Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 21

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Hellboy
  29%
 • Pans labyrint
  24%
 • Pacific Rim
  19%
 • En anden film
  19%
 • Blade II
  5%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • Crimson Peak
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

19. aug. 2012 16:19

Så må de gå hen i moskeen og bede, i stedet for at gøre det midt under filmen. ;)

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

#2

19. aug. 2012 16:33

Jeg læste lige hele tråden inde på Palads' FB-side. Der er godt nok nogle, der hurtigt kaster sig selv ind i offerrollen.

Jeg forstår fuldt ud Palads' fremgangsmåde. De fik smadret en sal under eid i 2009, og jeg synes egentligt, det er god service at advare kunder om, at der kan være larm, hvis man går i biografen i disse dage.

De er i øvrigt ikke de eneste. Cinemaxx lukker åbenbart tidligt under eid og har gjort det i flere år, netop pga. tidligere problemer.

Lidt bizart også, at nogle straks trækker racismekortet over for Palads. Det er i hvert fald mit indtryk, at det er en af de mest multikulturelle arbejdspladser i Kbh.

... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.

#4

19. aug. 2012 16:38

Kan ikke se hvorfor de opslag skulle pilles ned igen. Det er da information jeg gerne vil ha', så jeg kan vælge at gå i biografen en anden dag, hvor jeg ikke behøver være en del af en deres fest.

#5

19. aug. 2012 16:39

Det er måske uheldigt, at første gang en sådan advarsel bliver hængt op, er ifbm. fejringen af Eid.

Jeg tvivler dog på, at det er pga. racisme/had til muslimer, at den blev hængt op. Som udgangspunkt kan jeg ikke se noget galt i at advare imod, at der pga. en eller anden begivenhed, Eid/julefrokost/fodbold, må påregnes at være gæster i salene, som ikke forstår at opføre sig ordentligt.

Jeg er sådan set ligeglad med religionen eller begivenheden, hvis man går i biografen, så opfører man sig også derefter.

Her undtager jeg selvfølgelig fx direkte visninger af fodboldkampe i biografen, der er det jo næsten et krav at råbe og skrige.

#6

19. aug. 2012 16:44

#2
http://politiken.dk/indland/ECE793258/politiet-overdrev-biografballade/bhs (#3)

Ah. Tak for korrektionen. Så var det derfor, JP havde fjernet linket igen fra deres artikel fra i dag. :-)

#5 - Jeg tror heller ikke, man skal tillægge biografen nogle skumle motiver. Det er nok, som Tønnes har sagt, en enkelt medarbejder, der i den bedste mening har villet informere kunderne, og som måske (måske) har fået formuleret sig, så nogle kunne misforstå det. Desværre er historien jo perfekt til en bombastisk tabloid-overskrift.

... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.

#7

19. aug. 2012 16:54

bhs

Det er lidt sjovt, at hvor omtale sagen har fået i dag. Cinemaxx har kørt samme stil i flere år uden nogle som helst omtale (af hvad jeg kan erindre), men desværre bliver det fuldstændig blæst op af medierne.

#8

19. aug. 2012 17:23

Jeg har da valgt ikke gå i biffen på disse Jalla dage .... Da man ikke får en skid ud af filmen, da biograferne bliver brugt som børne parkering. Meget nemmere hvis man bare smed dem ud som ikke kunne opføre sig som alm. biografgengere (AND NO refunds )

#9

19. aug. 2012 17:29

Jeg har da valgt ikke gå i biffen på disse Jalla dage .... Da man ikke får en skid ud af filmen, da biograferne bliver brugt som børne parkering. Meget nemmere hvis man bare smed dem ud som ikke kunne opføre sig som alm. biografgengere (AND NO refunds )Movie Daddy (#8)

What he said :-)

#10

19. aug. 2012 18:21

Hvorfor dælen går man i biografen for at fejre den slags begivenheder? Man skulle tro, at der var andre steder, den slags kunne gøres end at forstyrre filminteresserede.

"Do, or do not. There is no try".

#11

19. aug. 2012 18:46

Hvis en biograf bliver nødt til at advare om at der kan forekomme larm i deres sale, kan det ikke være en særlig god biograf i mine øjne.

De burde føre en nul tolerance politik i stedet for det her, og bare smid de personer ud der larmer, om det så er under eid, blå mandag eller fastelavn.

"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"

#12

19. aug. 2012 18:56

Det er så afgjort et velment og høfligt om end lidt spøjst formuleret opslag, som jeg sagtens kan se pointen med.

Larmende og støjende adfærd er desværre et generelt problem blandt biografgængere (uanset etnisk herkomst), og derfor så jeg hellere end gerne, at biograferne i det daglige gjorde mere for at komme problemet til livs. Alt for mange biografgængere opfører sig som sad de hjemme i egen stue, hvorfor de konstant kommenterer, gætter, spørger, forklarer og flår i chipsposer og lign. uden hensyntagen til deres medmennesker.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#13

19. aug. 2012 19:40

I Palads er der altid larm. Jeg undrer mig dog mere over, nogle af de "filmtitler" der er udvalgt i opslaget.

"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

#14

19. aug. 2012 19:49

Jeg undrer mig dog mere over, nogle af de "filmtitler" der er udvalgt i opslaget.Lord Beef Jerky (#13)

Efterfulgt af: "... men det kan man jo aldrig vide på forhånd." :D

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#15

19. aug. 2012 20:01

Jeg har da valgt ikke gå i biffen på disse Jalla dage .... Da man ikke får en skid ud af filmen, da biograferne bliver brugt som børne parkering. Meget nemmere hvis man bare smed dem ud som ikke kunne opføre sig som alm. biografgengere (AND NO refunds )Movie Daddy (#8)

Quoted for truth!

#16

19. aug. 2012 20:37

Jeg har ved en fejltagelse prøvet en omgang bif-tur i cinemaxx på Fisketorvet en eid-aften. Det skete så to gange: første og sidste.

#17

19. aug. 2012 20:43

Nu har palads (dejlig biograf forresten , så HOT SHOTS 2 der engang for mange år siden....) , jo undskyldt for hændelsen, så slå nu lige koldt vand i blodet...
Og iøvrigt så var der jo mange muslimer som holdte fest idag i en park i kbh, så ikke alle larmede i bioén, men kan nu forstå de lukker, men ikke at de advarede imod det med posters/plakater , se det er forkert...........

Men det er IKKE IORDEN AT LARMER uanset hvilken religion man tilbeder !!!!

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#18

19. aug. 2012 20:45

"Muslimsk forening: Biograf-støj er pinligt"

Ramadanens afslutning, eid, handler om at sprede godt humør. Men det gør man ikke ved at larme i biografer og ødelægge oplevelsen for andre mennesker - det er bare pinligt.

Sådan lyder meldingen fra foreningen Muslimer i Dialog, efter at der i dag har været heftig debat om et opslag i den københavnske biograf Palads.

På opslaget - der nu er fjernet - advarede biografen sine gæster om larmende muslimer, som fejrer eid i denne weekend.

»Jeg synes, det er pinligt, at en biograf er nødt til at hænge en plakat op, fordi der bliver så meget larm«, siger Nihad Hodzic, talsmand for Muslimer i Dialog.

»Hvis man ikke kan være stille i en biograf, så skal man slet ikke komme. Det ødelægger oplevelsen for andre«.

"Palads-direktør: Der er nogle kluntede formuleringer"

»De fleste tager bare rigtigt pænt tøj på, går i byen og har det sjovt med hinanden på en positiv måde. Men så er der nogle få, som synes at der skal være lidt ekstra gang i den, og som sidder inde i salene og fører sig frem, kommenterer filmen, og så videre. Fuldstændigt som det kan ske i andre festlige selskaber«, siger han.

[...]

Men er det ikke også lidt politisk korrekt at være så undskyldende i forhold til det opslag?

»Jo, men det er jo, fordi jeg har 12-15 års erfaring i at håndtere det her, forstået på den måde, at ikke alle journalister behandler det her lige nøgternt og med respekt for den velmenende medarbejder, som har lavet det her opslag, og med respekt for de tiltag, som vi har gjort de seneste 15 år for at være en rummelig og åben virksomhed«, siger direktøren.Kilde

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#19

19. aug. 2012 20:46

det stinker af fordommer og generaliseringer ........

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#20

19. aug. 2012 20:54

Hvor går grænsen mellem fordom og empiri/erfaring? Nu er det jo et meget meget velkendt faktum at muslimerne slår sig meget fri på Eid, især i biograferne, det ses tydeligt i de forskellige kommentarer rundt omkring, f.eks. denne fra 180grader:

"Min bror var kontrollør i Palads i seks år. Han har bedt mig poste følgende af hans erfaringer fra fem års Eid:
- En knivstiksepisode
- En episode med unge etniske gæster der rendte rundt med kniv og truede danske gæster "for sjov"
- Et masseslagsmål imellem 40-50 somaliske gæster, fortrinsvis piger(WTF!!)
- En episode hvor to rækker i sal 1 fik skåret deres sæder og ryglæn op med kniv, alt i alt ca. 40 stole
- En kontrollør der fik en pistol for panden da han bad en etnisk gæst om at slukke sin cigaret, inde i salen under forestillingen
- Flere episoder med etniske gæster der tager billeder af husets personale, når de er blevet bedt om ikke at ødelægge forestillingen for andre ved at ryge, råbe, tale i mobil etc.
- Flere episoder med ungarbejdere af hunkøn der chikaneres på groft seksualiserende facon af grupper af etniske gæster."

#21

19. aug. 2012 21:10

Jeg er så træt af de usle dadler der sidder og kæfter op i biffen og endog taler i telefon. Og jeg er aldrig sen til at bede dem lukke røven.-

#22

19. aug. 2012 21:14

Vi havde lovet den store at tage på McD til aften, da hun har spurgt i evigheder.
Jeg skal da love for, at Eid også var kommet til Kolding. Det var nærmest ikke til at sparke sig ind, og larmen... I guder..
Men alle så ud til at have det godt, og det kan jeg satme godt forstå efter en måneds faste. Så stemningen var god, og lokummet var overrendt med små, somaliske drenge, så jeg tror der blev sat nogle burgere til livs ;)
Vi har diskuteret det en del herhjemme, alt det med Blågårdsskolen osv., og min konklusion er egentlig, at bare det virker og folk er tilfredse, så fred med det.
Jeg har hørt mange argumenter i retning af "vi bor fanme ikke i Perkien" osv., med altså... De bor her jo, så man kan vel ligesågodt bare få det bedste ud af situationen??? (De rejser jo ikke "hjem" fordi de skal gå i skole i morgen?!)
Mine holdninger har ændret sig meget de senere år, men jeg mener stadig at accept og respekt og ikke mindst forståelse er begreber man kommer langt med i begge lejre. (Også i biografen - SÅ HOLD VENLIGST KÆFT EFTER REKLAMERNE ;))

Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

#23

19. aug. 2012 21:15

man ku jo også fprbyde telefoner i biografen .

Men der er forskel fordi muslimer er ikke-fredelige og andre relative fredelige muslimer , men det er en svær ´thin red line ´, men problemet er desværre ikke gammelt, deesværre ikke nej, og selvom jeg kan mene at en fredelig verden er vejen frem ja, så lytter muslimerne ikke altid, tror det er fordi de ser verden anderledes end vi gør, men det må de også gerne, blot de opfører sig ordentligt :-)

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#24

19. aug. 2012 21:15

Det er så afgjort et velment og høfligt om end lidt spøjst formuleret opslag, som jeg sagtens kan se pointen med.

Larmende og støjende adfærd er desværre et generelt problem blandt biografgængere (uanset etnisk herkomst), og derfor så jeg hellere end gerne, at biograferne i det daglige gjorde mere for at komme problemet til livs. Alt for mange biografgængere opfører sig som sad de hjemme i egen stue, hvorfor de konstant kommenterer, gætter, spørger, forklarer og flår i chipsposer og lign. uden hensyntagen til deres medmennesker.Highland Park (#12)

Det er sandheden. Men der er desværre den lille forskel, at hvis du beder nogle danske teenagere om at skrue lidt ned for charmen, så gør de det som regel. Hvis du beder dadlerne om det, så bliver de for det første ved og bliver for det andet truende.

#25

19. aug. 2012 21:16

Bloker for alle mobiler i biografen.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#26

19. aug. 2012 21:17

man ku jo også fprbyde telefoner i biografen .

Men der er forskel fordi muslimer er ikke-fredelige og andre relative fredelige muslimer , men det er en svær ´thin red line ´, men problemet er desværre ikke gammelt, deesværre ikke nej, og selvom jeg kan mene at en fredelig verden er vejen frem ja, så lytter muslimerne ikke altid, tror det er fordi de ser verden anderledes end vi gør, men det må de også gerne, blot de opfører sig ordentligt :-)trekkie77 (#23)

Enig.

#27

19. aug. 2012 21:17

Så kan man jo ikke ringe efter hjælp, hvis nogen får et hjertetilfælde. Tænk på dengang vi ikke havde mobiler...Folk døde på stribe..

Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

#28

19. aug. 2012 21:20

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#29

19. aug. 2012 21:32

https://www.youtube.com/watch?v=zD4NWRZjpJkSIR Ridley Scott (#28)

Det er bare spot-on fra Anden. Jeg kunne ikke om jeg så prøvede resten af livet, sige det bedre end han gør der.

So, at last we meet for the first time for the last time.

#30

19. aug. 2012 21:53

Det er egentlig lidt sjovt, at læse kommentarerne til nyheden. Det viser lidt det jeg har fundet ud af gennem årene i lille Danmark. Det er OS og DEM. Meget tydeligt at læse gennem linjerne her og jeg må sige, at jeg føler mig meget splittet i situationer som disse.

Som flygtning fra Bosnien og som har boet i Danmark i 18 år indtil videre, har jeg altid set sagen fra to sider. Udseende mæssig ligner jeg mere en etnisk dansker, end langt de fleste og på mit sprog er det også de færreste der kan se det. Men jeg kan ikke lade være med at ryste i hovedet, over OS og DEM snakken. Jeg føler mig som en dansker, men i ny og næ når der opstår nogle debatter, bliver jeg meget i tvivl om min egen identitet på en måde.

Alle mine venner og halvdelen af min familie er dansk (farbror gift med dansker) og i familien har vi aldrig haft OS/DEM tankegang. Men i debatterne, og i høj grad medierne er den meget stærk synes jeg.

For det første kan jeg blive lidt gal indeni hver gang ordet muslim bliver nævnt i medierne, så er det automatisk et svar for alle muslimer (er ikke selv troende, hverken agnostiker er ateist).

Muslimer. Ud fra medierne kan man næsten fortænke, at alle er ens? Nogle gange glemmer man det essentielle, så som forskellige lande, kultur, miljø osv.

Jeg ved, at jeg pga. af mit navn aldrig kan komme til at være som en etnisk dansker, men jeg håber virkelig, at mine børn kan komme til at vokse i et land, hvor de ikke får et stempel som 2. generations indvandrer, øjeblikket de bliver født.

Efter min mening bærer medierne en stor stor del af skylden. Jeg kan tydelig huske, da jeg gik i folkeskole og en indvandrer eller flygtning lavede noget i medierne, og de andre børn hørte om det, så skulle jeg pr. automatisk hører for det, for vi er jo alle sammen ens. På en måde skulle jeg altid forsvare for mig selv, og adskille mig selv fra dem som blev nævnt i medierne.

Jeg vil gerne dømmes for det enkelte individ jeg er og ikke som kollektiv. Jeg har altid været stor fortaler for, at lære et menneske at kende, før jeg når at dømme det.

Davenport
Jeg har haft en bruger herinde fra 2003 on/off (forskellige navne) og kan huske dig fra start af. De sidste par år og specielt de sidste måneder har jeg kunnet mærke en forskel på den måde du har ændret dig på. Er helt enig i dit indlæg.

Det er så afgjort et velment og høfligt om end lidt spøjst formuleret opslag, som jeg sagtens kan se pointen med.

Larmende og støjende adfærd er desværre et generelt problem blandt biografgængere (uanset etnisk herkomst), og derfor så jeg hellere end gerne, at biograferne i det daglige gjorde mere for at komme problemet til livs. Alt for mange biografgængere opfører sig som sad de hjemme i egen stue, hvorfor de konstant kommenterer, gætter, spørger, forklarer og flår i chipsposer og lign. uden hensyntagen til deres medmennesker.Highland Park (#12)

Det er sandheden. Men der er desværre den lille forskel, at hvis du beder nogle danske teenagere om at skrue lidt ned for charmen, så gør de det som regel. Hvis du beder dadlerne om det, så bliver de for det første ved og bliver for det andet truende.Doc Doom (#24)

Hehe, det er så langt ude, at jeg ikke ved om jeg har lyst til at kommentere på det. Du har ret, alle danske unge er respektfulde og hører altid efter hvad der bliver sagt.

Hvad er det jeg vil med mit indlæg? OS og DEM snakken bliver nødt til, at ændre sig i fremtiden ellers bliver afstanden mellem parterne endnu større, desværre.

#31

19. aug. 2012 22:03

Jeg tror at jeg er nået et punkt, hvor jeg giver en skid for det meste. Vi bliver efterhånden alle skåret over én kam, hvor det eneste kardinalpunkt, er om man er i arbejde eller ej.
Politisk er jeg efterhånden pisse hamrende ligeglad. Som jeg fandt ud af efter flere år i det private som idealist, er at alt hvad det drejer sig om er sorte tal på bundlinjen. Og så er det pisse ligegyldig om man er blå, neon eller rød.
Jeg har meldt mig ud af det politiske, for det er ligemeget hvad jeg synes. Det ændrer ingenting.
Dermed sagt: lad os få det bedste ud af det :)

Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

#32

19. aug. 2012 22:07

bhs

#25
Helt enig. Forstår ikke hvorfor man ikke har forbudt mobilen i biografen endnu. Men på den anden side, hvordan skulle man kontrollere det?

#33

19. aug. 2012 22:12

#25
Helt enig. Forstår ikke hvorfor man ikke har forbudt mobilen i biografen endnu. Men på den anden side, hvordan skulle man kontrollere det?bhs (#32)

Der er jo opfundet forskellige metoder til at afskærme for mobilsignaler og der er biografer i USA, hvor folk bliver smidt ud, hvis de benytter mobilen:

http://www.youtube.com/watch?v=1L3eeC2lJZs

Alamo Drafthouses koncept er åbenbart så populært, at det spreder sig i USA.

Tidligere: utyske/drebble

#34

19. aug. 2012 22:14

#30 Du har uden tvivl ret i, at der er mange etniske danskere, som udtaler sig i "os" og "dem" retorik. Jeg er personligt fløjtende ligeglad med, om du og andre er røde, gule, blå, sorte, brune eller hvide. Jeg har haft og har venner af forskellig race, forskellig seksuel præference og fra alle sociale lag. Alle bør behandles efter fortjeneste og det vil sige, bedømmes ud fra deres handlinger.

Så lad os kigge nærmere på dette "os" og "dem". Hvorfor er det egentlig lige, at denne "os" og "dem" for 99% vedkommende i medierne og befolkningen omhandler muslimer som den ene part? Hvorfor ikke buddhister, jøder, sikher, hinduer etc? Nogle befolkningsgrupper har været en integreret del af Danmark i århundreder og de har kunnet udleve deres tro på deres helt egne præmisser. Gået i det tøj de ville. Set ud som de ville. Ingen har skænket dem en tanke, andet end sikkert tænkt, sjovt tøj, mærkelig religion, etc. etc. Men når folk udlever deres anderledes skikke under hensyntagen til privatsfæren, i overensstemmelse med den danske Grundlov og respekterer etnisk danske værdisæt, så er danskerne faktisk et meget tolerant folkefærd.

Når du snakker "os" og "dem", så ville jeg prøve og se på historien de sidste 40 år og ikke mindst udviklingen de sidste 10 år i Europa og så spørge dig selv, hvem som reelt har iscenesat "os" og "dem" situationen og derved mener jeg med fokus på handlinger og ageren, som netop ikke emmer af tolerance og respekt for mennesker, som har anden tro, race eller seksuel præference end dem selv. Hvorfor? Fordi det er en integreret del af den religion de udøver og fordi mange af religionens "gejstlige", gør en dyd ud af at prædike det for deres menigheder.

I den henseende, så siger Andens video herover faktisk sørgeligt meget om den faktuelle tilstand og jeg har som Anden, ikke til hensigt at holde mund, hvis jeg mener nogen opfører sig intolerant og despektfuldt og det gør mig ikke til racist, hvis de pågældende har en anden farve end hvid. Statistikken taler desværre blot sit tydelige sprog og det er en udvikling, som ikke kun begrænset til Danmark, men er tydelig især i England, Frankrig, Sverige og flere andre europæiske stater.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#35

19. aug. 2012 22:21

ATT : 'Highland Park'

puha, Hvorer du egentlig uddannet? Oxford ? Cambridge ?

at omtale andre som ''Dadlerne'' siger vist alt om dig.

(er det dig Pia ? )

I must have some booze. I demand to have some booze.

#36

19. aug. 2012 22:21

Europæiske stater??? Mener du ikke lande?? ;)

Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

#37

19. aug. 2012 22:23

#35 Det ville ligne Highland Park meget dårligt at udtale sig sådan. Tror du leder efter en anden afsender :)

#36 Det er jo ikke lande mere, men EU big brother stater ;) Vi har jo en fantastisk EU præsident, som du kan se :)

https://www.youtube.com/watch?v=bypLwI5AQvY

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#38

19. aug. 2012 22:24

I'm your huckleberry...

#39

19. aug. 2012 22:32

#34
Jeg er faktisk enig med dig. Jeg bryder mig ikke om "OS" og "DEM" snakken, da jeg i det daglige aldrig skænker det i tanke. Jeg føler mig mere dansk end langt de fleste etniske (har næsten kun danske venner), men jeg bliver desværre mindet hvor jeg kommer fra i ny og næ.

Jeg tror, at mit fædreland er et rimelig godt eksempel på hvad "os" og "dem" problematikken kan resultere i.

Som sagt er jeg ikke troende og hverken mine familie medlemmer er det. Jeg synes bare ikke det er i orden, at hver gang en udlænding fra mellemøsten, afrika eller andre potentielle lande hvor der kan bo muslimer, får stemplet muslim i medierne. Jeg tror det gælder for langt de fleste (dem som jeg arbejder med, snakker med..), at man hellere vil høre det blive omtalt som udlænding (eller land) og ikke som religion. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidste gang har hørt om, at kristne, jøder eller buddhister bliver omtalt som flere i medierne.

Jeg, personligt er helt og aldeles ligeglad med hvad folk har af hud farve eller politisk holdning. Min frustration bunder lidt i, at jeg er lidt træt af blive sat i bås med dem som laver ballade og som konstant præger mediebilledet. Hvis der er nogle det går ud over, så er det typer som mig, som bare prøver at leve et helt normalt på side med andre.

Statistikken taler sit sprog og det kan man ikke løbe fra. Jeg bliver personligt, ofte sur eller skuffet når en udlænding har gjort noget kriminalitet i landet. Uanset om den pågældende er fra Polen, Mellemøsten eller Afrika, så rammer det mig på en eller anden måde.

Jeg har haft og har venner af forskellig race, forskellig seksuel præference og fra alle sociale lag. Alle bør behandles efter fortjeneste og det vil sige, bedømmes ud fra deres handlinger.SIR Ridley Scott (#34)

Det er også den tankegang jeg lever mit liv efter.

Jeg ønsker ikke, at leve i et parallelsamfund og det er kun sundt at have debatter som disse åbent.

#40

19. aug. 2012 22:36

#39 Er fuldkommen enig i det hele :)

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#41

19. aug. 2012 22:42

Jeg har haft og har venner af forskellig race, forskellig seksuel præference og fra alle sociale lag. Alle bør behandles efter fortjeneste og det vil sige, bedømmes ud fra deres handlinger..SIR Ridley Scott (#34)

Virkelig godt skrevet, helt enig!!!

I'm your huckleberry...

#42

19. aug. 2012 22:52

ja Sorry HIGHLAND PARK det var Doc Doom der skrev det

I must have some booze. I demand to have some booze.

#43

19. aug. 2012 22:53

#30 Hvis du ikke er troende, så er du vel også ateist. Jeg er godt klar over at folk ikke kan lide at blive puttet i bås, men det er nu altså betegnelsen. Og hvis du er tvivlende (Hvilket du virker til at være), så er du vel en agnostisk ateist.

At være agnostisk og ateistisk kan ikke sammenlignes. Du kan sagtens være begge dele, og du kan også være agnostisk troende. Det betyder blot at du ikke tror man nogensinde kan bevise at en gud eksisterer, men derfor kan man godt stadig være troende.

En Gnostisk Ateist er sikker på at der ikke er nogen gud, en Agnostisk Ateist vil ikke udelukke det, men tror som sagt ikke på guder.

#44

19. aug. 2012 23:00

#43
Der er jeg uenig.
Min holdning kan udtrykkes med denne video af Neil deGrasse Tyson. Hvis jeg absolut skal have et stempel, så er det tætteste nok agnostiker. Jeg tror, ikke at vi er de eneste i den store univers, men jeg skal nok selv se det, før jeg tror på det.

Ateisme er nærmest blevet en religion i sig selv på en måde.

http://www.youtube.com/watch?v=CzSMC5rWvos

Virkelig en klog mand, og jeg kan kun anbefale at læse mere om ham, eller at se flere videoer af ham.

#45

19. aug. 2012 23:06

#44 Hvis du hentyder til de dumme bulderbasser som råber op og giver ateisme et dårligt navn, så er de nok nærmere antiteistiske.

NDG er en klog mand, men han taler til amerikanere, og for amerikanere er "ateisme" et fy-ord som forbindes med førudnævnte ballademagere.

Som sagt så kan du ikke vælge imellem ateisme og agnosticisme. Det er lidt ligesom at spørge hvad ens yndlingsfrugt er, og så give valgmulighederne "æble" og "frisk".

Mht. ateisme som en religion vel det samme som at kalde "skaldet" for en hårfarve.

#46

19. aug. 2012 23:06

Grammatisk er det også helt hen i vejret, det opslag. Helt til grin...

#47

19. aug. 2012 23:17

#45
Jeg har aldrig spekuleret de store tanker omkring det, så for mig har det ikke en betydning. Det passer nok meget godt med, hvad du skrev tidligere, - agnostisk ateist.

#48

20. aug. 2012 00:53

bnm

Hvorfor dælen går man i biografen for at fejre den slags begivenheder? Man skulle tro, at der var andre steder, den slags kunne gøres end at forstyrre filminteresserede.x marks the spot (#10)

Begivenheden er vel ikke det væsentlige i den debat, men den opførsel nogen lægger for dagen. For 17 år siden, til min blå mandag, var min gruppe også inde og se en film i løbet af aftenen. Filmen stank, men jeg mindes ikke vi forstyrrede folk i salen.

#49

20. aug. 2012 01:05

Kan huske jeg var en uge i erhvervspraktik i palads for 10 år siden. De sidste dage var tilfældigvis under fejringen af eid, og allerede dengang var der virkeligt gang i den. Jeg forstår udmærket opslaget og synes det er sympatisk af dem at gøre, da jeg kun kan forestille mig det er blevet vildere siden dengang. Jeg skal i hvert fald ikke nyde godt af at sidde i salen, for man kan vitterligt havne i en regulær fest! Det var jeg i hvert fald vidne til...

Så thumbs up til palads, men ærgerligt at folk lægger noget racistisk i det!

#50

20. aug. 2012 01:37

QQ7

Jeg er muslim og jeg elsker film + filmz ;-) og gå i biografen og jeg må indrømme gennem tiden har jeg oplevet mange forskellige slags oplevelser, for nyligt til en formiddags forestilling sad en etnisk dansker og røg cigaret med sine "danske" venner og generede de håndfulde kunder der så forestillingen. Jeg gik ud og klagede og de blev smidt ud. Men jeg tænkte ikke typisk "dansker". For mig var det bare røvhuller uanset race og religion.
Jeg har selv været i bio på disse "Eid" dage. Ud af de 15-16 Eid forestillinger jeg har været til, har jeg kun oplevet ballade en gang: Der var ingen tvivl om at de fleste i den sal lige denne dag var indvandre, desværre sad der også en håndfuld røvhuller der heller vil chit chatte og skabe sig og ødelagde det for os andre. Men der kom hurtigt dæmper på det, idet nogle indvandre gik ud og klagede.
Hvad jeg prøver på at sige er, at skærer ikke alle over en kam. Der er røvhuller alle steder og heldigvis er de ikke i flere tal. De fleste der går i bio denne dag går ikke ind for at larme eller lave ballade....som sagt røvhuller er alle steder
Hvad angår politikkens artikel så bemærk at de siger ca. 20 unge lavede ballade og lige denne dag kigger flere hundrede forbi Palads :-)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger