening er at de da helst fra filmselskabernes side vil have den indtjening, men at det ikke er sikkert at de vil have samme mulighed for det, da mere og mere flytter sig gradvist til streaming uden de kan gøre noget ved det. Det er ved at blive en meget stor industri, og med tiden vil den være stor nok til at den vil tage mere og mere af det marked, om de vil det eller ej. Selvfølgelig vil biografer og store filmselskaber prøve at holde det tilbage.

#25

24. mar. 2017 05:20

#24 nu var lærred et eksempel på at der kan spille mange ting ind men du kan jo ikke gøre dig til konge over hvad der er bedre for andre end dig selv :) det er fint at DU ikke syntes det er bedre på grund af ens synsfelt men hvem ved måske der findes folk der tænker anderledes end dig eller har en anden mening ? personligt er jeg lidt ligeglad lige med det aspekt men kender folk der ikke er og de er også pænt ligeglad med teorien om hvad der burde være bedst på grund af dit synsfelt :)

altså du har ret i at med tiden vil de nok ikke have meget valg men det er godt nok stadig lang tid væk....streaming industrien er trods alt slet ikke stor nok til at fortælle filmindustrien hvad den skal og ikke skal (endnu) men ja bliver interessant at se hvad de finder ud af der i sidste ende kan gavne alle parter men ja som sagt tvivler på der kommer en holdbar løsning snart :)

#26

25. mar. 2017 16:54

#25 Syntes bare ikke det kun er personlig holdning, for det kræver netop ikke meget plads eller penge at gøre det muligt. LED projektorer kan i dag fås til 5000 kr. så de er nemme både at tage med rundt og indstille til at kunne blive sat op på mange forskellige måder.

Skærmen skal jo bare kunne dække ens synsfelt, så selv et 40" fjernsyn burde kunne gøre det, men det er måske ikke så praktisk hvis man er 3 der vil kunne se det.

Og det relevante er ikke hvad du eller jeg syntes, det er hvad flertallet syntes, og dette er denne vej det går, og det er derfor filmbranchen godt ved de er nød til at handle på det.

#27

25. mar. 2017 18:10

#26 selvfølgelig er det en personlig holdning om man fortrækker det ene eller det andet...det har intet med muligheder at gøre....og igen med dit synsfelt :) det er som om du har lidt svært ved at forstå at der er folk der ikke går op ens synsfelt :) der er personer der er mest til bio og der er folk der er mest til hjemmebio der er folk med en perfekt hjemmebio der stadig er mest til bio så jo det er et spørgsmål om hvilken del af oplevelsen man fortrækker og ikke hvad man kan få af udstyr eller hvor billigt det er :)
kender en med en sindsyg hjemmebiograf som næppe kan gøres bedre uden at det faktisk er en biograf og alligevel fortrækker både ham og hans kæreste biografen når det kan lade sig gøre blandt andet på grund af den en del større lærred og tror ikke de ændre mening fordi jeg siger at et 40 tommer tv kan dække deres synsfelt :)
verden er fuld af meninger og jeg taler hverken for bio eller hjemmebio for jeg er egentlig ligeglad med hvad andre fortrækker men dog er jeg bevidst nok til at vide at min mening ikke gør det til et faktum eller til alles mening :)

er det den vej det går ?? for mener da at biograferne verden over har større og større besøgstal hvert år :)

#28

25. mar. 2017 18:28

#26 skal lige siges at jeg går helt ind for at du bliver tilfredsstillet af 40 tommer men du må også forstå at nogen vil have mere og at nogen vil have højere lyd nogen vil have lavere nogen vil have fred nogen vil have folk nogen vil have fornemmelsen af biograf og nogen vil have det billigere og nogen vil have bio cola og popcorn andre vil have nettos derhjemme :) der er alt for mange forskelle grunde til at man kan fortrække hjemmebio frem for almindelig bio og omvendt til at du bare kan sige jamen hjemmebio er billigt så alle kan få det det er jo på ingen måde pointen eller har noget som helst at gøre med hvad man fortrækker :)
jeg har en hjemmebio og fortrækker biografen men kun på bestemte tidspunkter af dagen og hjemmebioen vil aldrig kunne give mig det som jeg får ud af det indrømmet mit tilfælde er ikke sædvanligt men det er et eksempel på at du ikke kan dikterer at hjemmebio kan opfylde alles behov på grund af synsfelt og pris

#29

26. mar. 2017 17:49

#27 Biografer har større og større besøg tal, men der er også flere og flere som køber computer spil. Der er ret mange faktorer der spiller ind her. Vi bliver flere og flere mennesker, og levestandarden stiger og stiger.

Min pointe med synsfelt er at det er en følelsesmæssig holdning. At det ikke har noget med kvaliteten af biografen at gøre. Det som du f.eks. syntes der gør biografen bedre er jo alt muligt andet end størrelsen på lærredet og kvaliteten af lyden.

#28 Nu var 40" kun et eksempel. Man skal side ret tæt på før det egentlig ville fungere ift til synsoplevelsen.

Ja, jeg er da helt enig i at det ikke vil være for alle det med at se det som pay per view streamet til sit hjem. Jeg siger bare at det er en mulighed og af mange årsager ikke behøves at være koste mere end biograf turen, og faktisk nemt kan gøres billigere. Biograf popcorn er da så godt nok ret god kvalitet, jeg har selv arbejdet i en biograf, og det må siges at være noget af det som er svært at modsige. Det kan så måske ændre sig fra bif til bif. Igen, grunden til at jeg fokuserede på synsfelt og pris var for at vise at de rent fysiske omstændigheder i sig selv ikke er grunden til at sige det ikke er godt nok.

#30

26. mar. 2017 18:08

#29 ahh se jeg har jo aldrig sagt noget om godt nok eller ikke godt nok :) sagde det var et spøgesmål om hvilken del af oplevelsen man satte pris på :) ja det er et følelsmæssig holdningspunkt men det er også sådan de fleste træffer deres beslutninger :) har på ingen måde noget imod hjemmebiografer siger bare at hvis det forreksempel følelsmæssigt eller ej er et kæmpe lærred man kan lide så er hjemmebiografen ikke nok og 100 andre ting der taler for at gå i biografen og ligeså mange der taler for at tage hjemmebiografen :)
føles lidt som om du tror jeg siger dig imod og er imod hjemmebio hvilket slet ikke er tilfældet det eneste jeg modsatter mig er at du blankt konstatere at alle jo må mene at hjemmebioen kan dække alle behov når det bare ikke er tilfældet for alle

#31

26. mar. 2017 20:27

#29 Det så af "amerikanske" de sælger flere af. Dansk film har hvis haft endnu en bundskraber sidste år. Men det der jo heller ikke noget at sige til. Men tror ikke de sælger flere en normalt. Medmindre man spørger Kim.

#32

27. mar. 2017 13:58

#30 Nu kommer du igen med kæmpe lærred argumentet. Det er igen ikke noget argument medmindre man fatter hat af at sætte en hjemmebiograf op.

Jeg konstaterede jo ikke blankt at hjemmebiografen kunne dække alle behov, kun at alle de almindelige fysiske behov kan den sagtens dække. At du så har følelsesmæssige behov og andre har de samme, det kan jeg da kun sige at det da nok er rigtigt, men som nævnt er der jo nemlig også mange der har de direkte modsatte følelsesmæssige behov. Nemlig at man IKKE vil have at der skal være 100 andre mennesker, og f.eks. at 50% af prisen er cola og popcorn.

Den ENESTE grund til et biograf lærred skal være så stort er jo fordi at det skal kunne bruges af 100 mennesker. Det er den eneste fordel det giver, på ingen måde er kvaliteten ellers bedre pga af det. 300" som man kan lave derhjemme er da mere end fint til 2-5 mennesker, og så vil jeg da mene at lyden jo er bedre fordi man netop kan vælge et behageligt lydniveau... i biografen skal man ofte lige vænne sig det det lydniveau de vælger at sætte og så er det sikkert ikke godt for ens ører.

Så min pointe var at det KUN er følelsmæssige grunde til at vælge det ene eller det andet, og ikke fysiske begrundelser som pris, størrelse af skærm osv.

#33

27. mar. 2017 14:36

#32 du forstår det ikke helt det med lærredet altså det er jo bare et af mange argumenter for eller imod som jeg har nævnt men nej det er stadig ikke det samme og det ville man kun sige hvis man ikke fatter hat af at sidde i en stor sal med 10 folk spredt ud og se på et lærred beregnet til 200 :) det er altså en anden oplevelse ligemeget hvordan du vender og drejer det

det er jo igen bestemt af hvad ens behov er :) det er der også forskellige meninger om du mener 40 tommer er nok til en person men andre mener andet og undersøgelses der viser begge dele har ret kan findes du dikterer ikke hvad andres fysiske eller følelsesmæssige behov er :) desuden hvis du har brug for hinkestens briller men ikke vil have dem så har du pludselig andre behov ;) pointen er at du ikke er hersker over andres fysiske behov
nogen har behov for at tisse 3 gange om dagen andre fem der er forskel på folk ;)

og det er heller ikke kun følelsmæssige behov der afgøre det pris og alt muligt andet kan også sagtens....du nævnte 5000 kr for en god hjemmebio på et tidspunkt men det er jo ikke alle der har råd til det og hvis de har så har lyst til at give det for det så giver 200 kr for en biograftur måske mere mening.....er enig i at mange af grundene er den følelse som man får og at det ofte vil være de behov der afgøre om man er til det ene eller det andet men er det ikke hele pointen med at se film ? du ser vel ikke film ud fra et fysisk behov så burde du i hvert fald overveje afvænding :P

#34

27. mar. 2017 21:40

#33 Der er en anden oplevelse, men fysisk er forholdende lige så gode derhjemme, der er lige så meget skærm at se på, og lyden kan som sagt være bedre. Ja, du føler det er bedre at være i en biograf, det syntes jeg vi har slået fast.

40" var igen et eksempel, i de fleste tilfælde vil det være upraktisk siden det skulle stå så tæt på den ene person, men det jeg snakker om er en 200-300" skærm.

Folk vil med denne løsning jo også bare vælge at se filmen på deres almindelige TV, og ja det er ikke sikkert man lige har et 5000 kr hjemmebio sat op, men det er jo der hvor det kommer ind at man så sikkert kender nogen som har, og prisen på at gøre det på denne måde bliver jo bare endnu bedre hvis man er flere som slår sig sammen.

Fysisk er oplevelsen der i forhold til at skærmen dækker synsfeltet og lyden kan tilpasses.

#35

27. mar. 2017 21:49

#34 og tror vi har slået fast at du føler det er ligeså godt derhjemme :) kan ikke helt se hvad den slags kommentarer skal gøre godt for når du gør det præcis samme bare med dit synspunkt

forstår ikke helt hvordan du kan sige der er ligeså meget skærm at se på hvis der er forskel på skærm størrelserne altså i sidste ende bliver det det samme fordi der også er forskel på længden man er fra skærmen meeeeen ændre jo ikke på at der er mere skærm :)
men det er også bare sådan lidt i småtings afdelingen

lad os bare indse at vi er fundamentalt uenige

lyder som om det er et verdens synspunkt hvor jeg er meget grå i det og du er mere osrt/hvid men det er bare sådan jeg syntes det lyder jeg kan sagtens tage fejl og det er jo ikke fordi det ene er mere rigtigt end det andet :)

#36

27. mar. 2017 22:00

#35 Altså mere skærm gør det jo ikke bedre i sig selv. Skulle have have en 500" skærm bare for at have det? Med 300" er det oftest for stort, da det jo ikke kan være rigtigt at man ikke kan se hele skærmen uden at se til siderne.

Det skal jo starte et sted, og jeg syntes den mulighed der er fremlagt lyder virkelig god. Igen, du er ikke i målgruppen, det lyder til at være dit primære argument imod det. Med VR briller, så er det også altid dem som er først ude som betaler mest for det, ligesom med det meste andet ny teknologi.

Men enten skal prisen ikke komme under de 30 dollars, eller også skal film nok til at koste mindre at lave.

#37

27. mar. 2017 22:22

#36 har aldrig sagt det gjorde det bedre bare at nogen foretrækker det :) har generelt aldrig argumenteret for at det ene var bedre end det andet bare for at smag og behov var forskellige :)

tja det er jo mere eller mindre det jeg hele tiden har sagt at det var et godt første udspil men at jeg ikke troede på det var den endelige løsning :)

altså det er jo det klare problem med sådan en her løsning i forhold til at der skal indtjening til :) som jeg også har sagt tidligere så er prisen jo nok sat sådan fordi at flere ser dem sammen til tider (var i en af de andre tråde men ja) og du kan som sådan aldrig vide om der sidder en eller der sidder 50 og ser filmen så det er endnu en grund til at det ikke er en endelig løsning det er så bare fra filmselskabernes side kan man sige :)

men spørgsmålet er også hvor meget det egentlig ændre....altså som sagt er jeg ikke målgruppen det er må være den gruppe som ikke går i biografen men er der folk der søger et event sammen der ikke går i biografen på grund af prisen ?? aner det ikke altså jeg har da oplevet bioture med 5-10 andre hvor en er sprunget fra fordi han ikke har råd men aldrig hvor hele gruppen sagde ej det gider vi ikke :) måske det ændre sig hvis de kan se den efter 17 dage derhjemme og de gør det i stedet men har bare svært ved at se det men igen kommer jo også an på filmen og alt muligt andet bare efter 17 dage har de fleste der havde tænkt sig at se den vel set den ??

jeg aner det ikke jeg stiller bare spørgsmål og vi må jo vente med at få svarerne :)

#38

28. mar. 2017 13:15

#37

Men iblandt de 10 vil dem som er målgruppen sikkert slet ikke have været med. Der er mange som af forskellige årsager ikke ønsker at se filmen sammen med over 100 fremmede. Det kan man undgå her. Prisen hjælper da også, fordi for dem hvor prisen virkeligt er et problem kommer en biograf tur nok aldrig på tale.

Sammen med nogle venner og min kæreste mødtes vi også ofte på UNI og så Game of Thrones sammen på en projektor der. Det var hyggeligt, men helt klart ikke noget jeg ville gøre i en biograf. Samme gruppe kunne jeg så også tage i biografen med. Med denne gruppe ville det da helt klart være en mulighed at se filmen på projektor i stedet for at se den i biografen.

Det som du måske heller ikke tager højde for, er at målgruppen ikke kun er dem som der er nu og deres biograf vaner, men den trend der er med at færre og færre tager i biografen. Eller mere korrekt, indtil videre er det egentlig bare at antallet der tager i biografen ikke stiger helt så meget som det har gjort.

#39

28. mar. 2017 13:40

#38 benægter bestemt ikke at der er et publikum mere hvor stort det egentlig er :) især de 17 dage tror jeg gør det svært...det virker som kort tid men kender da flere der ikke ville være interesseret i at vente og en lille håndfuld der ville men det er så igen dem der ikke var taget ind for at se den i biografen alligevel....tror ikke filmfans er de mest tålmodige i verden hvis de i forvejen har ventet 2 år på en film burde 17 dage ikke være et problem men film er jo næsten døde efter den tid i biografen nu om dage

men ingen tvivl om at der bestemt er et publikum sådan som det bliver fremlagt :)

men igen Kim har da ret i en ting nemlig at vi ikke rigtig ved nok om det :)
altså jo 17 dage er bekræftet i nogen små biografer på 2 små film men det er jo stadig bare på "vi snakker om pay per view" stadiet i forhold til de større studier og større film som jo trods alt nok er der pengene skal hentes og prisen tvivler jeg også på er fastlagt så altså meget kan nå at ændre sig til det bedre eller værre

men ligemeget hvad det ender med er der da selvfølgelig et publikum det er bare et spørgsmål om hvor stort og i sidste ende er det jo det der afgøre om det er en god deal eller ej :) men glæder mig til at se det endelig udspil og hvad det ender i

#40

29. mar. 2017 02:37

#39 Personligt venter jeg jo allerede gerne de 14 dage for at prøve at undgå at salen er alt for fyldt. Ja, de 17 dage er ret løst, det lyder noget mere som et minimum antal dage end noget fast tal, for det jeg har læst er det man andre steder bare prøver at få det ned til at være 1-3 måneder, som jo så også vil være en forbedring.

Som sagt, så er det uanset ikke noget vi her i Danmark kommer til at mærke lige med det samme uanset.

#41

29. mar. 2017 08:59

#40 bestemt...men er den ikke på 3 måneder nu eller er det mig der husker helt forkert ?? ligegyldigt hvad så bliver det spændende at se hvad det ender med

nej nej mon ikke de kører nogen trialruns som med de små film og så udvider langsomt i usa og så efter et par år begynder at brede sig ud de er jo ikke ligefrem kendt for at være hurtige :P

#42

29. mar. 2017 09:16

#41 Den er på cirka 3 måneder nu. Hvilket egentlig er okay, men 2 måneder ville jo altid være bedre :)

#43

29. mar. 2017 10:02

#42 haha ja det kan der være noget om :)

#44

29. mar. 2017 21:22

Ja, jeg tror nok at nu er det mindst 3 måneder, og kan være længere tid.

#45

30. mar. 2017 10:15

Gennemsnitligt er vinduet fire måneder og 11 dage fra filmene får premiere i biograferne til de udsendes på de digitale tjenester. Det er hvad der giver størst muligt udkomme for producenterne, så de fortsat kan producere film til jer.
Rygterne om 17 dage er helt hen i vejret.

#46

30. mar. 2017 10:16

Jaja og Hollywood er de eneste der kan lave kvalitet til os.............

#47

30. mar. 2017 17:22

#45 Rygtet om de 17 dage var ikke sagt at det var en fast aftale. Det er ET filmstudie og det var det mindste antal dage i en af de typer aftaler med det studie.

Og som Geek skriver, så er der mere i verden end Hollywood, selvom de da har meget at sige.

#48

31. mar. 2017 18:00

Man kan ikke andet end elske Geekalot. En mand som helt har opstillet sin egen virkelighed som han agerer på grundlag af. Dejligt upåvirket af realiteter, lovgivning og fakta. Ðet er så sjældent man oplever det så rendyrket.

#49

1. apr. 2017 07:11

#48 Kan da sådan set kun sige lige over;)

#50

1. apr. 2017 18:14

#48 Men altså som han skriver så virker du til at mene at Hollywood er STEDET for gode film. De har da kæmpe budgetter, og er ofte gode, men mest fordi de spytter så utroligt mange film ud. De er bare desværre ofte kørt fast i nogle mønstre og tør ikke rigtigt at prøve nye ting og metoder og forventer altid kæmpe overskud og ellers ser de det som fiasko hvis en film kun var lige under et forventet overskud, selvom den måske tjente sig ind 5-10% mere end omkostningerne.

Det som allerede er sket med spil og musik... og vidst også allerede for serier, kommer også til at ske for film. Og ja, det vil komme til at tage bidder af Hollywood.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger