Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 23

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  61%
 • Reindeer Games (2000)
  22%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  4%
 • Sleuth (1972)
  4%
 • Masquerade (1988)
  4%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

7. nov. 2017 13:36

Typisk amerikanere der agere sådan. Få nu den film ud og tjen gode penge og bedøm kun kevin ud fra hans skuespil. Det jo ikke professionelt når de opfør sig som små børn... hele hollywood er pædofile...

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#2

7. nov. 2017 14:24

#1
du har det med af gå i selvsving i en konkurrence om hvem der kan være mest politisk korrekt

#3

7. nov. 2017 16:03

Problemet med Kevin Spacey er jo også at beskyldningerne kommer fra en skuespilkollega som virkelig har skulle overvinde noget for at komme ud med sin oplevelse. Det ville nok sende et pænt dårligt signal at akademiet så hylder ham nogle måneder efter. Er der enig i at privat person og skuespiller i stor udstrækning skal holdes adskilt. Jeg bryder mig heller ikke om
Tom cruise som person, men han kan sgu lave en god action film (The Mummy undtaget). Det er bare en relativ kompleks sag for akademiet, er hvad jeg prøver at sige:-)

#4

7. nov. 2017 16:12

#1 du bliver altså virkelig nød til at sætte dig lidt ind i hvad en pædofil er.

#5

7. nov. 2017 18:17

Lad os nu bare afskaffe den 'rigtige' domstol, for vi har jo folkedomstolen.

Men det siger vel bare noget om, hvor ligegyldig Oscar-statuetterne er efterhånden. Man behøver ikke engang at have set samtlige film i den kategori man stemmer i, for at kunne afgive sin stemme. Man ser måske filmene fra ens favoritinstruktør, og måske nogle af de film, der er meget snak om.

Hvis Kevin Spacey har leveret en Oscar værdig præstation, så fortjener han at blive nomineret. Hvis han så har overskredet nogens grænser og er ubehagelig at arbejde sammen med, så kan det efterfølgende få nogle konsekvenser for hans fremtidige arbejde, muligvis også juridiske konsekvenser, hvis der er begået noget strafbart, men det ændrer stadigvæk ikke på hans skuespillerpræstationer i de film, han har medvirket i.

#6

7. nov. 2017 20:47

X&O

#1 du bliver altså virkelig nød til at sætte dig lidt ind i hvad en pædofil er.Mejse (#4)

Er han pædofil fordi han har lagt sig oven på en 14 årig dreng til en fest hvor han var fuld?

#7

7. nov. 2017 20:58

#6 ikke nødvendigvis, jeg ved ikke om han er pædofil selvom intet tyder på det, pointen er at placere sig oven på en 14 årig ja selv at have sex med en 14 årig ikke nødvendigvis gør dig pædofil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger